• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VERUKEBA: "manzela nastesti na silvestra vecer rozbolela hlava":) Možná se bál že se budeš držet hesla "jak na nový rok tak po celý rok" a čeká ho celej rok vstávat do práce sedřenej jak kůň:)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    manzela nastesti na silvestra vecer rozbolela hlava a nechtel nikam jit, tak sme se najedli, o pulnoci si dali pusu a sli spat... nadhera :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKATEMURAI: schrnul bych to trochu pesimisticky, neni co slavit, stačí se podívat jak fuguje vzájemná komunikace mezi lidma a kalíš, zobeš léky každej den, aby jsi si nebyl vědomej čeho jsi to vlastně součástí. Chtělo by to tak trochu svátek na kažej den.... rozdíl je v tom že já to beru jako povinnost :-) sem na sebe vážně hrdej...
    MASOO
    MASOO --- ---
    diky vsem, nakonec jsem vyrazila, bylo narvano, bylo to dementni, ale socializovala jsem se jen s temi, se kteryma jsem chtela a potkala jsem par lidi, ktere jsem rada videla, takze to nebylo az tak tragicky a populnocni apokalypsa byl dobrej nacvik na valku:D
    a aspon vim, ze to uz neudelam;)

PETRA_CHATEAU: to napravime!

SKATEMURAI: to rozhondne, ale ja nebilancuju a nehodnotim minule, ja se pripravuju a koukam na budouci
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    MASOO: máš přijít k nám, dlouho sme tě neviděli. sme doma, protože já silvestra už x let neslavim a pes taky neni zrovna fanda rachejtlí, jak sme včera zjistili
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MASOO: hele já byl normálně doma a čučel na film...důkazem mi budiž to, že jsem už vzhůru a za chvíli jdu do práce:))

Jinak souhlasim s Kotlíkem...s lidma se kterejma chci kalit tak kalim kdykoli během roku...o nějakou "násilnou" socializaci s někým jen proto že je silvestr nestojim...

Btw já se sám doma neutápim v nějakejch "trapnejch stavech", ale mám pohodu:))
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    CYBERKOTLIK: az na to, ze si pak ani nemuze otevrit dvere na balkon :) ... tohle obdobi je vzdycky tak na utek do divociny.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: ntj, ale to zas neni tolik podstatny, kdyz je clovek doma ne?
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    CYBERKOTLIK: hlavne lidi delaj vetsi bordel.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MASOO:
    no zrovna dneska ne, ale jinak mi prijde jeden den jako druhej...jakej je rozdil nebejt doma 31 nebo 28? zadnej, krom toho ze je vsude narvano...
    EKIM
    EKIM --- ---
    ... taky jsem chtěl někam jít,jenže zvyk je železná košile,lidi se kterejma jsem slavil toho nejlepšího silvestra jsou někde v tahu, taky si říkám že už jsem pár těch ohňostrojů viděl, mno sem doma a sám. Člověka to moná na jednu chvíly zabolí ale když se ptá vlastně proč.... jak na nový rok tak po celý rok, mno hrozná trága. Jenže tohle není první silvestr kterej jsem sám, nebo sem ho prostě prospal. Zdá se jako by se tyto sváteční dny staly přežitkem ,který v mém životě pomalu ale jistě strácí hodnotu, i jakoukoliv spojitost s tradicí která by měla budoucnost. Totiž Ožrat se jak doga můžu i jindy. Mno komu tenhle text přijde zoufalej pokus o zvednutí nálady, tak ať se jde vycpat všem ostatním komu přijde tradiční prožití vánoc iritující, přeju další zkurvenej rok.. :-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    MASOO: no Vasik a ja jsme doma a davame si Southpark maraton a mezitim vzdycky odbehnu tvorit novy sperky...
    MASOO
    MASOO --- ---
    takze vy jste opravdu doma a vubec vam to nevadi?
    ja se teda nebojim toho, ze by mi chybel mejdan, tenhle tyden jich bylo nekolik, ale bojim se byt doma sama....jakoze nejsem v uplne dobrym rozpolozeni a nechci se tu utapet v nejakych trapnych stavech....
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    TEKKIT: tri obrazky ale vystihujou moji naladu lip nez tri vety :-D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ONITSUKATIGER: celej den se chystám že to sem dám...super!!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    uz aby to bylo za nama...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    boze, uz aby bylo po vsem
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    .. v irsku na to musí bejt licence, takže tady je ticho :-)) ...

.. silvestr v čechách je zlo.. pamatuju vždycky takový ty trapný dotazy: "co budeš dělat/kde budeš na silvestra" .... .. šmarja no jo, co já vlastně budu dělat, kde budu.. musim začít obvolávat lidi a zjistit co dělaj a někam se přifařit nebo co..

... 31. prosince je tady za městem závod aut v driftování.. krásnej příklad, jak se v irsku novej rok neprožívá.. když se v půlce roku 2012 zeptám kámošů v čechách co dělali 31ho přes den, tak z nich asi nic kloudnýho nevypadne, já aspoň můžu říct, že jsem ten den strávil nějak smysluplnějc, než jenom sháněním chlastu.. (i když můj vztah k alkoholu je víc než kladný, tenhle cirkus zdá se mi býti dosti stupidní)

v čechách pochybuju, že 31. prosince je nějaká kulturní/společenská/sporotovní akce.. všichni se už celej den psychicky připravujou na ten MOMENT jak ta poslední sekunda uběhne a ťukne na půlnoc.. honem do obchodu pro chlast a jedu se někam se zlejt.. no to bude kalbaaaa...

.. btw. dneska jsem viděl na jednom taťkovi červenej svetr se sněhulákama a zelenejma stromečkama.. vypadalo to, že ho měl na sobě dobrovolně.. smrtící kombinace.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TEKKIT: presne... ja ziju v brazilii a tady to maj jako narodni zabavu. pri kazdy prilezitosti hazej delbuchy. muj soused mi to hazi pri kazdym fotbale temer do baraku a to i treba v 8 rano jako... zabit!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam