nevim jestli to sem patri, resp asi ne, ale stejne to sem hodim... uz jsem si myl trikrat ruce a ty chcanky a sracky porad cejtim :)))
cywe tak tedka zas prihoda jak svine... vcera jsem sel pro pecivo do vecerky a na namesti pred barakem sedel chlapek- bezdak a zeptal se me jestli nemam vohen... tak jsem mu ho dal...
rano se probudim, mrknu z okna a on tam sedi porad... tak jsme to chvili resili, jako jestli mu nejak pomuzeme, pak tam prisla nejaka buchta a donesla mu nejaky zradlo... pak zacalo docela fest chcat a on tam sedel porad, tak jsem vzal destnik a sel jsem za nim...
tam jsem zjistil ze sedi v louzi a je uplne pochcanej a posranej, ale pomoc nechtel, rresp asi nevedel jak... tak jsem mu dal starou bundu a pak sem vymyslel ze mu dam jeste takovou skladaci zidlicku z teska, aby nesedel v ty louzi... tak jsem ji tam prinesl, ale rek sem mu ze se musi prevlict, protoze jinak to nema smysl... tak se zacal svlikat, fakt byl posranej minimalne trikrat, uplne zaschly .. no hnus... tak mi sandra hodila z okna jeste kapesnicky a on to po sobe patlal.. :)
pak mi nejaka zenska hodila z okna tasku, ze jsou v tom teplaky a mokrej rucnik, aby se mohl utrit, tak jsem mu to dal a ze se musi uplne svliknout... aspon ty prosrany gate... no nebudu to natahovat, svliknul jsem mu je ja, protoze se skoro nemohl hejbat, pak sem mu nejak nasadil ty teplaky a pak sem mu je jeste musel vytahnout do pasu... fuj...
pak probehly jeste ponozky od zensky a boty ode me, presadil jsem ho na stolicku a jakmile dosed, tak se zase posral....
pak prisla ta zenska co mi dala ty teplaky a ptala se ho na dceru jako proc mu nepomuze a on ze na nej sere, tak jsme pro ni sli domu, cikanskej barak... tak tam prisla, rekla mu chcipni ty curaku a sla pryc .)
mezi tim tam byli mestaci, s tim ze nam nijak nepomuzou no a pak sem zavolal sanitku, prijeli a sanitak, vylozene vrouci srdce rikal jestrli by se nam libilo, kdyby v nemocnici vedle nas polozili nekoho takovyho.. tak sem si rikal akorat coze? no a jeste mel hlasky ze na,m teda dekujou ze tam treba potom povezou matku k porodu a ze to je fakt vyborny.. no curaci na pravym miste... no a to je konec storky. ted jsem prisel a destnik a zidlicka se tam porad vali :)