3
...no jinak v práci se mě někdo zeptal, jak budu slavit vánoce.. kde a s kym budu (přítelka to neni, jede domu na vánoce)... než jsem cokoliv řekl, uvedl jsem věci na pravou míru - vánoce neslavím. A potom co jsem řekl, že možná budu sám doma hrát nějaký hry, koukat na film a jíst pizzu se všichni začli divit, že jako ani nejdu někam abych na ty vánoce nebyl sám. ... :DDD no lol jako.. musel jsem několikrát zopakovat, že VÁNOCE NESLAVÍM, aby jim došlo, že pro mě vánoce nemaj absolutně žádnej význam.. 24. prosince je stejnej den jako 24. listopadu nebo 24. ledna.. a když už bych někam šel za kámošema, tak proto, že se chlastá a ne abych někde trávil vánoce ... mě přijde, že ta společnost je tak zdegenrovaná na to, aby lidem došlo, že existuje stopový množství lidí (jako já), který prostě ty trapný vánoce neslavěj..
... 24. prosince bude den jako každej jinej.. očekávám slabej provoz na silncích, takže asi vytáhnu toho svýho starýho sporťáka a večer buďto půjdu někam kalit, nebo jednoduše zůstanu doma a budu dělat něco co dělám běžně.. 23ho je nějaká metalová akce, takže se asi zbořim den předtim a dost možná se ani nepojedu projet :D