• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      BECKO
      BECKO --- ---
      VERUKEBA: Snad jo, my sme oba docela flegmatici a na štědrej den se těšíme vlastně asi jen proto, že sme si nadělili PS3 ,)

Silvestr neřešíme, jdem si někam posedět, ale je to prostě jenom jedna z mnoha pitek za celej rok.

No a velikonoce ignoruju.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      BECKO: hodne stesti!! :)
      ja sem natahla svyho mladyho taky k nam domu tak aspon snad bude sranda :)
      BECKO
      BECKO --- ---
      Taky sem byla spíš takovej trpitel vánoc (když sem bydlela u rodičů), protože to znamenalo strašnou přetvářku. Hádali sme se, rodinná pohoda moc nefungovala celej rok (žádný zásadní důvody, jen ponorka) a ten den najednou muselo být všechno strašně tradiční, všechno se muselo dělat s úsměvem a děly se různý rituály, který sem ze srdce nenáviděla.

Pak sem bydlela s kamarádkou v podnájmu, kde byly vánoce jaksi ve znamení vína, kamarádů a pohody .) To se pak ten jeden den dal jakš takš přežít.

No a letos budu mít poprvé vánoce s přítelem ve svým, ani jeden to nijak neřešíme, nehrotíme, ale těšíme se že to bude takový fajn, příjemný a naše.. bez přetvářky. No sem každopádně zvědavá jestli to tak bude i doopravdy .)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: oka, kdyztak si vemu svacu do kabelky:-D
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: prave! ale bylo by fjan mit nejakej mini plan...aby jsme nestali jak snehulaci na miste a padla otazka " tak kam jdeme" ..." no ja nevim, ja tady nic neznam..."
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      tak odpoved z Rugantina:
      Zavirame 24/25/26 Prosinec a 31/12/2009 zavirame v 18:00 a 01/01/2010 otevirame od 12:00 do 23:00.
      Dekuju Elia

VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      PASHAK: vitej v klubu :)))
      u nas bude za chvili uklid...boha jeho!!
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: tak me napadlo jestli budou vubec mit na Vanoce otevreno..tak jsme tam napsala mail, az prijde odpoved, napisu
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: oka, ale kam? a na co? kousek od Chateau je pizzoska Rugatino..moc prijemna, average ceny, docela fajn obsluha...
      JITTUE
      JITTUE --- ---
      CELULITIDA: já se bohužel z večeře nevykroutím :(
      JITTUE
      JITTUE --- ---
      CELULITIDA: o tom chapeau taky dost uvažuju, nechci nic slibovat, ale možná se tam zastavím... a pak klasicky potáhnu do crossu..
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      PASHAK: ja to driv nesnasel, pak to zacal ingorovat, a v poslednich letech uz sou mi nejaky vanoce sumak. ale zas 24tyho ej takovej docela vtipnej den, jelikoz kdyz chce jit clovek s nekym kalit, tak se vetsinou sejde s nekym zajimavym, kdo taky neblbne s rodinnou veceri (treba s osamelou ruskou studentkou apod:)
      PASHAK
      PASHAK --- ---
      nojo nemám rád vánoce...jediný co sem měl rád na vánocích byli podnikový večírky a ty už druhej rok nemáme...nesnášim vnoční televizní program s milionem pohádek kerý pro jistotu hrajou všechny televize dokola..večer střihmou romantiku...a hromadama mrtvol s bouchajícím benzínem aby si člověk posloužil z vlastních zásob...koledy v samoškách taky nesnášim...vlastně koledy vůbec nesnášim...návštěvy u příbuznejch nesnášim...naštěstí se už jim umim vyhnout útěkem na venkov....a dyž to všechno přežiju příde demence zvaná silvestr

velikonoce naproti tomu miluju

jé to je úleva
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      CELULITIDA: mas ty prava...
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: jsem pro...uz se tesim...jsem ted uz druhej tyden nejaka nachcipana tak jsem nikde dlyl nebyla tak uz abych byla v cajku a sla zase zaparit:-)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: jo, sorry...nejdriv to bylo Chapeau, pak zase Chateau, pak Enfer Rouge, ted zase Chapeau..no proste nejlip to rika bratranke: "jdeme do cerveneho kloboucku?"
      no tak ja jsem z zidovsky rodiny takze my si v klidku slavime Chanuku a tenhle rok vychazi zacatek Chanuky na 12.12. takze v poho...
      tak ja s tim zacinam tedy predbezne pocitat:-)
      EWOKK
      EWOKK --- ---
      jehee, book ;]]

ja vanoce neslavim uz nekolik let, ale v ramci zachovani alespon nejakych pohanskych tradic se snazim na konci roku nejak bilancovat :]

jinak asi po sto letech jsem dostala rano ve znacne spolecensky unavenem stavu adventni kalendar od kamarada. Co na to rict? Bylo to cele dost bizardni ;]]

Jinak Silvestr slavim, jsem z ruske rodiny, takze mi to je pomerne blizke. Co ale na Silvestru nesnasim uplne nejvic je tlak okoli se jakoze co nejvic vyndat - nechapu.
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      CELULITIDA: kdybych mohla hlasovat dvakrat tak budu:-) hele, ja jsem pro a jestli to myslis vazne tak ja si to pisu do kalendare:-D ne, ted bez prdele, vanoce jsou pro me uplne normalni den jako kazdej jinej..jdem parit...navrhuju bar Chateau v Jakubsky ulici...ceny na centrum celkem dobry, hudba taky a metro i nocnio tramky jezdej z namesti republiky, chuzi pet minut od baru...
      http://www.chapeaurouge.cz/

zrovna koukam ze 24.12. tam bude
      Vanocni Underground rychta
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      aha a bydlet budu kde? a ty kecy doma ma poslouchat kdo?
      THE_SECOND_GUY
      THE_SECOND_GUY --- ---
      To nějak nechápu. Jak povinnost? Prostě dárky nekoupim, úklid odfláknu a na štědrej den po obědě vypadnu z baráku a vrátim se druhej den... co je na tom tak těžkýho?
      Mě přijde, že si lidi ten stres z vánoc právě dělaj sami... co jim brání jednoduše se na všechno vykašlat?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam