• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: no nažehlení bude asi nekvalitní.. jde o 135 korun, to je nic :-) .. a evidentně je víc lidí co by to tričko chtělo, tak by stálo za to udělat tu limitovanou edici 20ks.. něco by si vzali místní ids a zbytek by se hodil do bazaru tady na nyx..
    BOPA
    BOPA --- ---
    KINGFISHER: Za ty prachy super - pokud budeš opravdu brat, počítej se mnou :-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    staci vyguglit jakejkoli vobrazek a nechat si to nazehlit na tricko... sice se to dost vopere ale pristi vanoce si beztak muzem poridit jiny ne :))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    to tričko jsem našel někde na netu, ale v místnim auditku kde se kluci zabejvaj potiskem jsem dostal odpověď 2700 za 20ks .. tzn. 135 za ks ... asi tak jak to je, černý s tim bílym nápisem.. font by se asi určitě dal zvolit..

.. takový tričko do hospody před vánocema :-)
    BOPA
    BOPA --- ---
    KINGFISHER:
    VERUKEBA:
    Jestli to triko budete někdo dělat, velmi rád si minimálně jedno zakoupím... nejlépe velikost "šapitó"
    XYZ
    XYZ --- ---
    VERUKEBA: Třeba zlomenej stromeček... :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    XYZ: hehe ok o vikendu na to sednu a treba k tomu vymyslim/vyguglim i nakej vobrazek :))
    XYZ
    XYZ --- ---
    VERUKEBA: Až ho budeš vyrábět (to triko), udělej mi taky jedno :-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    jezis u nas uz je taky vsude vyzdoba.. se ty lidi zblaznili nebo co??? te nak strasne brzo ne?
    jezis a triko je super!!! asi si taky naky takovy vyrobim a budu ho na just nosit kazdej den :))
    XYZ
    XYZ --- ---
    KINGFISHER: Super tričko, chci ho! Kde se to dá pořídit?
    MOOO
    MOOO --- ---
    KINGFISHER: To bych si mohla poridit, az budu prodavat na Staromaku vanocni ozdobicky :D I kdyz tam jsem vzdycky tak nabalena, ze by to muselo byt natisteny spis na cepici, aby to bylo videt...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    XYZ
    XYZ --- ---
    To soda! U nás už taky instalují vánoční "ozdoby" po městě... Zrovna včera, když jsem šel kolem, jsem si chvilku pohrával s myšlenkou podkopnout zřízenci, instalujícímu výzdobu, žebřík... Ale neudělal jsem to- nakonec ten chudák za to nemůže...
    MOOO
    MOOO --- ---
    Uz se to blizi, obchodni dum Maj blika jak o zivot :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: no me spis vadi ze ty lidi budou desne vystresly a protivny. doufam ze to na me nebudou moc prenaset
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já jsem teď v irsku a dneska jsem viděl první vánoční strom ve výloze v jednom obchodě s podprdama, jinak docela klid zatim.. jinak jedna holčina mi řikala, že prej na vánoce masakr největší (děláme oba v jednom nákupáku).. lidi jak magoři miliardy dárků, před fast foodama krutý fronty celej den.. no prostě Oh My Fucking God

VERUKEBA: já asi taky a že by mi to nějak vadilo to asi ani ne.. (už jsem trávil vánoce 05 a 06 a že by mi to trhalo žíly to teda fakt ne..)..

spíš teda jako silverst je pro mě tak nějak 'důležitější' .. člověk si tak jako shrne co se za ten rok událo, co ne/dokázal atd. .. a 3.ledna mám hned narozky a ty jsou asi na tom žebříčku tak nějak nejvýš, protože to se mě týká na 100% a jsem prostě o rok starší a dospělejší a bla bla bla :-))
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    MOOO: :)))
    MOOO
    MOOO --- ---
    MOOO
    MOOO --- ---
    wow, to me teda vubec nenapadlo, ze uz s tim nekde zacali! Me to jen tak napadlo, ze uz se to pocasi k tomu schyluje.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    jo v nedeli uz byly v kaufaci mikulasove a adventaky a podobny kraviny.... hnuj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam