• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MORRIGHAN: kdyz ja ted nevim kam driv skocit, jeste venec :( mam si nadelat za prosinec 11 hodin z minulyho mesice... zkusim to jeste nejak ukecat, ze jsem si pichala sluzebni pochuzky (byla jsem tam nova, sef me poustel driv... a takhle to dopadlo :(()
    EVKAK
    EVKAK --- ---
    ahojky, něco málo z mých luhů a hájů :) nefalšované skleněné, malované a tak. prostě ruční práce, podporujte české výrobce :) http://www.vanocniozdoby.cz/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONICARDIO: aha, já myslela, že jsi hledala ten nejlepší keř na oškubání chvoje, ne že nemůžeš najít pravý věnec vyrobený z živého keře :-)
    teď už bude asi výběr menší, přece jen většina lidí rozsvěcela v neděli, ale snad ještě něco najdeš, nebo přinejhorší dej do misky čtyři plavací svíčky, pár oblázků a máš netradiční adventní svíčky! :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONICARDIO: já keře neškubu, místo toho koupím jedno balení chvoje, vystačí tak na dva věnce (na vchodové dveře a na adventní).
    A NEdoporučuju polystyrenový základ, je sice o 15 korun levnější než slaměný, ale je s ním daleko víc práce než s tou slámou - hodně to klouže. Mám obojí a na polystyrenovém strávím o polovinu víc času.

Jinak moje letošní pořizovací náklady na adventní věnec - 20Kč za chvoj, 40 Kč za stuhu, 50 Kč za 4 hezké svíčky a základ na věnec stál loni 35 kč. Celkem 145 Kč.
    A na vchodové dveře to bylo ještě levnější - koupila jsem v kauflandu umělou vánoční hvězdu (24,90), obrala z ní květy, napíchala do věnce a mezi to perníčkové komety. Voila, vánoční nádhera :-)
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    MONICARDIO: QUANTI: Tak si udelejte. Kupte si takovy ten polystyrenovy zaklad, nekde oskubejte nejaky kerik a mate venec jedna basen :) Mamina to tak dela kazdy rok...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ja taky nemam venec :)) malo penez...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: chi :) hned bych pomuchlala :))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: tahle nam pres diru v mezipatre leze do skrine ;) jinak hodna.straspytel.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: to je fajn :) ja jsem z ni byla hrozne nervozni, porad zalezala do stoupacek, na skrin... nervy, porad zavirat, zkratka nevydrzela jsem to...

tahle je ale kraaaasna :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: ja jsem porad knourala ze chci kocku a tahle je jak kus nabytku ;) proste zaleze do pelisku a nevime o ni
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: juuu! pritel by bral taky, ale ja uz jednou kocicku zkousela a je mi jasny, ze v nasem byte bych to nezvladla...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    dneska jsem dostala predcasne vanocni darek http://nailah.rajce.idnes.cz/klotylda/#album
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    Ja jsem o vikendu prosmejdila vanocne vyzdobene ulice v Londyne, nakoupila jsem darky (hlavne pro sebe ;)) a jsem spokojena. Londynska vanocni vyzdoba se mi libi, sestava hlavne z obrovskeho mnozstvi povetsinou bilych svetylek a kupodivu jsem nenarazila ani na jednoho Santa Clause :)
    Adventni venec letos bohuzel nemam, nejspis by u nas doma spustil pozarni poplach...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    to vam zavidim :( ja mam misto vence ctyri svicky a pri vanocnim uklidu jsem propalila koberec :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a já mám ozdobený perníčky, posvěcený adventní věnec, a uklizeno v bytě a hlavně v duši, myslím, že se na ty vánoce těším :-)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Já včera koupila dárek pro přítele.o) Sadu na fondue.o)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: to je strasny, no :( ale s tim bohuzel nic nenadelame :(

jinak jsem byla na Miraku a je to tam NEMLICH to samy co loni, snad jen par stanku ma novy keramicky vecicky (pekny jsou takovy kulaty "ozdoby", vypada to jak turisticka znamka, s hezkejma kresbama) a v jednom maji moc hezky stojanky na frantisky; bohuzel jsem si minuly tyden objednala stojanek na frantisky od Avonu, ale aspon jsem ho koupila jako darek, fakt peknej

ale jinak to teda nestoji za moc :/
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: ja bohuzel nechapu vic veci.hlavne dealery co chytaji duchodce a daji jim neco podepsat a naslibuji jim hory doly
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: ty pujcky jsou priserny, nechapu jak to nekdo muze udelat :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam