• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    JIMX
    JIMX --- ---
    Netusite někdo, jestli jde sdílení polohy na mapy.cz otevřít nějak přímo v appce mapy.cz? Když kliknu na ten sdílecí odkaz, tak mi to otevře web v broseru, kde to vidim, ale přímo do appky to prostě nejde otevřít ...
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZBYNEK: To je ale provázané i jinými věcmi, které chci aby zůstaly.
    Přijde mi ujeté že naše země vyžaduje věk 16let (jinde 13), přitom kartou jako takovou platit může. Kdo tohle vymyslel?
    CUKI
    CUKI --- ---
    Má někdo představu, jak na mobilu pod familly link zprovoznil google peněženku Pro dítě které nedosáhlo věkové hranice 16 let? A proč tam to omezení je a nenastavuje ho rodič sám?
    NETWORK
    NETWORK --- ---
    Ahoj, našel by se, prosím, někdo zkušený a mohl by mi zodpovědět jednu otázku?

Když si na současných verzích Androidu přidělím tato práva: MANAGE_EXTERNAL_STORAGE (samozřejmě to uživatel musí potvrdit/povolit) měl bych mít plný přístup do složky /storage/emulated/0/Android/obb/ ?

Děkuji!
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Super telefon nemám ani dva roky a můžu ho vyhodit protože si google myslí že je rootlej a nedovolí mě platit kartou :#
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    co si vybavuju
    - pouzivam rotovani ploch - mam 3 screeny a pretahuju dokola, dokud nenarazim na tu, co chci, nikde se nezarazim
    - a pak perzistentni spodni radek asi 5 ikon, kdy uprostred je "seznam applikaci"

tohle umi jiny? Mam Pixel 7a (ten s rozbitym BlueTooth)
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRAGON: já jsem taky spokojený...jediné, co mě sere do běla, že zrušili před pár lety možnost vypnout ty hnusné jednotné rámečky ikon...a nejde to rozumně obejít ani s tím goodlockem...
    TOM
    TOM --- ---
    MIKEE: novější verze Androidu na některých zařízeních mi přerušují komunikaci mezi aplikací a jejím widgetem. Po restartu. Bez ohledu na to, jestli aplikace běží, nebo ne. Optimalizace baterie vypínám
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TOM: ja nevim, dead? normalne pouzivam widgety od kalendare, keepu, weather&radar, pracovniho outlooku - fungujou, jsou updatovany atp. .. v cem je to presne dead?
    TOM
    TOM --- ---
    MIKEE: widgety jsou IMHO dead, nikdo už se o ně nestará. Ať už vývojáři Androidu, tak ani u aplikací (snad kromě Duolinga, co si jeden agresivně vynucuje).
    Pro mě je pořád must have feature u Nova launcheru možnost dát widgety jako "vrstvu" pod ikony aplikací. Nevím o žádném jiném launcheru, který by to uměl.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    už se k tomu raději nebudu vyjadřovat, nesetkalo se to s demokratickým pochopením. Ja osobně sem spokojenej moc :)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    muj hlavni problem byla vzdycky, mimo nova launcher, nemoznost nastavit nulovej vertikalni a horizontalni padding - nesnasim mezery mezi widgetama - pokud uz to maj i ostatni, tak jsem zachranen ;)
    KRYGLIK
    KRYGLIK --- ---
    DRAGON: Podobna cesta. Navic, treba sa samsung apka "good lock" umi nastavit grid ikon na treba 7x7. Takze pohoda :)
    TOM
    TOM --- ---
    MIKEE:
    1) doufat, že někdo vynese ven zdrojáky
    2) navibecodovat si vlastní
    (jsem odhodlaný k variantě 2, beztak z něj používám asi jenom šest klíčových funkcí)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    QWWERTY: stabilita ui je porad stejna, ze nekam posunou nejaky button nebo zmeni font mi nevadi. Zkratka nemam potrebu porad všechno pomlouvat.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DRAGON: tak si to zkus precist jeste jednou, protoze stabilita o ktere mluvim nema s padanim nic spolecneho
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    QWWERTY: bla bla bla, dej pokoj :) ja sem s tim spokojenej a jestli ty ne, tak si pobrec a bude zase klid.
    nespadlo mi to ani jednou, co sem telefon koupil, takze kecy o se stabilitou na me taky nechod :P
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DRAGON: a dalsi bude pohadka o karkulce?
    Samsung UI je naprosto otresne (a o ostatnich nemam zadne iluze). tyden jsem se to pokousel pouzivat a pak tam sla Nova
    nemluve o tom, ze 3rd party launchery jsou podstatne stabilnejsi nez vsechny tyhle vendor-ui, kdy ma kazdy pocit, ze "novy release musi prinest neco noveho" a prekopou pulku interface
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MIKEE: si zvykneš, taky sem měl svůj oblíbený launcher, protože samsung UI bylo v tý době strašný. Pak ho přestali podporovat, tak sem po letech zkusil Samsung UI a je to víceméně stejný, jako ten launcher :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam