• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.

Původní šesté přikázání: Nevyhodíš čokoládu i kdyby ti tisíckrát na zem spadla!

Spratelene kluby:
    [ Všechny sýry světa, brie, gouda a feta! ]
    [ Vino - klub pratel kvalitniho moku ]
    rozbalit záhlaví
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    NEFRIT: opravdová...ale i ty náplně...ne že by mi jinde nechutnaly, ale tohle je naprosto jiná liga...třeba karamel u nich a jinde je úplně něco jiného...sice jsou pralinky o něco dražší ale ten cenový rozdíl je vykompenzovaný několikanásobnou kvalitou
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    GHOSTDOG: Náplně mi většinou taky chutnají, problém je samotná čokoláda. Výrobci i koupí kvalitní belgickou apod., ale namíchají do ní margarínu, aby ušetřili, a myslí si, že to nikdo nepozná. Jak je to u Čokobaronů? Je ta čokoláda opravdová?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    tradiční receptury a zmínky o nejlepších pralinkách mi přijdou většinou jako marketingové kecy...ale tady http://www.chocobaron-eshop.cz/content/4-kdo-jsme to fakt platí...ochutnala jsem toho hodně ale nic z toho se těmto pralinkám ani zdaleka neblížilo. pokud budete mít cestu do krumlova/pelhřimova vřele doporučuji!
    MASOO
    MASOO --- ---
    LENIEUX: spis ne:)
    ale on sezere cokoli;)
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    MASOO: velke baleni jsem videla v penny, nebo lidlu, ale nejedla jsem je, tak nemohu posoudit, jak budou ne/dobry
    MASOO
    MASOO --- ---
    vím, že se nejedná o kvalitu, ale kolega, kterému chci udělat radost si vyžádal kočičí jazýčky, že je má rád (a to já taky, asi nostalgie) - nevíte, kde by se dalo sehnat pořádné balení?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Není čokoláda jako čokoláda, těch kvalitních je na trhu menšina – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zena/zdravi/268409-neni-cokolada-jako-cokolada-tech-kvalitnich-je-na-trhu-mensina.html
    SUNY
    SUNY --- ---
    ALEXIS: dík za tip! :) já chodov taky nemám ráda, ale čas od času tam "musím" :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SUNY: este v tom vo Fashion arene mavaju velky vyber (ja Chodov neznasam, takze tam som nebola a tak nemozem porovnat)
    SUNY
    SUNY --- ---
    GHOSTDOG: ale na tom chodově takový výběr mají taky, sice je to jeden jediný obchod v praze, ale aspoň něco :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    GOBERS: už jsme dva, jdeme do toho? Co termín? :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    NYX: Netestovali jsme to zase tak důkladně... ale obecně jsou (nepletu-li se) různé verze - pro domácí trh, pro západní Evropu a pro východní Evropu minimálně. To s přelepkou je často ta verze pro západní Evropu, ne nezbytně ta pro vnitřní trh.
    NYX
    NYX --- ---
    GOBERS: ja mel za to, ze se to tyka jen nekterych (tech, co maji slozeni v cestine primo na obalu...ty co maji jen papirovou prelepku by mely byt stejne). ale mozna se pletu?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    FRENZY_: Pokud vím, tak nedá...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GENEVIEVE: Jsem pro!!!
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GOBERS: nj čokoládovny jsou tady taky...ale fascinuje mě, že v obyčejným supermarketu mají snad 30 druhů lindtu
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    GOBERS: :-( A ta "švýcarská švýcarská" se asi nikde v ČR koupit nedá, což?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    chmpf... těším se do Belgie :-)

a jinak, co další ochutnávka: slané a pálivé? sůl, chilli, pepř, wasabi a tak :-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    GOBERS: aaaa, Laederach, yummy
    v nedelu som mala bielu s pistaciami, bielu s jahodami (ci co to bolo, taka bielo-cervena kropenata), mliecnu "extra lait", tmavu horku, tmavu horku s nejakym ovocim.... lahoda... :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GHOSTDOG: Nuda... obchod s čokoládou má vypadat takto... :-p

GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    klasika...libovolný obchod za našimi hranicemi výběr 20x vyšší

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam