• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    BRKODLAK: Hele víš co mě napadlo?

Bez do nového kalendáře. Dej menu a pak nastavení. Vyber kalendář a koukni jestli máš zapnutý oznameni
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    samozřejmě mám stejnej účet, vždyť jsem ho přenášel, zaply vsechno co pisete. nejvic divný je, že když přidám na novým telefonu něco do google kalendáře nic se na něm neuloží a zobrazí se to v google kalendáři na starým telefonu. fakt nechápu.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BRKODLAK: Případně se podívej jestli se ti vše zobrazuje. Jednou se mi stalo že mi to "nezaplo" zobrazování všech.
    CADDY
    CADDY --- ---
    BRKODLAK: podívej se do nastavení kalendáře, zda máš opravdu stejný Google účet... resp. i v telefonu... a zapnutou synchronizaci. Tohle funguje normálně úplně samo, když jsi pod jedním účtem a kalendář vedeš v něm. Dokonce i s jabkem.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BRKODLAK: jakoze stejnej google account a pouzivas google calendar? nebo?
    co za telefon?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    vymenil jsem telefon, samozřejmě jsem nechal prenyst co slo, prea ten klasickej průvodce. co ale nechápu je, jak funguje sdílení google,. konkrétně kalendář. jako první mi bylo divný, že se nepřenesli události ze starýho do novýho telefonu. tak jsem si řekl ok, prenesu to ručně, ale i když přidám událost na novém telefonu, objeví se událost na starém a na novém ne. vite pls někdo jak to vyřešit??
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Já na něm také jedu od cca 11 hodin.
    Placení, bankovní aplikace, navigace, telefon a komunikace .. vše OK
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    PUSCHPULL: Jedu na nem od nějaké první bety a bez jakéhokoliv problému.
    Co jedu na RC/Beta tak jsem vlastně neměl nikdy problém, kromě nepodepsané google peněženky kdy s ní nešlo platit diky tomu. Ale za ty roky jediný problém.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PUSCHPULL: jo, už jsem nainstaloval, ale zatím dorazil bez nového UI, což je celkem zajímavý postup.
    Google vydal finální Android 16! Zatím bez nového designu – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/google-vydal-finalni-android-16-zatim-bez-noveho-designu/
    MA747
    MA747 --- ---
    Jaký pls koupit mobil s budgetem okolo 8 tis.Kč? Pro tchyni, nic extra. Foťák, výdrž, hlasité repro... Díky.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Nabídl se mi Android 16 (Pixel 6 Pro).
    Takže jdu to toho. Snad bude vše OK. :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    MADCAT: to asi záleží co od toho chceš, nejaky vyber tech zajimavejsich je treba tady https://www.tomsguide.com/round-up/best-android-launchers (sam pouzivam Microsoft Launcher a nemam co mu vytknout ale timpadem jsem ani nemel motivaci zkouset konkurenci)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MEMNON666: Jo, to jsem kdysi na nějakým číňanovi taky prováděl, ale už tak dávno, že ani nevím, jak se ten launcher jmenoval, ani kterej je doporučeníhodnej dneska. Nějakej tip?
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    MADCAT: (můžeš si prostě nainstalovat jiný launcher pokud to ten jejich neumí)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Máte tu někdo nějakou novější Motorolu? Já teď v práci nafasoval Edge 60 Pro a jako celkem dobrý, byl jsem sice zvyklej na Samsunga, ale zvyknu si taky, ale trochu mě rozčarovalo, že domácí plocha je vždycky ta první, nejvíc "nalevo", jako první stránka v knížce, a všechny ostatní jdou přidat jenom doprava :-/. U všech předchozích androidů jsem měl vždy výchozí plochu uprostřed, a od ní vždy dejme tomu dvě na každou stranu, a na každé z nich vytažený aplikace podle nějakýho systému, na který jsem byl dlouho zvyklej. Dělám něco blbě, nebo to fakt jinak nejde?
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Víme, kdy Google pustí Android 16 do telefonů. Zbývá už jen několik dnů – MobilMania.cz
    https://mobilmania.zive.cz/clanky/vime-kdy-google-pusti-android-16-do-telefonu-zbyva-uz-jen-nekolik-dnu/sc-3-a-1362755/default.aspx
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    DRAGON: v té době mi to taky zlobilo. Ale teď už je všechno v pořádku. verze 4.6.5 (4006433)
    Dělalo to kraviny když jsem měl zapnutý rozšířený hledání v beta verzi
    SPM
    SPM --- ---
    Mně to na ZFoldu3 / Android 13 (14ka se updatuje akorát teď...) funguje v pohodě. Jediný, co nefunguje, je to nový vyhledávání spojů, to nic nenačte, ale po přepnutí toho tabu na klasické vyhledávání to najede. Nicméně kupón tam nemám žádný, používám parkování a občas jednorázový lístky, ale celkově to nepoužívám úplně moc často, tak možná jsem měl jednou štěstí... (jo, u toho parkování jsem se jednou vypekl a nešlo mi to prodloužit... samozřejmě mi to auto nafotili 9 minut po skončení té původně zaplacené doby... ale tenkrát jsem u toho něco řešil, tak nevím, jestli ta aplikace fakt nešla nebo jsem blbě klikal).
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    E42: Mam Pixel 7, aktualni SW. Litacka zlobi. Pouzivam ji na kupování jednorazovych listku a je to spatne. Vetsinou listek zobrazi, ale tak v 1/20 pozlobi. A vyhledavani spojeni funguje zak z 50 % a skace casto blank. Uz se mi ale i stalo ze strhl prachy 2x a aktivoval 2 listky misto jednoho (nepodarilo se mi reklamovat a nehadal jsem se), ale taky ze prodal 2 listky a prachy nestrhl vubec. Tak jsem to bral jako karmu. Zit se s tim da, ale pravda je, ze rock solid appka zacala haluzit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam