Sere mně, jak se "musí" před vánocema uklízet, protože to jsou vánoce, sere mně, jak všichni utrácí prachy za kraviny, jenom proto, aby udělali "radost" někomu druhému (paradoxně to bývají pěkné hovadiny a nebo věci, které se běžně kupují během roku), sere mně, že k vánocům "musí" být kapr a bramborový salát jen proto, že je to zvyk, sere mně, jak celou dobu před vánocema všichni stresují, 24.12. se "musí" spousta věcí stihnout, lidi jsou nevrlí, podráždění, protože tohomají plné zubya pak najednou přijde úder hodiny "H" a najednou se všichni u stolu začnou slastně a šťastně tvářit se slovy jak se moc mají rádi a jak jsou všichni šťastný. No to je hnus velebnosti. Na stromeček jsme pomalu alergickej tak, že jak vidím nějakej malej v lese, mám pupínky, ozdoby mi pijou krev... A jak už tady
KONNY: napsal, moc lidí netuší o čem ty vánoce vlastně byly. Je z toho konzum jako kráva a způsob, jak vymlátit z lidí co nejvíce peněz. Jojo, marketing funguje skfjele.
Ale jak jsem psal hned na začátku této diskuse, trpím a kfuli celé rodině to prostě nějak snáším. Raději bych byl někde třeba na horách, koupil si láhev dobrého vína, pustil si nějakou příjemnou muziku a byl bych třeba malinko sentimentální, malinko zavzpomínal, zabilancoval...
Silvestr neslavím jako Silvestr, ale jezdívali jsme pomáhat na jeden malý penzion, kde se scházeli vozíčkáři, prostál jsem to za barem, pomáhal, byl nějak prospěšný. Ale rozhodně to nebylo slavení. A letos to zřejmě dopadne tak, že se sejdeme s přátely, opečeme buřta, dáme svařáček, hlavně pokecáme...
Jejku, to jsem si tady krásně vyblil srdce