• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    XYZ
    XYZ --- ---
    MOOO: Ano, to já uvítám, to se neboj. Ale nebudu to nazývat velikonoce a na nějakého židovského krále možná ani nevzpomenu...
    Jinak, když už jsi to nakousl- slavím jenom slunovrat a možná ještě rovnodennost.
    MOOO
    MOOO --- ---
    XYZ: Neni to jen krestansky svatek, uvitas tim jaro a probuzeni prirody :-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    presne, co je mi po nich...
    XYZ
    XYZ --- ---
    Já mám klid. Žádné náboženské svátky neslavím a jsem v pohodě. Nakonec, proč bych měl slavit třeba velikonoce, když nejsem křesťan, že? To bych mohl zrovna slavit i ramadan...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    to doufam ze u nas neprobehne...i kdyz matka uz planuje nadivku... pomlazku snad na jizaku neuvidim a vejce mit rozhodne nebudu. este ze neni zadnej velikonocni uklid pze to by me doma zas desne prudili :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    .. jsem zaslech něco o tom, že prej budou ty velikonoce nebo co.. se zase všichni ožerou, akorát že s pomlázkou v ruce + nějaký ty vajce či co..
    BOPA
    BOPA --- ---
    naprostý souhlas s trapností slavení "Valentýna"
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    valentýn je trapnej
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    HARALD: to sice ma ale z britanie sem neprisel...
    HARALD
    HARALD --- ---
    VERUKEBA: valentýn má evropský původ. proč ho dáváš do kontaktu s díkuvzdáním.

proč bys měla slavit díkuvzdání, když neslavíš den dělostřelectva?
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    no a nadchazi nam dalsi kravina - valentyn... to uz je fakt na me moc... az zacneme slavit den dikuvzdani tak si hodim masli :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    z TV nabídky bych asi nejlépe hodnotili Anděla na ČT2. Až na některé výstupy to bylo vcelku OK. Z acelý večer jsem vypil sklenku cca 2 deci vína, o půlnoci sklenku šampusu, asi ve 2 jsem si šel lehnout a rádio mi rušili jen nějací troubelíni, kteří s rachejtlema nechtěli dát pokoj..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: jo to sem taky kousek videla. ani to nema cenu komentovat
    nejlepsi ale bylo ze s nama v baraku byla i tech znamejch babicka s dedou. babi nadrzena a ukecana a deda ma alsheimera. fakt me bavilo poslouchat jejich rozhovory...
    FREEM
    FREEM --- ---
    KINGFISHER: ta v tom kabate (50+) zhruba o pulnoci byla obvzlaste vyzivna, mohli nahodne losovat z davu a kulturni zazitek by to nepoznamenalo:]
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jo, a taky jsem omylem někdy večer viděl na Nově ten jejich pronajatej václavák s těma sereblitama jak tam zpívaj na playback.... chtělo se mi zvracet...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já byl s kámošema na petříně se podivat na ohňostroj a to bylo asi tak všechno.. akorát mě celkem s*ali, protože měli celý balení pirátů o 100 kusech.. no, trochu demence.. nemám rád piráty.. jsem si odpálil nějakou tu římskou svíci, nějaký ty soptítka na zem a tim to haslo.. jinak jsem to moc neprožíval teda.. docela mě nakrkla nějaká vysmažená kráva, která vystřelila nějakou rachjetli směrem k nám a vybouchla tak 2metry od nás.. a furt tam řvala na celý kolo.. svázat a odvýzt někam hodně daleko.. takovýhle zfetovaný ožralý lidi jsou fakt nejhorší..
    KONNY
    KONNY --- ---
    já jsem se učila, nevím, co je horší :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    nechapu jak muze nekdo jit na silvestra na vaclavak nebo staromak! me by tam nedostali ani nahodou!
    ja se odplouzila za znamejma do jihlavy, poustela twenty 4 seven a jim podobny a hlavne nic neresila...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KONNY: happy new year, co jinyho:))
    KONNY
    KONNY --- ---
    ,,Silvestr v Praze: 18 požárů, 1 evakuace domu",
    ,,Nejméně dvě úmrtí a několik požárů",
    ,,Oslavy poznamenala nejméně dvě tragická úmrtí",
    ,,...záchitky jsou plné,
    ,,Na Filipínách byly silvestrovské oslavy jako vždy hlučné: mnozí Filipínci věří, že právě tak mohou zahnat v novém roce smůlu a zlé duchy. Zbloudilé kulky či zábavní pyrotechnika poranily na 450 lidí", atd.

hmmm, co dodat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam