• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    MOOO
    MOOO --- ---
    KINGFISHER: To si příští rok určitě vyrobím...super!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    JAROUSH: mne vanoce nebavej hlaven proto ze je to tedka desna saskarna kuli nasim a tak...kdyz sem byla mala tak se mi to libilo... ale zase na druhou stranu videt detskej rozzarenej voblicej pred stromeckem muze bejt celkem dobry... tedka sem proste v tom veku ze z toho ja sama nic nemam a zatim to neplanuju nijak menit...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    no jinak mám tady jeden takovej song (sem se to fakt náramně hodí) od Novozélandský punk-rock kapelky D4 ... k němu mám menší storku: stáhnul jsem to mezi lety 99-01 na střední škole.. narazil jsem na to fakt náhodou.. tehdy jsem vánoce měl ještě jakž takž rád, ale už to začínal bejt vopruz.. taková ta doznívající puberta (16-17).. a cd-nosič jsem si dovezl z čech a náhodou na tohle tam narazil.. tak enjoy a veselé vánoce :-)

Don't Believe in Xmas.mp3 (1793549 B)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    JAROUSH: jo, vůči dětem je to blbý.nad tim už jsem taky přemejšlel... holt bych to divadlo odehrál.. to se nedá nic dělat...
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    SKYLAR: Nemusim se přemlouvat až tak moc ale prostě mi to přijde divný pít na povel. Ale je to těžký a zdlouhavý někomu vysvětlovat, proč sedim doma na prdeli a nejdu nikam ven "slavit". Vim jaký to bylo nedávno vysvětlovat každýmu proč nepiju alkohol, když jsem se rozhodl na chvíli přestat. A se Silvestrem by to bylo stejný. To jdu raději ven, chlastám jako každej jinej a zas tak velkej problém s překonáváním toho "odporu" nemám. Vim že to neni úplně v poádku, ale asi nemám dost odvahy prostě říct že nikam nejdu.

Ale to jsem poznamenal spíš jen s tim, že jsem do tohohle klubu nezabloudil úplně náhodou. Zajímaly by mě víc ty Vánoce a ne rozebírání toho proč někam jdu i když o tom nejsem 100% přesvědčenej ;-)
    SKYLAR
    SKYLAR --- ---
    JAROUSH: nechapu, kdyz to snad "moc nemusis", tak se nepremlouvej a nikam nechod, ne?
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    Někdo tu psal že nemá rád Vánoce a že je bojkotuje, tak by mě zajímalo jak to chcete řešit později, až budete mít malý děti. Bylo by přeci vůči nim dost sobecký jim prostě říct: "žádný vánoce nebudeme mít. Žádný dárky nebudou."
    Sám třeba moc nemusim hromadný chlastání a radování se, zvaný Silvestr, ale to se přežít dá a stejně se vždy nakonec přemluvim a ven vyrazim.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    no fór je v tom, že jsem v Irsku :-) ... takže tady to jedou v santovskym.. každopádně co se mi tak trošku na těch vánocích tady líbí jsou písničky (ne, fakt nemám na mysli Last Christmas od Wham a takovou tu rolničkovou trajdačku od mariah carey.. all I want for christmas is you..)... jsou to takový ty songy z 30/40/50 let minulýho století.. frank sinatra atd. atd.. určitě lepší než ty trapný český koledy..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    cepky sou fakt debilni no...stejne jako ty lonsky parohy od vodafone...

KINGFISHER: hele nechces me pozvat? my kamaradi maj pohotovost takze pijou nealko a zejtra to s nima bude urcite strasna nuda :))
    XYZ
    XYZ --- ---
    Je tak- i kdybych praktikoval křesťanství a vánoce slavil důkladně, NIKDY bych si nedal na hlavu debilní červenou čepici! Smrt červenáčkům! :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    KINGFISHER: pochcat a nechat zrezavět ... myslím ty lidi, co se vyžívali v nošení červené hovadiny na lebce... :-)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    dneska jsem v práci nadhodil téma"petice na zrušení vánoc"---všichni kolegové(4) v četně šéfa souhlasily!!kde to mám podepsat......??!!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    twe... včera se mě holky v práci ptali, co budu jíst ke štědrovečerní večeři.. tak jsem jim na to odpověděl, že nic.. resp. něco co jim normálně.. asi si udělám smažák s nějakejma těma am. bramborama a poleju to tatarkou.. anebo si něco udělám v práci (makám 12-7), nějakou bagetu, vemu si burgra nebo tak něco.. no a pak se mě ptali proč, proč nejím nějakou rybu nebo tak a pak teda došlo na to, že mě vánoce nezajímaj a jsou mi naprosto ukradený (poprvý budu na vánoce sám/bez rodičů takže jsem opravdu šťastnej že se mě letos na 100% netýkaj.. fakt paráda), což nějak nedokázali pochopit.. prostě večer jako každej jinej.. pak se jde kalit ke kámošovi na privát kde bude kalba jako každá jiná.. (spousta chlastu, trávy, filmů, muziky..)

.. jinak včera si všechny holky u nás v práci museli navlíknout takový ty červený čepice s bílejma bambulema.. celejch těch 10 hodin co jsem včera makal, jsem byl prostě nasranej, že jsem na to musel čumět.. jako fakt, prostě totální nasranost z celý týhle nebetyčný hovadiny.. a voni jak se v tom ještě vyžívali a jé tobě to sluší atd atd.. na pěst..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    no jako postava santa clause je taky debata na hodiny...sem zvedava kdy zacne nosit darky u nas...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    neni to úplně pure on-topic, ale tak trochu to sem patří..

Katolíci vyhlásili válku Santa Clausovi
    http://www.novinky.cz/clanek/157273-katolici-vyhlasili-valku-santa-clausovi.html

.. santa klaus je to nejtrapnější co na vánocích jenom může bejt..

... víte proč neni žádná paní Santa Clausová? protože to je teplouš! ... nebo pedofil.. nehodící se škrtněte..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    MOOO: a jo vlastne narozky! tak to zakalime ja te vemu ven s mejma kamosema...sou fakt na hlavu :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    MOOO: kdo neviděl celou "noční nůru před vánoci - The Nightmare Before Christmas" přišel o hodně. Neskutečně famozní filmeček od Tima Burtona - považuji za asi nejlepší z jeho tvorby :-)
    Asi se na něj půjdu znovu podívat.
    MOOO
    MOOO --- ---
    VERUKEBA: Tak to ja to mam presne naopak. Kazdy rok si Vanoce desne uzivam a nasavam tu atmosferu. Miluju koledy, vuni Vanoc, vsechno. Proste parada. Ale letos mam nejaky spleeny a nic me netesi. Doma jsou vsichni nervozni a nastvani. Letos poprve ani nemam chlapa, kteremu bych poprala pekne Vanoce. A moje narozky, ktere mam na stedry den, jsou letos ctvrt stoleti, coz taky neni zrovna povzbudivy. Proste bida :(
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    mne ty vanoce letos ani nak neserou... darky nakoupila sestra a ja jenom caluju takze klidek... ani cukrovi nemusim pect...a na uklizeni se jim taky muzu vybodnout vzhledem k tomu ze mam na stole este tasku s lonskejma darkama :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam