• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja koupila darky ve dvou kramech.... hrackarstvi a obleceni... a hotovo...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: vcera jsem proste uz chytla rapla kdyz jsem stala hodinu v zacpe v honbe za delbilnim parfemem kterej si vymodlila muzova matka...ja ji mam rada a vsechno ale v tu chvily jsem nadavala :-D
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja si upecu naky cukrovi, koupila sem naky darky a nehodlam to nak dal resit... nastesti manzel a jeho rodina sou v tom uplne vyklidneny, pulka rodiny si vubec darky nedava nastesti...
    vanocni uklid uspesne bojkotuju a libuju si ve svym bordelu :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    premyslim, co mi na vanocich nejvic vadi...a bude to nejspis mordovani kapru a to sileny nakupovani drazsich a drazsich darku kazdej rok...

jinak, trochu OT ale dneska bude mezi 11 do 19 na Andelu akce proti vanocnimu zabijeni kapru....vice info na http://www.vanocebeznasili.cz/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    5
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Fuck Christmas - Eric Idle (+lyrics) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BqfZUX5svCg
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vodafona, firma co předběhla svoji dobu:))

Veselé Velikonoce | Vodafone
    http://www.vodafone.cz/velikonoce/?ts=www.vodafone.cz&promo=xmass-1&tf=762x168_CZ
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: na konci by ale mela bejt naka mega cokolada na nervy :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    by někdo mohl udělat takovej ten adventní kalendář pro ty co nesnášej vánoce.. stejnej princip, ale dělaný v opačnym duchu.. "ještě 10 čokoládek a je to pryč! už se nemůžu dočkat.." :-))
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    uz zacina vanocni vyzdoba, sousedum uz blika barak, no to me po....
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    "Hitem Vánoc budou parfémy a věci pro zdraví" ... to jsou hrozný kecy :-)) ... věci pro zdraví..

Jak nakoupit vánoční dárky nejvýhodněji – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/vanoce/249970-jak-nakoupit-vanocni-darky-nejvyhodneji.html

naštěstí jako vloni, dárky nekupuju... pohoda...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: to mi pripomina moje studenty evangeliky, ty mi porad cpou do hlavy ze se vlastne nevi kdy se jezis narodil a ze by se to slavit nemelo a ze katolici sou uplne mimo a bla bla bla.. nevim co je horsi, jestli komercni kecy nebo ty jejich...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    EWOKK: no, o tom jsme se taky bavili a nic moc teda..muz Vanoce miluje a detem je chce udelat nejhezci se vsim vsudy...samozrejme u tety...jenze ja bych Vanoce nejradsi travila nekde v Thajsku na plazi :-D
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    no dobry, dnesni debata s partnerem na tema vanoce dostala pomerne zajimavy obratky. Ja vanoce neslavim uz velmi dlouho a v rodine, ac se obcas rodice snazili,se nejak nikdy moc nechytly. Minimalne ja je nemam s nicim nijak zvlast spojeny.

Tema: spolecne deti a vanoce - ja jsem schopna pristoupit na nejaky "vanoce pro deti", ale rozhodne jsem proti namlouvat jim ze darky nosi nakej jezisek a z koled se mi regulerne zveda zaludek.

a vysledek? jezisek proste musi byt..santa klaus je jasna picovina, ale jezisek ne :))
    vubec nechapu proc bych mela svym detem cpat do hlavy bludy o prazdnych krestanskych symbolech. Bud jim verim, a to naprosto respektuju, nebo jim dam to, co vetsinova spolecnost dela automaticky, ale alespon se tomu snazim dat svoji vlastni tvar a nazor.

Jednoduse kdo neslavi vanoce je magor, smutnej clovek, ktereho rodina zrejme tyrala apod.
    Ehm.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: zajimavy kolegove :))
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ugh...uz tak dost nesnasim svy kolegy a ted to zacalo byt jeste horsi...ty jejich vanocne zamilovany kecy..."...hm to je zajimavy...ja zacala do bramborovyho salatu davat zazvor..." a "...ja si zpivam koledy i v lete..ty pisnicky jsou tak plny lasky a dobry nalady"...oh jeeeezzz!!
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: chudaci decka :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ... jak ten haloween rychle přišel, tak taky rychle odešel.. a haloweenskou výzdobu ihned nahradila výzdoba vánoční a už se objevujou první reklamy.. jeden a půl měsíce cirkusu opět začíná..

.. jinak já byl nedávno svědkem (a spoluaktérem) oznámení dvěma dětem, že santa neexistuje.. :-)) .. kluk 6 a holka 9 (autistka..- v pohodě, ale hodně lehce se nechá rozrušit a ročílit.. neustále se na něco ptá a je taková zkratkovitá..).. měli jsme trochu vypito a vykouřeno sedíc v kuchyni a děti hrající si v obýváku.. přišla Kasey do kuchyně a my všichni na ní, že santa neexistuje, že to je všechno výmysl a dárky nenosí santa, ale kupujou je rodiče.. Holka hned celá znervózněla a chvilku opakovala dokola, že jí lžeme a neříkáme pravdu.. po pár minutách přišla s tvrzením, že viděla na vlastní oči paní santovou, takže to je jako důkaz a santa existuje.. chvílema jsme se smáli, ale když jsme jí to říkali, tak každej zvážněl a ona to nakonec teda vzala a potichu odešla si zase hrát.. asi dvě minuty na to přišel Shea pro nějaký lupínky a my všichni tam v náladě na něj jednohlasně: "Shea, there is no santa!!" .. a on hned jako co? že co to řikáme.. nechali jsme ho sednout si na židli a opakoval se stejnej scenář s tim, že jsme mu ještě řekli ať to nikde nešíří a nechá si to jako největší tajemství (samozřejmě každej z nás věděl co bude první věc kterou řekne když přijde do školy že...).. kluk tak na nás chvíli nechápavě koukal, nakonec si ještě vzal nějaký chipy a odešel si zase hrát... nezájem, dárky budou tak jako tak :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam