• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: dost dobry :)

ja tedka prezila den deti, ted jeste mrte narozeninovejch oslav a pak teda ty vanoce.... uff
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    hm, v Albrechtu uz maj coko Mikulase...ugh
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ... no jinak už to zase začíná... konec října a teď budou dva měsíce otravovat život těm který to vůbec, ale vůbec nezajímá... fuck that shit.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: jo, jeste kdyz jsi vegan a musis prihlizet jak kuchaj kapra kterej se pred chvily jeste dusil ve vane a jses z zidovsky rodiny...fakt žůžo...ale tim tady ted nechci aby to vyznelo, ze ty lidi nemam rada..to ne..tchyne, teta i tchan jsou super lidi jen jsou proste nekde jinde...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: to musi bejt fakt prijemne stravenej vecer :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: a zapškly a osamoceny a ubohy...a pak si predstavte, ze takovej clovek (ja) je nucenej kazdej rok slavit echt Vanoce u tety myho muze, kde v osm vecer musi vsichni byt u stolu(kdyz si clovek odskoci a vsichni tam uz sedi tak jsou schopny vsichni naraz zarvat DELEJ!!! a vy se nevycurate) a nahlas tam rvou koledy v podani detskyho sboru ze staryho magnetaku. Jedina omluva by byla jen amputace nohy ci hlavy anebo 5 metru snehu na dalnici...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: hlavne sou divny a zly :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    byl jsem teď v krámě s hrama (koupit něco po delší době na konzoli aby bylo co hrát) a holka na kase mi tam nabízela nějakou tu jejich věrnostní kartu, že když utratim tolik a tolik, tak dostanu slevu x euro a ještě nějaký vychytávky že to má.. no a já jsem furt tak jako váhal a že nevim jestli budu kupovat tolik her aby se mi to vyplatilo, načež ona mi říká, že brzo budou vánoce. a já na ní: já ale vánoce neslavím. ona se tak jako překvapeně zarazila (tohle je to poslední co asi v tu chvíli čekala :D) a já teda že si jí vezmu tu kartu, ale stejně jí asi nevyužiju.. nevim no, asi lidi co neslavěj vánoce jsou nějakym ohroženym druhem nebo co..
    MOOO
    MOOO --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: jojo to samy den matek, den otcu, den deti...to je darku plna p...l

pak maj taky den profesoru takze ve skole volno a podobny pitomosti...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: njn, narodnosti, co v kazdy pisnicce maj aspon 6krat slovo corazon, amore a muerte tak ty to prozivaj vic intenzivne:-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: ani me, v cechach to este neni takova hysterie takze to proste neslavim a hotovo

zato v brazilii maj valentyna v cervnu a to je celostatni udalost, nakupovani jak na vanoce, vyzdoba, strasliva hudba, to by clovek strilel
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    nevim, zrovna Valentyn mi pripada jako nejmensi zlo...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: jestli ti dal tu kytku :)))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: a dál nic :-))) ... jsme se zasmáli :-) ... nevim proč mi to jako řikal, asi jenom tak... a já to nějak překroutil :DD
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: :))))
    a dal?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    dneska na mě kámoš: "hele, dneska je valentýn"
    a já na to: "a co jako? ... chceš mi dát kytku nebo co?"

:D
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: no jo no..zivot se mnou neni lehkej ale to jsem mu rekla uz davno:-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER: jak na novej rok, tak po celej rok :-)))

..tichá domácnost a vzkazy na stole :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam