• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    QWWERTY: Já taky reklamy nemám. Ale mám taky za to, že jsem tam v nastavení po změně majitele všechno možné podezřelé vypínal, takže nevím, jestli to není tím
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TOM: tak reklamy taky nevidim?
    je zvlastni, ze podle aktualnich reviews se pry maji zobrazovat i lidem, kteri meli historicky premium, ale nikde nic nemam
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    screenshot or gtfo :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    TOM: App drawer používá každej, ne? Ale šest teček nikde nemám :D
    TOM
    TOM --- ---
    OCTOPUSS: možná jenom nelezeš do šuplíku? (app drawer - těch 6 teček dole uprostřed)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    TOM: Žádný tam nejsou. Nebo teda žádný jsem si nevšimla,
    TOM
    TOM --- ---
    OCTOPUSS: tak jestli ti nevadí ty reklamy...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    QWWERTY: No však jo. Vždyť na to už měsíce vychází aktualizace. Nevidím problém.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    OCTOPUSS: "Poplašná zpráva" je hodne diskutabilni statement
    ty clanky vysly v zari a nasledujici 3 mesice mel cely projekt nejistou budoucnost, nez v lednu vysla oficialni reakce od noveho ownera
    ("in 2022 when the analytics firm Branch acquired Nova." vs "Instabridge has acquired Nova Launcher. ")

Nova Launcher: An update | Nova Launcher
    https://novalauncher.com/nova-is-here-to-stay/
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    QWWERTY: Poplašná zpráva skoro rok stará?
    Vždyť na to vychází aktualizace pomalu každý týden. Zrovna včera se mi jedna stáhla.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    TOM: Novu normálně používám. Co je špatně?
    TOM
    TOM --- ---
    Co jste měli rádi na Nova launcheru?
    Dělám si konečně vlastní verzi (jenom apk, oficiálně na GPlay zatím neplánuju). Zatím mám základní nastavení mřížky, draweru, infinite scroll, widgety pod ikonkami... je potřeba využít levných agentů než je násobně zdraží ;)
    Přesnou kopii v plánu rozhodně nemám, využíval jsem jenom zlomek. Když mi nadiktujete svoje požadavky, můžu je tam zahrnout, a dát k dispozici všem (vč. zdrojáku).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Fitbit se přejmenovává na Google Health. Google Fit končí "later this year".
    Introducing the Google Health app
    https://blog.google/products-and-platforms/products/google-health/google-health-app/
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    COMODOR_FALKON: Dal jsi mi napad, ted se uzivatel muze podivat, co to vlastne podle jeho popisku vygeneruje jako instrukce pro AI. Akorat to bude tak den trvat, nez se zmeny pushnou do Google Play.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    COMODOR_FALKON: To ja nevim, nezkousel jsem. Ale syn zkousel a napsal tam asi 200 slov, zkouslo to. Obecne se to dela tak, ze kdyz tam neco napises, posle ten popis nejakemu LLM a ten vrati bohatsi popis s hlaskami. Proto to "generovani persony" tak dlouho trva.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MAKROUSEK: Kolik customizac persony to snese…?🤔
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Udelal jsem appku, prijde mi docela vtipna, tak kdyby se vam to nekomu chtelo otestovat, jsem otevren napadum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scamslayer.android

A tady mam prvni ulovky:

https://www.youtube.com/@ScamSlayerApp
    MA747
    MA747 --- ---
    E42: Gemini jsem zkoušel také. Problém, že ty volby v menu tam nejsou :) BTW jako skoro u ničeho, co jsem potřeboval ladit v systému. Ale děkuji.
    E42
    E42 --- ---
    Aha, tak to je něco trochu jiného. Myslel jsem, že to po připojení začne hrát samo, BEZ zmáčknutí čehokoli. Tohle je celkem běžné chování, Spotify si hijackuje ovládání médií a je agresivnější než ostatní aplikace.
    Jestli Spotify moc nepoužíváš, začal bych u něj zakázáním "App battery usage - Allow background usage". Spotify by se pak nemělo svévolně zapínat jinak, než spuštěním uživatelem.
    Jestli chceš prioritizovat MFP, mohlo by to být někde v jeho nastaveních. Gemini k tomu říká následující, ale může si vymýšlet:

"Nastavení priorit v aplikaci Music Folder Player (MFP)
    Pokud chceš, aby jako první reagoval MFP, musí se o to v systému přihlásit hlasitěji než Spotify.

Otevři Music Folder Player a jdi do jeho Nastavení.

Hledej sekci označenou jako Headset / Bluetooth nebo Media Buttons.

Ujisti se, že máš zaškrtnuté volby jako Respond to headset buttons (Reagovat na tlačítka sluchátek) a ideálně High priority / Override other apps (pokud to aplikace v nastavení nabízí).

Zapni možnost Resume on connect (Spustit přehrávání po připojení sluchátek). Tím MFP okamžitě po připojení Xiaomi Buds vyvolá vlastní audio relaci a Spotify nedostane šanci."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam