• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ACID
    ACID --- ---
    NECROMAN: asi to mám rozbité, pořád vidím dva.. A16

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NECROMAN: Aha, už chápu. Já jsem na to zvyklá, a vlastně mi to vyhovuje, šetří to slot.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    OCTOPUSS: v horním vysouvacím menu byl pro data a Wifi jen jeden togle, který zobrazil popup, kde bylo možné data i wifi zapnout neby vypnout.
    V Androidu 17 vrátili separátní toggle pro oboje
    Google may finally reverse this controversial Quick Settings change - Android Authority
    https://www.androidauthority.com/android-split-internet-quick-settings-3626933/
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NECROMAN: V Androidu 16 jsou wifi a mobilní data separátní přepínače. Teda pokud nemyslíš něco jinýho než já...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Google opět rozbil přepínač na WiFi a data. Od verze Android 15 byly mobilní data i WiFi pod jedním přepínačem, teď je to opět separátní.
    Navíc vypínač na WiFi nyní nevypne WiFi ale jen odpojí tu stávající, ke které se telefon obvykle do pár sekund opět připojí.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Ja mam betu na pixel 8pro, a zas tolik problemu nemam. Skoro zadny.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    OCTOPUSS: proč? Ladí se to skoro rok, já vždy instaloval finální verzi nového Androidu hned jak byla k mání.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    PUSCHPULL: Tak to abych si dávala pozor, a nic neinstalovala. To bude bugfest.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Včera večer se mi nabídla instalace Android 17. Takže už mám tento systém v mobilu. Ani jsem moc nepočítal, že 17 ještě dostanu.
    Pixel 6 Pro
    :-)
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Ak si zapnes sukrome DNS, tak sa zobrazuju stale?

IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Nova ukazuje reklamy uz dlouho no. Ja ho pozivam porad, ale blokuju mu pristup na internet (zadny reklamy pak nezobrazi). Nicmene jsem mezitim testnul par alternativ a nic mi zatim uplne nevyhovovalo.
    TOM
    TOM --- ---
    QWWERTY: možná je to nějaký trest za to, že jsem si kdysi koupil Premium 😅

OCTOPUSS: tam se dá dostat různými způsoby, třeba drag zespodu obrazovky... prostě seznam nainstalovaných aplikací
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ale to kilo ročně si klidně zaplatím, přece jen jsem to používala roky, a na GUI jsem zvyklá, a odmítám přecházet na cokoli jinýho.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    AXTHEB: Já nainstalovala Novu na všechny telefony v rodině, a tchyně tam například reklamy má už tak čtvrt roku. Já furt nic.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    OCTOPUSS: na Toma s tou reklamou.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    AXTHEB: To bylo na mě?
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    QWWERTY: Já taky reklamy nemám. Ale mám taky za to, že jsem tam v nastavení po změně majitele všechno možné podezřelé vypínal, takže nevím, jestli to není tím
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TOM: tak reklamy taky nevidim?
    je zvlastni, ze podle aktualnich reviews se pry maji zobrazovat i lidem, kteri meli historicky premium, ale nikde nic nemam
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    screenshot or gtfo :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    TOM: App drawer používá každej, ne? Ale šest teček nikde nemám :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam