• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)

Předvánoční svařákový sraz některý adventní den v Praze na adventních trzích...
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: to nevím, co se říká o vánočce!
    Jinak já ji dělala jednou klasicky, podle receptu z Marianne, povedla se moc hezky, jen se mi rozplácla při pečení, a loni z pekárny, což byla daleko větší pohodička :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: vanocku jsem jeste nezkousela. Mam recept od babicky, ale mam strach - prece jenom s kynutym testem nemam zkusenosti a vite, co se rika, kdyz se nepovede vanocka.

Babicce se zdrcla... posledni rok, co s nama slavila vanoce.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    jinak loni jsem nastupovala v listopadu, takze dovolena zadna, ale mela jsem hodnyho sefa a domluvili jsme se, ze 27. nepujdu do prace ja a 31. zase kolegyne (taky nova a na jedinej den by jela od rodiny odnekud z Tabora) a navzajem si odpichnem :)) a jako bylo to v pohode, ono se tam nic nedeje, prazdno... ale kdyby se mi povedlo, co planuju, tak bych si tu dovolenou stejne ke konci roku vybirala, takze proc ne...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: chi :) no ja letos pect nebudu, leda bych se zbytecne drazdila :(( jsem na diete a budu nejmin do jara...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: listopad a prosinec si nesmim brat dovolenou. Pouze v ojedinelych pripadech...jeste mi 5 dni dovolene zbyva. Asi si je necham prevest do dalsiho roku nebo proplatit a budu zadat o volno mezi svatky z rodinnych duvodu (jelikoz ze vsech zamestnancu bydlim suverene nejdal od Prahy)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: nahodou, minuly vikend jsme jeli po okresce a tam bylo krav :))

jak to bude s praci mezi svatkama, to jsem taky zvedava... kdyby to vyslo, jak chci, mozna bych si mohla vzit cele dva tydny dovolenou a nazdar...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MONICARDIO: kde jsi sehnala kravu za oknem? ;)
    jinak jsem si letos opet slibila NO STRESS a vim ze to zase nepujde... Leda az budeme slavit vanoce jen sami v Praze,ale s celou rodinou... a to jeste treba vyfasuju smeny mezi svatkama a bude po srande.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MONICARDIO: ladovska zima za okny je...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: pokud stihas otviracku od desiti do sesti,tak te tady radi uvidime ;)
    treba najdes darek i pro sebe...ty se vybiraji nejlip
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: jo, o tom jsem uvazovala, ale abych se ji trefila do vkusu, vid :/ ale zizkov mam po ceste z prace, muzu se tam mrknout. Idealne se jeste predtim zkusit vetrit na navstevu a omrknout, co nosi :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: co takhle nejakou ozdobu pro neter? holky v tomhle veku se rady malujou a zdobi...treba nausnice a naramek...muzu nenapadne doporucit Gangu na zizkove :) naramku hromada beden a tech nausnic a jinych lesklych veci :) trocha reklamky no...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: ja se omlouvam, ale mam po rigorozce, ktera se venovala prevazne te komercni, odosobnene, individualizovane a stresujici dnesni podobe Vanoc, akutni zachvat svatecni nalady, ktery mozna az do prosince neprejde, tak jestli by nebylo lepsi si to na tu dobu odsledovat .)

jinak planuju nekdy v pulce mesice vyridit vymyslenou cast darku, at toho neni tolik... kazdy darek predem se hodi (a rovnou byste mi nekdo mohli poradit, co patnactilete neteri a trinactiletemu synovci, jelikoz darky pro tuto vekovou skupinu pubertaku se mi nejak vymykaji...)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: neděs!

Opakujte po mně: "Vánoce neexistují. Vánoce neexistují. Vánoce neexistují. A pokud existují, tak až za hrozně dlouho!" :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    tak vam slavnostne oznamuju, ze vysel prvni vanocni casopis - Bajecne recepty :)) a jestli to bude jako v predchozich letech, zitra cekam vanocni katalog Billy (a mozna Vanoce s Prekvapenim...)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: pozdeee :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: no zakaznici budou mit vanoce az v rijnu nebo kdy to vypukne ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: a co zakaznici? :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    treba kamaradka co dela v marks and spenceru uz ma vanoce od cervence.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: ja se priznam, ze jsem v novem cisle Nejlepsich receptu koukla na upoutavku dalsiho cisla, ktere vychazi koncem zari... a nic. Ani kousicek cukrovi, takze... jeste je fakt spousta casu .)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: no, hele, ja byla asi 3 tydny zpatky na pouti v Libochovicich a ten retizkac byl teda furt stejne vysokej a lital stejne rychle :))) (nektere atrakce me desi vic nez v detstvi :))

ale jo, ty houpacky me stvou, a to nejenom na pouti... na detskych hristich je ted tolik peknych veci ;)

TRAMIN: ja zas letos nejak nevim, jestli se tesim... asi vic, nez loni (kdy jsem cele leto psala o vanocich diplomku, ted pisu rigorozku, ale zari je porad slusnejsi nez cerven, zejo), ale loni nezapomenu, jak jsem si prvni dva vanocni casopisy (zacatkem rijna) kupovala cestou na pracak :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam