• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    uz zacina vanocni vyzdoba, sousedum uz blika barak, no to me po....
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    "Hitem Vánoc budou parfémy a věci pro zdraví" ... to jsou hrozný kecy :-)) ... věci pro zdraví..

Jak nakoupit vánoční dárky nejvýhodněji – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/vanoce/249970-jak-nakoupit-vanocni-darky-nejvyhodneji.html

naštěstí jako vloni, dárky nekupuju... pohoda...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: to mi pripomina moje studenty evangeliky, ty mi porad cpou do hlavy ze se vlastne nevi kdy se jezis narodil a ze by se to slavit nemelo a ze katolici sou uplne mimo a bla bla bla.. nevim co je horsi, jestli komercni kecy nebo ty jejich...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    EWOKK: no, o tom jsme se taky bavili a nic moc teda..muz Vanoce miluje a detem je chce udelat nejhezci se vsim vsudy...samozrejme u tety...jenze ja bych Vanoce nejradsi travila nekde v Thajsku na plazi :-D
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    no dobry, dnesni debata s partnerem na tema vanoce dostala pomerne zajimavy obratky. Ja vanoce neslavim uz velmi dlouho a v rodine, ac se obcas rodice snazili,se nejak nikdy moc nechytly. Minimalne ja je nemam s nicim nijak zvlast spojeny.

Tema: spolecne deti a vanoce - ja jsem schopna pristoupit na nejaky "vanoce pro deti", ale rozhodne jsem proti namlouvat jim ze darky nosi nakej jezisek a z koled se mi regulerne zveda zaludek.

a vysledek? jezisek proste musi byt..santa klaus je jasna picovina, ale jezisek ne :))
    vubec nechapu proc bych mela svym detem cpat do hlavy bludy o prazdnych krestanskych symbolech. Bud jim verim, a to naprosto respektuju, nebo jim dam to, co vetsinova spolecnost dela automaticky, ale alespon se tomu snazim dat svoji vlastni tvar a nazor.

Jednoduse kdo neslavi vanoce je magor, smutnej clovek, ktereho rodina zrejme tyrala apod.
    Ehm.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: zajimavy kolegove :))
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ugh...uz tak dost nesnasim svy kolegy a ted to zacalo byt jeste horsi...ty jejich vanocne zamilovany kecy..."...hm to je zajimavy...ja zacala do bramborovyho salatu davat zazvor..." a "...ja si zpivam koledy i v lete..ty pisnicky jsou tak plny lasky a dobry nalady"...oh jeeeezzz!!
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: chudaci decka :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ... jak ten haloween rychle přišel, tak taky rychle odešel.. a haloweenskou výzdobu ihned nahradila výzdoba vánoční a už se objevujou první reklamy.. jeden a půl měsíce cirkusu opět začíná..

.. jinak já byl nedávno svědkem (a spoluaktérem) oznámení dvěma dětem, že santa neexistuje.. :-)) .. kluk 6 a holka 9 (autistka..- v pohodě, ale hodně lehce se nechá rozrušit a ročílit.. neustále se na něco ptá a je taková zkratkovitá..).. měli jsme trochu vypito a vykouřeno sedíc v kuchyni a děti hrající si v obýváku.. přišla Kasey do kuchyně a my všichni na ní, že santa neexistuje, že to je všechno výmysl a dárky nenosí santa, ale kupujou je rodiče.. Holka hned celá znervózněla a chvilku opakovala dokola, že jí lžeme a neříkáme pravdu.. po pár minutách přišla s tvrzením, že viděla na vlastní oči paní santovou, takže to je jako důkaz a santa existuje.. chvílema jsme se smáli, ale když jsme jí to říkali, tak každej zvážněl a ona to nakonec teda vzala a potichu odešla si zase hrát.. asi dvě minuty na to přišel Shea pro nějaký lupínky a my všichni tam v náladě na něj jednohlasně: "Shea, there is no santa!!" .. a on hned jako co? že co to řikáme.. nechali jsme ho sednout si na židli a opakoval se stejnej scenář s tim, že jsme mu ještě řekli ať to nikde nešíří a nechá si to jako největší tajemství (samozřejmě každej z nás věděl co bude první věc kterou řekne když přijde do školy že...).. kluk tak na nás chvíli nechápavě koukal, nakonec si ještě vzal nějaký chipy a odešel si zase hrát... nezájem, dárky budou tak jako tak :DDD
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: dost dobry :)

ja tedka prezila den deti, ted jeste mrte narozeninovejch oslav a pak teda ty vanoce.... uff
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    hm, v Albrechtu uz maj coko Mikulase...ugh
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ... no jinak už to zase začíná... konec října a teď budou dva měsíce otravovat život těm který to vůbec, ale vůbec nezajímá... fuck that shit.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: jo, jeste kdyz jsi vegan a musis prihlizet jak kuchaj kapra kterej se pred chvily jeste dusil ve vane a jses z zidovsky rodiny...fakt žůžo...ale tim tady ted nechci aby to vyznelo, ze ty lidi nemam rada..to ne..tchyne, teta i tchan jsou super lidi jen jsou proste nekde jinde...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: to musi bejt fakt prijemne stravenej vecer :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: a zapškly a osamoceny a ubohy...a pak si predstavte, ze takovej clovek (ja) je nucenej kazdej rok slavit echt Vanoce u tety myho muze, kde v osm vecer musi vsichni byt u stolu(kdyz si clovek odskoci a vsichni tam uz sedi tak jsou schopny vsichni naraz zarvat DELEJ!!! a vy se nevycurate) a nahlas tam rvou koledy v podani detskyho sboru ze staryho magnetaku. Jedina omluva by byla jen amputace nohy ci hlavy anebo 5 metru snehu na dalnici...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: hlavne sou divny a zly :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    byl jsem teď v krámě s hrama (koupit něco po delší době na konzoli aby bylo co hrát) a holka na kase mi tam nabízela nějakou tu jejich věrnostní kartu, že když utratim tolik a tolik, tak dostanu slevu x euro a ještě nějaký vychytávky že to má.. no a já jsem furt tak jako váhal a že nevim jestli budu kupovat tolik her aby se mi to vyplatilo, načež ona mi říká, že brzo budou vánoce. a já na ní: já ale vánoce neslavím. ona se tak jako překvapeně zarazila (tohle je to poslední co asi v tu chvíli čekala :D) a já teda že si jí vezmu tu kartu, ale stejně jí asi nevyužiju.. nevim no, asi lidi co neslavěj vánoce jsou nějakym ohroženym druhem nebo co..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam