• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
    CNV
    CNV --- ---
    A já jsem právě sežrala půlku Zorky.
    Je to moje úchylka z dětství, která si tak jednou za půl roku řekne o ukojení. Ale poslední dobou ji nějak zkazili, už nemá tu poctivou tukovou chuť, zato je sladší :(
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    A já zase vyzkoušel jemně hořkou čokoládu Arko 75% z kakaových bobů z ostrova São Tomé a též to vůbec, ale vůbec nebyl špatný zážitek. ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Konečně jsem se dostala k 99% čokoládě.. a musím říct, že je to kvalitní droga - udržela mě v chodu po víc než 40 hodinách bez spánku :D Kromě toho vůbec není sladká, což mi ohromně vyhovuje :)
    NAUSIKA
    NAUSIKA --- ---
    Dnes jsem koupila bio čokoládu Rapunzel 85% kakaa a příjemně překvapila, opravdu zážitek :) Ještě jsem koupila Rococo hořkou s višněmi a Divine 70 %, ale ty jsem zatím nezkoušela:)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MAGUMI: Ha, už jsem zpátky. Jedním slovem - výborná. :-)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    Právě jsem si koupil čokoládu v Country Lifeu, 80% z nepraženého kakaa; složení: kakaové máslo, kakaový prášek, raw sirup z agáve, mletá vanilka. Odpoledne poreferuju :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    GHOSTDOG: wooow tak to bych se pridala
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    a ještě jeden tip - mléčná bio čokoláda z billy pod jejich značkou Našebio. obal hrůzný ale za 40 CZK obsah super
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    NEFRIT: jestli jsi z prahy tak majitel jezdí 1x týdně do prahy s předáním někde v centru. klidně bych se přidala s objdnávkou
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    GHOSTDOG: Díky za info. Máš zkušenosti se zasíláním? V létě bych to poštou neriskovala, ale od podzimu bych si i nějaké objednala. Anebose budu muset vypravit na výlet...
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    GHOSTDOG: mnaaam ja mam zas chut na cokoladu!!
    ja se ty pralinky snad naucim delat...
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    NEFRIT: opravdová...ale i ty náplně...ne že by mi jinde nechutnaly, ale tohle je naprosto jiná liga...třeba karamel u nich a jinde je úplně něco jiného...sice jsou pralinky o něco dražší ale ten cenový rozdíl je vykompenzovaný několikanásobnou kvalitou
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    GHOSTDOG: Náplně mi většinou taky chutnají, problém je samotná čokoláda. Výrobci i koupí kvalitní belgickou apod., ale namíchají do ní margarínu, aby ušetřili, a myslí si, že to nikdo nepozná. Jak je to u Čokobaronů? Je ta čokoláda opravdová?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    tradiční receptury a zmínky o nejlepších pralinkách mi přijdou většinou jako marketingové kecy...ale tady http://www.chocobaron-eshop.cz/content/4-kdo-jsme to fakt platí...ochutnala jsem toho hodně ale nic z toho se těmto pralinkám ani zdaleka neblížilo. pokud budete mít cestu do krumlova/pelhřimova vřele doporučuji!
    MASOO
    MASOO --- ---
    LENIEUX: spis ne:)
    ale on sezere cokoli;)
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    MASOO: velke baleni jsem videla v penny, nebo lidlu, ale nejedla jsem je, tak nemohu posoudit, jak budou ne/dobry
    MASOO
    MASOO --- ---
    vím, že se nejedná o kvalitu, ale kolega, kterému chci udělat radost si vyžádal kočičí jazýčky, že je má rád (a to já taky, asi nostalgie) - nevíte, kde by se dalo sehnat pořádné balení?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Není čokoláda jako čokoláda, těch kvalitních je na trhu menšina – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zena/zdravi/268409-neni-cokolada-jako-cokolada-tech-kvalitnich-je-na-trhu-mensina.html
    SUNY
    SUNY --- ---
    ALEXIS: dík za tip! :) já chodov taky nemám ráda, ale čas od času tam "musím" :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SUNY: este v tom vo Fashion arene mavaju velky vyber (ja Chodov neznasam, takze tam som nebola a tak nemozem porovnat)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam