Zdravím. Jelikož jsem u roll-outu googlovských Pixelů tenkrát chyběl a nástup tý značky nijak nezachytil, tak mohu se zeptat v čem jsou telefony Pixel tak zajímavé pro své majitele? Tj. CO je to rozhodujicí, že si někdo koupí v poměru výkon/cena vs konkurence defacto ne až tak výhodný telefon?
Např. Pixel 9 s 12/256 Gb s 4700mAh baterkou a cpu s výkonem 1,3 v Antutu za 15990,- na Alze vs. jiné značky, které v té ceně nabízí větší uložiště, větší baterku, rychlejší nabíjení atp.. (proč si lidi kupujou předražený Jabka neresim, to je svět sám pro sebe)
Je to z důvodů čistoty systému, bezpečnosti, fotáků, vyjádření svého postoje či nějaké hardwarové fičury, kterou ostatní nemají etc..?
Nejedná se o trolling, fakt mě to zajímá - mám cca. měsíc Motorolu Edge 60 Pro s 12/512GB pamětí, v Antutu 1,6 mio, baterka 6000 mAh a "skoro" čistým Androidem 16 za 10.000,- po slevě (MOTO nadstavba oproti jiným ala One UI nebo HyperOS do funkce telefonu prakticky nezasahuje) a tak mě zajímá, o co jsem přišel tím, že jsem neinvestoval do ekvivalentního Pixelu..
Za případné reakce předem díky