• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pripadne kdybyste nekdo prodaval nejaky klidne hodne stary tablet o velikosti kolem 10 palcu, tak bych ho koupi
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    napada prosim nekoho nejake zarizeni, ktere bych mohl koupit mame, aby na nem cetla knihy a dobre na to videla? Oslepla zcela na jedno oko a tim druhym vidi spatne.
    Neni potreba zadna velka kvalita, spis aby to bylo velke a slo tam nastavit pismo klidne o velikosti pul centimetru (v realnym mereni na displayi).
    A aby to nestalo zbambilion.
    dik moc
    MCD
    MCD --- ---
    SPM: Minimálně před půl rokem to přesně takhle šlo. Při funkčním zařízení se Smart klíčem bylo v IB možno přidat další zařízení pro Smart klíč (obě zařízení jsou aktuálně používána paralelně a funguje to).
    SPM
    SPM --- ---
    CUKI: pokud na tom starym telefonu máš smart klíč a telefon ještě funguje, tak by se s tím mělo jít přihlásit do IB a tam si normálně napárovat nový smart klíč na jiném telefonu, ne? Alespoň já u ČSOB tam mám úmyslně napárovaný i nějaký starý telefon, co mám v šuplíku (po tom co jsem jednou ten svůj dal na reklamaci a pak jsem přesně zjistil, že bez návštěvy pobočky jsem v loji).
    CUKI
    CUKI --- ---
    PYRO: To sice má, ale evidentně to nefunguje. Řešil jsem to několik dní a pak stejně musel na pobočku. Tam mi potvrdili že to nejde.
    PYRO
    PYRO --- ---
    CUKI: ČSOB pokud používáš ČSOB Smart klíč tak má v nastavení předat do jiného zařízení.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SMOKY: To má jen řada S, myslím
    CUKI
    CUKI --- ---
    SMOKY: to nevedu :-(

Potřebuju IMHO tohle: https://www.servisnidily.cz/Servisni-dily/Samsung-Galaxy-A40-A405-nabijeci-usb-konektor-audio-mikrofon, ale ve Špáňu něco shánět a čekat jestli to někdy někdo doručí. Já bych si koupil na ty 3měsíce novej mobil. Ale musím mít jistototu že tam přetáhnu všechno či co nejvíc.

Proto to řeším tady. Samsung na to má poměrně fungující aplikaci, přes google mi to nikdy zálohovat nešlo, protože se to vždy někde kouslo. Tedy z jedné značky na druhou to bue asi mnohem problémovější co? Nebo je na to nějaká podobná univerzální aplikace? Moc času na to nemám, baterka je skoro vybitá.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    CUKI: co bezdrátový nabíjení? To by mělo fungovat ne
    CUKI
    CUKI --- ---
    IV0: Toho se dost bojím no. ČSOB používám do datovky, minule jsem musel na pobočku, což se mi teď 3 měsíce nepoštěstí a potřebuju vyřešit daně.

Euro účet má na FIU a potřeboval bych aby chodila google peněženka, ale tu jsem myslím rozchodil.

SKAUT: Skoušel jsem to vyčistit, ae asi jsem ho oddělal powerbankou z Alzy :-(
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    CUKI: nemáš jen binec v usb konektoru?
    IV0
    IV0 --- ---
    CUKI: Bude to snazší, spis bankovnictví z principu nepůjde
    CUKI
    CUKI --- ---
    Podělal se mi telefon na cestě a potřebuju náhradu. Ze starého do nového jsem data rval přes nějakou aplikaci tuším že od samsungu. Ne vše šlo přenést. Třeba zrovna mapy.cz, bankovnictví bylo taky problém a rád bych se tomu vyhnul.

Bude to snazší dostat ze samsungu na samsung a nebo je to jedno? Případně jakou aplikaci/způsob použít? Nemám moc baterky na zbyt. (jinak tel funguje ale nedobíjí. Tady ve špáňu je to jak se zdá s nákupem obyčejného telefonu dost problém. Co chtít jako náhradu za A40 aby to nestálo nesmysl? Preferuju zase samsung 64GB je asi ok, nesmí to bejt obrovská cihla.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Jaké telefony dostanou Android 17? Přinášíme aktualizovaný seznam - Mobilizujeme.cz
    https://mobilizujeme.cz/clanky/android-17-aktualizace-seznam-podporovanych-telefonu
    KELDA
    KELDA --- ---
    SHMADE: bud stop rikat anglicky nebo český ale to nevím jak :) ale asi je to o nastavení a to sem nenašel kde to je
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    KELDA: Zvláštní, mě to na Pixelu 8a funguje, ale tiché řešení to není no. :)
    KELDA
    KELDA --- ---
    KEJML: jojo na to tlačítko jsem přišel, ale spíše mne to udivilo, že to Pixel neumí

SHMADE: To nemužu ale hlavně to nejde:)

Každopádně dík!
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    KELDA: stačí říct stop
    KEJML
    KEJML --- ---
    KELDA: Mám Pixel 7a a mám pocit, že dřív v nastavení byla možnost ztlumení otočením, ale nikdy jsem to nepoužíval a dnes už to tam nevidím.

Ale jednou jsem omylem zjistil, že se dá odložit tlačitkem hlasitosti, to by mohlo jít taky udělat i poslepu. A teď v tom nastavení koukám, že se dá i vybrat co to má dělat (odložit/vypnout/měnit hlasitost/nic).
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    SEDLLAK: hele bohuzel u tech Edge si na to vic lidi stezuje, ze sklo rusi funkcnost toho sensoru. Ja mel predtim Xiaomi s nejakym noname cinskym sklem a taky no prob. Proto me zajima to hydrogelovy sklo, ktery tohle u Edge rady nedela..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam