• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARCHNATONASteampunk
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MAKROUSEK: Za stovku prošlo několik desítek lidí úplně v pohodě. Škoda, že jste se nedožadovali zavolání pořadatele, pokladní by byla zpacifikována. Když se k organizátorům nedonese stížnost, je těžké vyřešit problém...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KENJIRO: Tak jsi asi byl u jine pokladni.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    byl jsem tam, řekl jsem že jdu na Minicon, zaplatil jsem stovku, prošel jsem si i muzeum. O žádném heslu nic nevím.
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    MAKROUSEK: Na to se zeptej organizátorů, já vím jen to, co proběhlo Nyxem.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JULIANNE: Sleva? Na plakatku stalo: Steampunkovy den - 100 Kc. Vedle stal plakatek: Vstup do muzea - 190 Kc. Do Muzea jsme nechteli, tedy jsme rikali, ze jdeme na Steampunkovy den. O hesle nebyla nikde ani zminka. Postavil si hospodu, ale chodili mu tam lidi.
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    MAKROUSEK: V tom případě to pokladní patrně značně popletla, ale nemělo by jít o chybu organizátorů (natož těch, kteří jen šířili info o akci). Co jsem četla v některém z dalších nyxích auditek, tak za heslo (v daném auditku se zmiňovalo) měla být sleva, ale vstup jím rozhodně neměl být podmíněný.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    COMODOR_FALKON: Jsme dorazili do muzea, tam na pokladne plakatek. Tak na nej ukazujeme a ze jdeme na ten steampunk. A pani pokladni na nas, ze at rekneme heslo. A my v rozpacich: heslo? Jaky heslo? A pani pokladni: tak nashledanou. No a tak jsme se otocili a sli to rozchodit na Letnou.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MAKROUSEK: ? ? ?
    (Nějaké detaily pro nás ostatní, co pávě vstali, čili se tam podívat nebyli a tudíž nemají tušení, co si pod tímto plácnutím do diskuse představit....?)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HYPERION: Musim rict, ze zvat lidi na akce, na ktere je pokladni nepusti, muze jenom neprilis inteligentni jedinec.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Pastuj jeden link = jeden obrázek.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Za mě: já se rád na nějaký ten obrázek podívám. Dokud jich bude rozumné množství (tak třeba do deseti najednou), tak úplně v pohodě, tím se asi dokáže proklikat každý? :-)
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    Skoda, ze se nepocitaji negativni hodnoceni zvlast.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    WULFEN: Podle okolností... Totiž z mého pohledu 9 z 10 Tebou postovaných obrázků spadá do kategorie "Just glue some gears...", takže je fajn, když mohu ten jeden, který je většinou na hraně, nebo jen mírně za ní, hodnotit pozitivně...
    PICHPE
    PICHPE --- ---
    PICHPE
    PICHPE --- ---
    WULFEN: Tak ja zase naopak, dlouha tapeta, kterou musim rolovat a navic nejde hodnotit jednotlive obrazky zvlast. Vyjimka je , kdyz to ma vylozene nejaky pribeh, ktery navazuje. Takze je to asi fakt dost individualni :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    WULFEN: asi spíš to druhé. Když vidím deset nových příspěvků, a po vlezení do klubu zjistím, že je to deset obrázků, je to pro mne pruda.
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam