• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    valentýn je trapnej
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    HARALD: to sice ma ale z britanie sem neprisel...
    HARALD
    HARALD --- ---
    VERUKEBA: valentýn má evropský původ. proč ho dáváš do kontaktu s díkuvzdáním.

proč bys měla slavit díkuvzdání, když neslavíš den dělostřelectva?
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    no a nadchazi nam dalsi kravina - valentyn... to uz je fakt na me moc... az zacneme slavit den dikuvzdani tak si hodim masli :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    z TV nabídky bych asi nejlépe hodnotili Anděla na ČT2. Až na některé výstupy to bylo vcelku OK. Z acelý večer jsem vypil sklenku cca 2 deci vína, o půlnoci sklenku šampusu, asi ve 2 jsem si šel lehnout a rádio mi rušili jen nějací troubelíni, kteří s rachejtlema nechtěli dát pokoj..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: jo to sem taky kousek videla. ani to nema cenu komentovat
    nejlepsi ale bylo ze s nama v baraku byla i tech znamejch babicka s dedou. babi nadrzena a ukecana a deda ma alsheimera. fakt me bavilo poslouchat jejich rozhovory...
    FREEM
    FREEM --- ---
    KINGFISHER: ta v tom kabate (50+) zhruba o pulnoci byla obvzlaste vyzivna, mohli nahodne losovat z davu a kulturni zazitek by to nepoznamenalo:]
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jo, a taky jsem omylem někdy večer viděl na Nově ten jejich pronajatej václavák s těma sereblitama jak tam zpívaj na playback.... chtělo se mi zvracet...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já byl s kámošema na petříně se podivat na ohňostroj a to bylo asi tak všechno.. akorát mě celkem s*ali, protože měli celý balení pirátů o 100 kusech.. no, trochu demence.. nemám rád piráty.. jsem si odpálil nějakou tu římskou svíci, nějaký ty soptítka na zem a tim to haslo.. jinak jsem to moc neprožíval teda.. docela mě nakrkla nějaká vysmažená kráva, která vystřelila nějakou rachjetli směrem k nám a vybouchla tak 2metry od nás.. a furt tam řvala na celý kolo.. svázat a odvýzt někam hodně daleko.. takovýhle zfetovaný ožralý lidi jsou fakt nejhorší..
    KONNY
    KONNY --- ---
    já jsem se učila, nevím, co je horší :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    nechapu jak muze nekdo jit na silvestra na vaclavak nebo staromak! me by tam nedostali ani nahodou!
    ja se odplouzila za znamejma do jihlavy, poustela twenty 4 seven a jim podobny a hlavne nic neresila...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KONNY: happy new year, co jinyho:))
    KONNY
    KONNY --- ---
    ,,Silvestr v Praze: 18 požárů, 1 evakuace domu",
    ,,Nejméně dvě úmrtí a několik požárů",
    ,,Oslavy poznamenala nejméně dvě tragická úmrtí",
    ,,...záchitky jsou plné,
    ,,Na Filipínách byly silvestrovské oslavy jako vždy hlučné: mnozí Filipínci věří, že právě tak mohou zahnat v novém roce smůlu a zlé duchy. Zbloudilé kulky či zábavní pyrotechnika poranily na 450 lidí", atd.

hmmm, co dodat?
    KONNY
    KONNY --- ---
    KINGFISHER: tak tak, snad příští rok...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KONNY: bydlet sám je na to ten nejlepší recept.. člověk si to udělá jak on sám chce a když to nechce slavit, tak to slavit nebude i kdyby se všichni na hlavu postavili..
    KONNY
    KONNY --- ---
    VERUKEBA: hehe, taky mám uvařenej čaj a jdu si číst...

i přesto, že se vyhýbám všemu, co souvisí s oslavou vánoc, tak se před tím úplně uniknout nedá, především pokud je člověk součásti rodiny, kde se vánoční tradice dodržují... už abych bydlela sama
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KONNY: ja sem taky doufala ze se vymluvim na statnice a ze me treba nechaj doma se ucit ale nee. to by nase rodina neprezila.

tedka teprve mi zacina ten pravej klid. du si udelat cajicek a du si cist do postele - pohoda!
    KONNY
    KONNY --- ---
    ještě sem hodím odkaz k tématu poselství vánoc

http://www.blisty.cz/art/37945.html
    KONNY
    KONNY --- ---
    ELIZHANNAH: ty jo, to máme docela podobný, nejhorší byla večeře, když po nás máma chtěla, abychom se pomodlili, tak jsem myslela, že už po ni něco hodím (můj odpor k vánocům a křesťanství sílil ještě víc)... jejda, kolikrát jsem během posledních pár dnů slyšela ,,nehádejte se, buďte na sebe milý, jsou přece vánoce" - to má člověk chuť mlátit dvakrát tolik každýho, kdo mu to řekne

POLAR_BLAZE: nakonec jsem si uklízela v knihách .)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    VERUKEBA: já mám tu nejhorší část za sebou, celej ŠD strávenej doma s mámou... včera to bylo excelentně špatný, skončilo to asi tak minutovým vzájemným ječením na sebe... jako dvě Viktorky na splavu. Máma má prostě maximalistickou představu trávení Vánoc, je perfekcionistka, všechno se musí do puntíku dodržet furt stejně, já mám představu diametrálně odlišnou, tak proto ten stres:-(

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam