• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    http://www.anti-santa.cz/img/fujgalerie/fujsanta01.html

tohohle santu jsem fotil ja loni u nas v Modranech :-)..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ....no tak santa klaus je v cechach ta nejvetsi demence..

myslim, ze funguje od lonskejch vanoc..
    http://www.anti-santa.cz/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA:
    BOPA:

konzum, presne tak.. z novin na me cumi vic reklam, v radiu otravujou, na televizi nastesti nekoukam... nechutny..
    RADUGA
    RADUGA --- ---
    melo by me stvat to vareni, peceni, uklizeni, kupovani darku atp jako ostatni...ale spis me stve ta prisera pretvarka, zvlast letosni vanoce budou dost drasticky jelikoz jsme doma zustali jen 2:( Treba to bude pro me necim novym a neco mi to da...a nebo se to vsehcno totalne po****
    KONNY
    KONNY --- ---
    VERUKEBA: koukám, že to máme stejně, jsme ale divní...
    BOPA
    BOPA --- ---
    Sere mně, jak se "musí" před vánocema uklízet, protože to jsou vánoce, sere mně, jak všichni utrácí prachy za kraviny, jenom proto, aby udělali "radost" někomu druhému (paradoxně to bývají pěkné hovadiny a nebo věci, které se běžně kupují během roku), sere mně, že k vánocům "musí" být kapr a bramborový salát jen proto, že je to zvyk, sere mně, jak celou dobu před vánocema všichni stresují, 24.12. se "musí" spousta věcí stihnout, lidi jsou nevrlí, podráždění, protože tohomají plné zubya pak najednou přijde úder hodiny "H" a najednou se všichni u stolu začnou slastně a šťastně tvářit se slovy jak se moc mají rádi a jak jsou všichni šťastný. No to je hnus velebnosti. Na stromeček jsme pomalu alergickej tak, že jak vidím nějakej malej v lese, mám pupínky, ozdoby mi pijou krev... A jak už tady
    KONNY: napsal, moc lidí netuší o čem ty vánoce vlastně byly. Je z toho konzum jako kráva a způsob, jak vymlátit z lidí co nejvíce peněz. Jojo, marketing funguje skfjele.
    Ale jak jsem psal hned na začátku této diskuse, trpím a kfuli celé rodině to prostě nějak snáším. Raději bych byl někde třeba na horách, koupil si láhev dobrého vína, pustil si nějakou příjemnou muziku a byl bych třeba malinko sentimentální, malinko zavzpomínal, zabilancoval...
    Silvestr neslavím jako Silvestr, ale jezdívali jsme pomáhat na jeden malý penzion, kde se scházeli vozíčkáři, prostál jsem to za barem, pomáhal, byl nějak prospěšný. Ale rozhodně to nebylo slavení. A letos to zřejmě dopadne tak, že se sejdeme s přátely, opečeme buřta, dáme svařáček, hlavně pokecáme...
    Jejku, to jsem si tady krásně vyblil srdce
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    LACAMPAGNA: ja i ty kraviny odmitam kupovat...
    KINGFISHER: vyvin zacal vcera ale pokracuje fakt dobre zatim :)
    no jasne kdybych bydlela sama tak si maximalne koupim flasku vina a pustim nakej film. rozhodne zadny uklizeni cukorvi a podobny ptakoviny. a rozhodne zadny sileny navstevy babicek a jinejch pribuznejch!!!!!
    vanoce byly dobry kdyz sme byli vsichni maly ale tedka to ztratilo vsechno to kouzlo a je z toho desnej konzum a stres akorat.

KONNY: nedejboze kdyz ses na silvestra doma. nebo reknes ze nepijes :))
    KONNY
    KONNY --- ---
    RED_POPPY_DOLL: tím to chceš jako srovnat? podání ruky a oslavy vánoc, velkonoc, silvestra?
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    ruku
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    KONNY: Kdo ví, proč si z historického pohledu podáváme při setkání rurku? ;o)
    KONNY
    KONNY --- ---
    a kdo z nich ví, proč se z historického pohledu slaví vánoce/velikonoce? málokdo
    KONNY
    KONNY --- ---
    mám radost za tohle auditko .)

VERUKEBA: nj, každoroční otravování s přihlouplými otázkami, co k vánocům, kde budeš kalit na silvestra, atp. a když neodpovíš, dle jejich očekávání, že na silvestra budeš kalit s kamarádama, že dárky ještě nemáš a že vůbec nestíháš..., tak na tebe koukaj jak na blázna

nejvíc mě baví, jak jsou lidi ve stresu, protože nestíhají nakupovat, nevědí co nakupovat a ještě nenapekli cukroví a panebože ty obchoďáky jsou tak přeplněný... heh, směju se tomu ,,vánočnímu shonu" ... neslavím vánoce, velikonoce, silvestry... když už dostanu dárek, tak v lednu nebo v únoru toho dotyčného nebo dotyčnou obšťastním nečím, co fakt potřebuje, ne nějakou zbytečnou kravinou, jen abych mu/ji udělala radost...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ani nevim, ze tady tohle auditko je :D .. jsem dal vyhledavat vanoce a vypadlo na me tohle.. koukam, ze zatim ve vyvinu :-)

... no kazdopadne souhlas..

prijdu do kauflandu s mati nakupovat a co tam nehraje.. koledy.. strasny.. a to bylo v nedeli prosim.. takze jeste 3 tydny toho muceni. koho to vubec zajima? prosil se o to nekdo snad? desny, fakt..
    silvestr je jenom zaminka k hroznymu komatu mi prijde..

a vubec. nesnasim to vsechno okolo.. presne jak rika VERUKEBA ...

kazdopadne me docela dost vadi, ze nebydlim sam.. protoze kdybych bydlel, tak si to udelam po svym.. a to tak, ze zadnej stromecek, zadny darky, zadna ryba.. nic..
    LACAMPAGNA
    LACAMPAGNA --- ---
    VERUKEBA: Mě zatim docela vydatně pomáhala prostá ignorace,prostě sem v mysli vytěsnila to že jsou nějaký svátky,přehlížela obludný zdobení obchoďáků,nakoupila nejbližším kraviny(většinou tak den dva před vánocema)-loni sem i odmítla vánoční ozdoby ve svym pokoji....prostě předstírat že vánoce nejsou:)Celkem to zafungovalo...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja doufam ze si tu budu lecit svoje frustrace z ruznejch svatku. momentalne me zase drti vanoce a silvestr. to sou furt dotazy co chces k vanocum, uz mas darky a kde budes na silvestra atd... a kdyz na to odpovim nevim co chci, nemam nic a budu doma se ucit tak na me koukaj jak na magora...
    no ale co...tedka mam tenhle klub tak doufam ze se najde par lidi ktery mi poradej jak to prezit pze pretvarka ani alkohol mi zatim moc nepomohly....
    BOPA
    BOPA --- ---
    Tak to jsem si ani nemyslel, že je na tom někdo podobně jako já... :-) Už se těší, jak si počtu, jak to řeší ostatní lidé... Já zatím rok co rok trpím a nedaří se mi kvůli celé rodině s tím nikterak moc bojovat. Prostě s ohledem na ostatní trpím já. Chjo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam