• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: Ale končí jen podpora automatického vyplňování hesel, ne? Kódy to bude dělat dál?

Já teda přešel na Proton a mám od nich jak VPN tak password manager.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj,
    poradite mi prosim nejakou nahradu za ms authenticator, ktery konci a ms nuti instalaci edge, kterej ja nechci? Ze bych to vyexportoval a nalil do jiny appky?
    dik

MA747
    MA747 --- ---
    MCKIDNEY: radiodroid nebo radia.cz?

RadioDroid | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
    https://f-droid.org/packages/net.programmierecke.radiodroid2/
    (Via F-Droid)

Radia.cz - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.pixelfield.radiacz
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    QWWERTY: To byl muj plan B - ale neni to jenom o stream ale i ovladani atd. Nicmene myslim ze mam prehravac co umoznuje auto playback a zamykani.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MCKIDNEY: libovolny audioplayer + normalni stream?
    bud primo
    https://rozhlas.stream/radiozurnal_high.aac

nebo pres 3rd party ala play.cz?
    https://api.play.cz/radio/crobrno128.mp3.m3u
    https://api.play.cz/radio/crobrno32.mp3.m3u
    https://api.play.cz/radio/crojazz128.aac.m3u

.....vzpominate na doby, kdy proste stacilo kliknout na odkaz a otevrela se vase oblibena/preferovana aplikace, ktera zprocesovala dane medium?
    a nebyli jste zavisli na tom, ze vam dana platforma poskytne custom-tailored apk nebo ze budete muset tahat vsechno pres browser? nebo ze linky na prehravany stream budete muset vykopirovavat pres developer tools?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Mate nejake doporuceni na rozhlas a aplikaci vhodnou pro seniory ci starsi uzivatele?

Ty dve od rozhlasu jsou portaly pro zpravy a rozhodne nevhodne pro nekoho kdo chce poslech ziveho.
    MICKK
    MICKK --- ---
    MEDWYN: byla nějaká vlastnost Gmailu, že se ti v kalendáři objevovali události ze souboru na google dříve,tam stačilo někdy otevřít veřejný share a pak se ti to tam sami sypalo, protože jsi to měl v dostupných zdrojích. Nevím jestli je to stále funkční.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    MEDWYN: Já vím, jen já tam prostě v tom textu vidím více věcí. A hlavně jak jsem psal, nevím jak by se mohl odemknout v kapse display otiskem prstu. Nikdy nedávám do kapsy telefon s odemčeným displejem, právě že ten dotykový může reagovat na textil atd. Podobně může vypadat (plácnu) třeba otevřeš jpg obrázek v textovém editoru. Nebo datový soubor.

I když ty obvykle vypadají takto a nebo mají plno čtverečků, některé mají i formát podobný jako když ti někdo napíše mail.
    A zakončí podpisem.

űn|Ä1J:ÄŰ,‚ľtŮ4[EŽlôą8
    Q“4I˜ňę(qB´II¬«:lĘJkިČˆő/ö řë†á••´O±GˆáŇeNŻŮśi&ÎÚA:Qź.\Ú|C Ăh 甬ňdËÄfLŞ jAPJ†ôAŚÄ SŘŤź<śi#‰ÉYjü9v_‹ŞNPç}ŃU5pš.™»já%š>`ńďXS¤ÉSe»K™-•Ń™XăZĘJĽ>®Ş‚ľ–˘ŠşŠ˘u%e\™”ŐT•TÓME5M<ĺIŇ*$NG•:LÔI’¦##Ş˛Ď…)”G!™Ň`ldf%^Q)‘›xˆŕŃřŕî 6\ƒťÓnÄ`ˇŤ?~ńš"Ů«uWW}SÓnxĺ[}˛l-x<˜ęo´ÝWeĘeq¨oIőpˆNĄIŰE4“ţ$©ĄšţUˇÖ1’Îâ„…ŹTĚ$a¦%öLl˜$yÓb©Žę
    Ě »ĎpŢ|l›ôŽb@ ©Ü#Ż8Ćh/N»Çü¬®đTţëüüŤ;˝ú˙ Ť|Uďđ=uâŻŇĽ%đŢüźáţ‡úŚŁîţ'Ţýcźą÷v€ ˘€Oä y‘şŽďÚ7ëʱžŃ bŔą˝¦ÔŻ{6ż@ësXd_ßĚjü˘Č_ń“§L˙ [—ÂYFę/ŚůOĚ33FIřq=ƒ8ÝëtÚ*@áhÄp¬ž=á)!0!ČHbź«3=ᓏG·rZ=účý`kôWę8úłÓfGňßśm¦ˆ­¦ĽIR¶˝…ěmpMІŔÜ‘Äo î˙ Ú7ŰˆÝűîŹ˝Ś°ďGýŤ›Ö†şďú_AWŔäpÎĚűۇ•ńäńűĆh®=Ě´e¤Ú/ú EťľńyWë)ů/Ë4CE\ĄĎÜ‚-Ăp:wţťüFńß c†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1˜X?×€˙ süŕyƒfs`˙ ^ü!Ďóć
    ť˛˙
    ?F˙ vŽ9żˆß·úˆcËĆpĆ1ˆCĆ! c„1ŚbĆ1ˆCĆ! c„1ŚbPČ÷?ÚeżĹI˙ ­_,9çűL·ř©?ő«ćIĽţźČŤ&w~˙ Ä}­Áż»L˙ ‹5ţřG$™[ƒv™˙ kýđŽ'ţý×ý^-#ďźí?äF~Ú(ŇÔ˝•i(’N†DÉ”Ő}7ݻû'Ă8ó\$˘JpŐé×Cš:Ý55Ý6ë(¦ĽýíxĎ(”7;îeö¬]Y&čť”ď#›Í¦Ĺ›ŞWf-ÓŰg„Ě;jší•v»ňď˜ŚnŽ‹ ź
    6űű˘ŰMöÓҧ´8JSÓ«ÔX”ÜŞíĽ`tMm÷Vý>%(+/·?gó˛ ‰
    őGzqÇÚŁ]VÓŹłď}ąçďŮŘbǰ˘N§ňŞĐdľt éLVfĽ
    DŤ˘đAöŚ ČRQ$Ň A WčjŐĘš"čßčšń·ăjŽ»|Ňű\eÚ?Źź¶iK>ĂTŇŃÖNŁ™ˆ¶Gˆb8¦=[A]K;ŃiZ}6…Qu VuŞůŹ"d—źž>ĄýŚĂlÇŮŰăÇÄ
    — /o©k+¨d×JĂ­ĂpĚ#gh1

MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    ROLAND: Usmevny "vysvetleni". Ja stale sazim na kapsu. Rozhodne to neni ani skript nebo chyba u googlu, a ani HW problém. Se podivej na ty popisky. Jasnej autocorrect.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Že mě to nenapadlo. Už asi vím co by to mohlo být. Asi se podělal nějaký algoritmus, skript nebo prostě nějaká chyba u Google. :) Proto i v zeleném pruhu. Protože zítra je upálení mistra Jana Husa. Takže jo to by mi dávalo smysl.
    A nebo se prostě něco podělává v mobilu a budu nucený koupit nový. :/ I když není snad ještě ani 3 roky starý.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    MEDWYN:
    I když tohle mě nenapadlo. Ale já ani na Google kalendář nepoužívám a nemám k němu ani jednoduchý přístup, aby se otevřel a editoval. Tedy mohu na 100% vyloučit, že by se jednalo, že bych měl v kapse odemčený display a stehno otevřelo kalendář a na zítřek mi vybralo zítřejší den, s ročním opakováním a pak vyplnilo položky. ;)

Tak mě to prostě zaráží, protože jsem se s tím nikdy ještě nesetkal. I když jistě vím že existují možnosti. Kdy mi i třeba někdo volal a měl mobil v kapse. Dobrý na odposlech. :)
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    ROLAND: Kapsa te zve na rande.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Ahoj, setkal se někdo už s tímto?
    https://i.ibb.co/B2sDPXN0/Screenshot-2025-07-05-09-58-45-88-3481fdfaf807158df2e382fd7e3ae703.jpg

Dneska mě to probudilo. Nic takového jsem nedával. A mám to jen v mobilu a google kalendáři. Když jdu přes web tak nic v kalendáři nemám.

Je nějaká možnost, jak zjistit kdy byl provedený entry?
    A jestli se mi někdo nabořil do účtu, jako že jo, tak ale nevím kdy, nedostal jsem ani nenašel jsem žádné upozornění.
    KELDA
    KELDA --- ---
    KELDA: Nakonec pomohl restart ale poprvé ne, musel jsem ještě udělat aktualizaci a pak restart a už jede normálně. Restart = nějvětší pomocník
    KELDA
    KELDA --- ---
    Ahoj, mám 2 telefon - firemní a osobní. A na obou mám jeden účet whatsupu (jednoduše zduplikovaný). Na osobním telefonu mi při volání chrchlá speaker a to i místo pípání při zvonění a není slyšet krom chrchlání nic. Tento mobil mám Pixel 8a s Android 16. Na druhém telefonu mi to normálně funguje. Nemáte někdo tušení zda je problém v hardware nebo ve spojení Aplikace a volání? Zkoušel jsem i druhé číslo na tom telefonu, ale dělá to stejné. Zkoušel jsme call i přes WeChat a stejný problém. Ale jiné audio a běžný telefon funguje.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KERRAY: nafejkovat údaje v google účtu
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    když chci dát dceři na telefon platební kartu, a Google Pay hlásí, že na to ještě u nás nemá věk, je vůbec nějaká alternativa, která by tou její virtuální kartou platit dokázala?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Asi týden jsem řešil, proč mi moje Pixel Watch 1 nemohou najít domácí WiFi, než jsem zjistil, že PW1 neumí 5Ghz WiFi vůbec, a u klasické 2.4GHz WiFi neumí kanály 12+, protože ty jsou u US zařízeních často zablokované, tak jen kdyby na to také někdo narazil.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Ja myslim ze jsem.tohle jednou už řešil u sdílených kalendářů...ale pred 5 lety tak

Ale za zkoušku nic nedas
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    BRKODLAK: Hele víš co mě napadlo?

Bez do nového kalendáře. Dej menu a pak nastavení. Vyber kalendář a koukni jestli máš zapnutý oznameni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam