• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    KUKATEKK: Protože je to obecný slogan na který jsem už taky trochu alergická. Co třeba popis čím se liší čokoláda na masáže od "normální" čokolády, jaký má v sobě podíl kakaových složek. Případně čím je čokoládová masáž přínosná především a tak.
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    GOBERS: proc by nemohla byt kvalitni? :O
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KUKATEKK: ...specialni velice kvalitni cokolada urcena k masazim...

Tak, tak! To je neco jako specialni velice kvalitni vino urcene k liti do zahonku...
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    NANTHEI: nene, ale je to specialni velice kvalitni cokolada urcena k masazim :-)
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    přijdte na masáž :) http://www.slevmatic.cz/sleva/cokoladova-masaz/ můžeme se na ceně domluvit i bez voucheru :)) sorry za spam, ale je to taky čokoláda :p
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    NANTHEI: aaaach ale tadyto je luxusni stranka
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    NANTHEI: njn, ja ale snim i 100gr cokolady za vecer...a taky mam rada hodne kvalitni, ale holt mi nestaci mit cokoladu 2x za mesic...
    SIBYLA
    SIBYLA --- ---
    Luxusní čokoláda podle fantazie | čokovice.cz
    http://www.cokovice.cz/
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    LOOP_ONE: ja bych rekla, ze jde o to co tu jde dostat a taky za jake ceny... clovek si rad priplati, ale treba vic nez na Lind nebo nektere luxusnejsi bio cokolady proste nemam
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    přineste mi ted někdo domu mléčnou milku ...mám asi absťák
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    VORONDE: boruvka a malina moooc dobra a merunka nic moc...
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    LENIEUX: Docela by mě zajímalo, jak jsi byla spokojená s těmi letními Milkshake (nebo jak se ty úzké jmenují). Já zkoušela banán a nějakou kávovou a docela zklamání, tak chci vědět, jestli to takhle mám jen já ;)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    XAJA: myslela som celu tu debatu a ja nemam prava premazavat ostatnych, ale kedze sa uz zmazali, tak som si svoje zmazala sama... :)
    XAJA
    XAJA --- ---
    ALEXIS: tak sa premaž sama, nie?

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LOOP_ONE: ach ano, predsudky... vezmi si, ze Nestle je obrovsky koncern, ktory ma pod sebou medzi inymi i znacku Cailler, teda vyhlasenu svajciarsku cokoladu, fakt je to take zlo ze sa pri tom musis otriasat ci padat do mdlob?
    keby si radsej premyslal mozgom a nevypustal obmedzene vyhlasenia o vytribenych chutovych bunkach...
    nikto ti neberie tvoju ocividnu pychu, ze ty vies, co je dobra cokolada, uzi si to, urcite chodis nakupovat do najlepsich obchodov a nic, co nema aspon 65% by si ani nerozbalil, ale nepredkladaj to ako tu jedinu spravnu cestu a vypust trochu pary z nafuknuteho ega, mozno sa ti spet prekrvi mozog... ked sa programovo vyhybas vsetkemu (podla teba) nekvalitnemu, tak ako to mozes posudit? ako vobec mozes vyhlasit, ze je to zle?

fakt radsej akurat postuj cokolady a dalej si hyckaj svoju neomylnost a dokonale vytribene chutove pohariky, ocividne velmi potrebujes mat pravdu a byt lepsi nez ten ostatny plebs, ktory si dovoli mat rad i obycajnu lindtku :)
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    ALEXIS: ano, nemužu zpět...a chuťový buňky se daj trénovat, takže ano su kvalitne .)
    ale pravě v nazvu tohodle klubu je první slovo Čokoláda.(a když tam vidim Nestlé ztrácím vědomí na pár vteřin).... srry za OT už konec..už budu přispívat jen čokoládama
    ted mam v tašce pro jednu slečnu a teda jsou to muka, abych ji nenačal..a na slečnu zapomněl .)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LOOP_ONE: to, ze ty si nemohol spet je len tvoja vec, ale to este neznamena, ze tvoje chutove bunky su nejaky etalon kvality :))
    ja nechcem flame, len si rada vyjasnujem pojmy a dojmy a to tvoje je proste dojem, a naproti tomu je cokolada jasne definovany pojem, ktory s tvojim dojmom trochu koliduje ;)
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    NANTHEI: jo něco tam bude ..to si budu muset ještě zpracovat ---
    upřímně: jak už ma v sobě takový pocit(moje iluze-), že vim, co je to čokoláda proto jsem napsal to dole...začalo to ve chvíli přečtení DeZAAna a roky jezení čoko .)...a pak už se to nabalovalo...a když máš kolem sebe lidi, který tomu rozumí a jí stejný věci ...tak mam pak člověk pocit, že ví co je dobrý a rád se snaží o tom přesvědčit ostatní ..aby si pak uvědomil....že každej sme original a pro každýho je slovo dobrý definovaný trošku jinak... :)
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    ALEXIS: ja ale říkam, že když jsem přešel 65 tak už jsem nemohl zpět né že vy nejíte 65tku a víš - že by to bylo něco hrozného...

ja tady nerozjíždim chocolate flame :) uzavřeme to ..jsou sladkosti a kvalitní čokoláda a tady se ta hranice rozpouští jako nekvalitní ztužený tuk .) ...
    jinak abych nebyl OT
    dobrá náhrada za Lindt .) http://www.godiva.com/subcategory/chocolate-collections-treats/chocolate-bars/large-chocolate-bars/id/228.gdv
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    já si zas budu muset pořídit tu pistaciovou? laderach, kterou mi kdysi za nějakou drobnost koupila watteville :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam