• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.

Původní šesté přikázání: Nevyhodíš čokoládu i kdyby ti tisíckrát na zem spadla!

Spratelene kluby:
    [ Všechny sýry světa, brie, gouda a feta! ]
    [ Vino - klub pratel kvalitniho moku ]
    rozbalit záhlaví
    SKRZSMRT
    SKRZSMRT --- ---
    AOTEAROA: Pro mě je Dolfin nadstandardní čokoška... Krásné (tabákové) balení, velký výběr příchutí, velice dobrá hořká( já hořkomil). Můj favorit MASALA!!!, LEVANDULE, WINTER EDITION.
    Jo v Belgii umí.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Co si myslíte o čokoládách Dolfin? Poslední dobou jsem si je dost oblíbila.
    OTOME
    OTOME --- ---
    Ahoj, nemáte někdo porovnání čokolády Callebaut na fondue a do fontány? jedla jsem samostatně jen tu do fontány a moc mi chutnala, a ta na fondue je levnější, neobsahuje tolik čokoládového másla, tak mě zajímalo, jestli je to chuťově velký rozdíl. Díky
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Dneska, omnomnom.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    How to create chocolate out of nothing. - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=OM1XqKWXQF4
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Když modelky jedí vatu, proč ne plastelína?:D
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    NANTHEI: Dětská plastelína je jedlá, počítá se s tím, že dítě jí při hraní průběžně užírá.
    CNV
    CNV --- ---
    Mužův kolega si přinesl do práce bonboniéru, kterou dostal. Nějakou s takovým tím nugátovým tukem uvnitř. Když už jich zbylo jen pár, ostatní mu z nich tajně vydlabali náplň a dali tam dětskou plastelínu.
    Zbaštil to, ani nemrknul. Tolik ke schopnosti některých lidí poznat dobrou čokoládu od špatné :D
    CNV
    CNV --- ---
    ALEXIS: Ano. A zlomyslně, čokoládě navzdory, jsem dostala chuť na Zorku :P
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Vedeli ste, že dnes je medzinárodný deň čokolády?

Čokoláda.cz má akciu - 10% zľavu na celý nákup v predajni v Husovej ulici v Prahe.
    CNV
    CNV --- ---
    Kámoška mi přivezla dárek z Francie. Vypadá to, že je to nějaká celkem obyč čokoláda - ale je tak DOBRÁ! Akorát hořká, akorát sladká a obrovské mandle uvnitř.

LENZIE
    LENZIE --- ---
    KEEP_SMILE: neeeee... a teď se od toho neodtrhnu :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KEEP_SMILE: ajajaj, takovejch mnamek :'-(
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    tohle na me pred chvili vyskocilo na facebooku tak tu nad tim slintam :)))
    HOME
    http://www.pralinkovyclub.cz/index.php
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Čokoládovna coby sociální firma
    Práce pro handicapované, v Krásné Lípě otevřela "sociální" čokoládovna - iDNES.cz
    http://usti.idnes.cz/...lipa-vyrabi-cokoladu-fxk-/usti-zpravy.aspx?c=A130805_1960353_usti-zpravy_hrk
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    GOBERS: Nezkazilo, vytříbilo Ti chutě :-) Akorát že se možná divíš těm, co ve Švýcarsku nežili, jak můžou jíst ty málo čerstvé čokolády z velkovýroby :-)

Všichni jsme rozmazlenější, než kdysi. Ale výhradně pro dobro věci. Proč bychom měli jíst ztužený tuky, když si můžeme vybrat z opravdových čokolád?
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    GOBERS: To se ani nedivím... Mě už teď nechutná ani orion na vaření, dřív jsme ji jedli normálně, a teď je tak hnusná.... Nebo pecičky, co používáme na praxi ke smáčení zákusků se ztuženym tukem, bleeee....
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    GOBERS: Zcela chápu. Kamarádka bydlela v obci sousedící s továrnou a hlavně podnikovou prodejnou Läderach. Stěhování obrečela mimo jiné i z tohoto důvodu. Když jezdila domů, vozila pokaždé tak dvacet kilo zásob.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Já Milku fakt nemůžu... vlastně většinu čokolád fakt nemůžu... šest let ve Švýcarsku mě totálně zkazilo...
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    NANTHEI: ty od orionu jsou výborný, ale dřív byly fakt lepší.. a celkově, dřív mi přišly "orionky" míň sladký a víc "čokoládovější"...

MIlku jsem měla jako mladší ráda, ale teď sem si jí nedávno koupila, a uplně mi zalepila pusu:D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ja si uz Bonu velmi nepametam, ale ked som prvykrat mala dvojfarebnu Merci v kombinacii kava-smotana, tak mi vyvstala spomienka na Bonu, tak mozno je fakt podobna... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam