• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GENEVIEVE: Jsem pro!!!
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GOBERS: nj čokoládovny jsou tady taky...ale fascinuje mě, že v obyčejným supermarketu mají snad 30 druhů lindtu
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    GOBERS: :-( A ta "švýcarská švýcarská" se asi nikde v ČR koupit nedá, což?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    chmpf... těším se do Belgie :-)

a jinak, co další ochutnávka: slané a pálivé? sůl, chilli, pepř, wasabi a tak :-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    GOBERS: aaaa, Laederach, yummy
    v nedelu som mala bielu s pistaciami, bielu s jahodami (ci co to bolo, taka bielo-cervena kropenata), mliecnu "extra lait", tmavu horku, tmavu horku s nejakym ovocim.... lahoda... :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GHOSTDOG: Nuda... obchod s čokoládou má vypadat takto... :-p

GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    klasika...libovolný obchod za našimi hranicemi výběr 20x vyšší

SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SUNY: já měla nadávno nějakou lidt hořkou s ostružinama a byla výborná.
    nebo taky se zázvorem
    a nejlepší byla s chilli a s třešněma co jsem měla u Ioreth právě :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    SUNY: navíc, ve studentské pečeti je vedle kakaového másla i rostlinný tuk :/. Aspoň v té limitované edici s hruškou. Nemám odvahu to zkusit, ačkoli jinak mi hruškové věci chutnají velmi :/. Třeba ta od Alnatury byla výborná.
    SUNY
    SUNY --- ---
    tak ta kombinace s wasabi by mě zajímalo, ale dohromady mi to moc nejde :(
    Jinak s pomerančem mi vůbec nechutná, ale já celkově nemám ráda čokolády s ovocem, studentská pečeť je doslova za trest :D

V tom obchodě na chodově mají obrovský výběr, nejvíc mi chutná s mořskou solí, ale ochutnala jsem sotva třetinu, těch druhů je snad 100 :)

btw nebyli jste se náhodou mrknout na tu výstavu, jak jsem sem dávala odkaz?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    jo pravda...na Chodove je taky Lindt obchod

díky za tip
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    SELLIGAN: Já ji tak před dvěma týdny sehnala v obchůdku s čokoládou v centru Chodov.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SELLIGAN a NEVILL: Jenom v téhle souvislosti připomínám prakticky ověřený fakt (a to nejen mnou, ale celým osazenstvem předchozí čokoládové degustace), že rozdíl mezi Lindtkou, která se prodává ve Švýcarsku a Lindtkou, která je na vývoz a prodává se třeba v ČR je obrovský.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SELLIGAN: Snad jo...je to asi tak měsíc co jsem to kupoval, jak má Lindt vlastní obchůdek ve Fashion Outlet Aréně ve Štěrboholech. Zrovna tam měli akci že když si člověk koupil dvě tabulky čokolády tak dostal třetí zdarma (bral jsem osvědčenou chilli, pak wasabi a do třetice ještě s pomerančem, ale tu jsem zatím ještě nezkoušel).
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    NEVILL: je to dostupne v CR?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    hodně mi teď chutnala Lindt s příchutí wasabi, ta kombinace chutí jde docela dobře dohromady... :O)
    SUNY
    SUNY --- ---
    SELLIGAN: nene žádné za 5 korun! :) a samozřejmě jsem se po nich zase vrhla, z 60 kč je mají za 35, tak jsem je tam nemohla nechat. Prvně jsem to chtěla pro přítele, který si stěžoval, že nedržím Velikonoce, ale zbyl mu jen jeden zajíc :)))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SUNY: AD figurky..uz jsem se lekla, ze mas namysli ty figurky po 5ti korunach :))
    mi to prijde obcas jak ve Trech veteránech, ale místo z písmenek a kulek lejou zajíčky, vajíčka a pak zase mikuláše
    SUNY
    SUNY --- ---
    GOBERS: těch bych se nesměla účastnit já, neboť by nikdo jiný nestihl degustovat :D a jinak super, odpoledne jedu na chodov, takže už mi je jasný, že skončím v prodejně lindt!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam