• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    TIFF_ANY
    TIFF_ANY --- ---
    QUANTI: no popravdě s ježíškem je to samozřejmě takhle,ale obecně s betlémama je to tak,že by se měly oficiálně stavět až 8.prosince...zrovna dneska jsme se o tom bavili ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: jojo, tak se to dělá, když se vystavují betlémy před Štědrým dnem... jinak ušitej betlém jsem teda fakt myslím ještě neviděla :)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    TRISSIE: Někdy na podzim jsme na trhu v Horních Počernicích koupili spešl látku, na které je ten betlém natištěný a rozvržený a připravený k ušití, prodávala to tam nějaká firma, která prodává látky na patchwork. Manžel to "jen" vystříhal, naplnil, sešil...
    A pokud jde o Ježíška, mám obavy, že se nám do půlnoci 24. prosince ztratí, už teď je tady díky mlaďochovi betlém rozházený po celém obýváku :) Ale je fajn, že je takřka nezničitelnej, takže pokud něco neztratíme, tak bude komplet.
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    LUBAR: opravdu krasny betlemek .) ja jsem nasla kdysi ve Spanelsku cely drveny obrovsky vyrezavany a kdyz jsem se pro nej druhy den vratila nekdo ho cmajznul :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUBAR: je skvostný, máš hrozně šikovného manžela! Jak to myslíš, "šil"? Jako jeho vlastní návrh?

Jinak s tím, jestli je brzo - podle mě ne, jen by tam ještě neměl být Ježíšek, ten až po půlnoci 24., ne?
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    Vím, že na betlém je podle pravidel ještě brzy, ale manžel ho před chvílí dětem došil, tak vám ho musím ukázat, připadá mi skvostný ...

DEINA0DEINA
    DEINA0DEINA --- ---
    SWATKA: jujka.. na tu moznost pistoli jsme uplne zapomela :) Diky :)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    a já lepím fakt často a už skoro 2roky :)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    SWATKA: mám Steinel Gluematic 3002 a naprostá spokojenost...tchýnka už ji má několik let a stále bez problémů...předtím jsem měla taky nějakou obyč ale nevydržela ani rok ...
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    Od té doby co mám novou čupr pistoli lepím vše :)))
    DEINA0DEINA
    DEINA0DEINA --- ---
    AAMALI16: ahojky... maly dotaz: jak tam drzi ty cajove svicky? Hrebik? Je to moc hezke :)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    Taky přihodím něco málo vánočního od nás :)
    ...pro malou do školky :)

a pro nás :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    musím se pochlubit... http://www.ceskyrok.cz/ :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: věřím, že je výborný, ale mám strach z těch vajec :(
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: byly - nebo aspoň přiměřeně, děláme je každý rok, moc nám chutnají.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    nemáte někdo nějaký zajímavý recept na slané vánoční pečivo? :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SIBETH: já dělala minulý víkend dle tohoto receptu http://recepty.vareni.cz/testo-na-pernicky/
    a jsou vážně zcela měkké! všem chutnají, tak to můžeš zkusit :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a pro případ, že by ho někdo hledal, tak tady: [ TRISSIE @ Vanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :) ] je tchýnin recept na zákeřný čokoládový salám - kdo ho pozná, ten ho sežere :-)
    SIBETH
    SIBETH --- ---
    TRISSIE: Jéé, děkuju moc. Kouknu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SIBETH: nástěnka zde: [ Domácnost, aneb jak si zpříjemnit druhou šichtu ] - kudlančiny instantně měkké perníčky.

Já je dělala dva roky zpátky, takže už si nevzpomínám, jestli byly měkké instatně, ale rozhodně byly všechny sežrány a nikdo s nima nehrál pingpong.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam