• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KONNY
    KONNY --- ---
    VERUKEBA: teda vegtaránko, to bys fakt neměla, to si docela odporuje... takové tofu na páře nebo smažené s bramborem a zeleninou je stokrát lepší a zdravější než kapr a jíš ho s pocitem... však víš jakým
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KONNY: to me bohuzel ceka opet vysoce stresujici situace pri kupovani kapra. nechapu ze jako vegetarianka se k tomu kazdej rok necham premluvit....
    KONNY
    KONNY --- ---
    dnes jsem při cestě skrz náměstí během těch pár minut slyšela v davu asi 5krát přání hezkých vánoc a hodně dárků pod stromečkem atd. a dokonce dvakrát ,, a ať ti nezaskočí kapří kost v krku" - bože, tak proč ty kapry jedí? do města teď vylezu až po 24. 12, do té doby tam nepůjdu, kdybych hlady měla umírat
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    JULESKAH: lol, tam jsem pravě chtěl jet (do těch garáží), ale ostraha mě odradila. Prej bych čekal 1,5 hodiny na výjezdu.. tak jsem to chtěl vzdát a zasekl se na tý křižovatce..

každopádně demence..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KONNY: amen!
    KONNY
    KONNY --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: to znam tohleto. ja vcera cekala asi pul hodiny u pokladny pze tam bylo neskutecnejch lidi na vanocnich nakupech...ja mela rohliky...
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    mne by hlavne zajimalo, jestli se ti nakupujici pred svatkama zacnou nejak nepohlavne mnozit, nebo kde se naednou vschni berou? kde jsou ti lidi celej rok??
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: čemu se směješ? :-) ... všichni se zbláznili, fakt.. he? nemám dárky, musim jet nakoupit/mám koupený dárky, jedu domu.. tohle je smrtelná kombinace pro pražskou dopravu.. a tohle místo bylo fakt neskutečně zasekaný.. za 30 minut jsem se posunul o 10 metrů. Nakonec jsem to vzal zákazem vjezdu, protože bych asi dopadl jako Michael Douglas ve filmu Nebezpečný pád.. Prostě bych vystoupil a odešel rozmlatit nejakou sámošku..

.. Ateisti slaví křesťanskej svátek.. krása fakt, opravdu úžasný...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    nemam rad vanoce, tady jsem stravil 45 minut:

VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    nic jinyho nam totiz nikomu nezbejva...
    to je to tak divny nemit rad vanoce? prece neni na svete nic co by meli vsichni radi tak proc by k tomu nemohly patrit i vanoce? kdykoli nekde reknu ze me to nezajima nebo dokonce stve tak na me koukaj jak na totalniho exota!
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    aktual>
    sef se pohadal po telefonu se svoji skoro exmanzelkou, hodil mobilem proti zdi, prisel za mnou, vsiml si, ze si na baru louskam orisky a tak ho napadlo se odreagovat vanocni party, ted nakupuje suroviny a ozdoby - ja to vsechno samozrejme budu chystat. Mela jsem koncit v deset, coz nehrozi, pokud se tu zacne pit, coz zacne. Taky se da predpokladat, ze si s nekym budu muset sem tam tuknout, a zitra mam v sedm vstavat a jedu delam dvanactku do deckyho koutku. Nesnasim ja ty Vanoce? Nesnasim, jasny, ale stejne je respektuju.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    no tak to ani ja ne, jestli jde o to svetit naky svatky, ale citim to i tak a citila jsem to i kdyz jsem vanoce travila v krizovym centru nadopovana praskama na nervy a deprese
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    nekdo proste ty svatecni dny nema...
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    Sváteční dny mají svoje neopakovatelné kouzlo, mají ducha, bezohledu na to, jestli se je půlka zeměkoule rozhodla trávit nakupováním elektrospotřebičů na splátky. Jenom je teď těžší to vidět.
    Nebo je to pro nekoho tezky pres nanos zlych vzpominek... to je stejny. Imho.
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    nemám ráda vánoce, protože nska uz jsou jenom o komerci, pretvarce, o stresu a taky proto, ze na ne nemam kvuli mym rodicum hezky vzpominky
    LUNER4
    LUNER4 --- ---
    protoze je doma predstava ze by se melo byt spolu a chovat se k sobe hezky cehoz fotrik neni schopnej, pak jsou vsichni v kreci az fotr nekoho vyprovokuje svym neandrtalskym chovanim k vybuchu a hadce. a tak rozbalime darky a tesime se na uplne stejne vanoce pristi rok. na zvyky ktere by vanoce delat hezci vsichni prdej nebot jsou lini. a proto je nemam rada.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SQUZZA: no, já bych tě nepřesvědčovala, maximálně bych se tě zeptala, proč teda ty věci neděláš jinak :-)
    spíš mě baví sondovat, jestli důvod, proč já mám vánoce ráda, není ten, že jsem ty tradice, co ostatním tak vadí, už nějak dávno poztrácela cestou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam