.. v irsku na to musí bejt licence, takže tady je ticho :-)) ...
.. silvestr v čechách je zlo.. pamatuju vždycky takový ty trapný dotazy: "co budeš dělat/kde budeš na silvestra" .... .. šmarja no jo, co já vlastně budu dělat, kde budu.. musim začít obvolávat lidi a zjistit co dělaj a někam se přifařit nebo co..
... 31. prosince je tady za městem závod aut v driftování.. krásnej příklad, jak se v irsku novej rok neprožívá.. když se v půlce roku 2012 zeptám kámošů v čechách co dělali 31ho přes den, tak z nich asi nic kloudnýho nevypadne, já aspoň můžu říct, že jsem ten den strávil nějak smysluplnějc, než jenom sháněním chlastu.. (i když můj vztah k alkoholu je víc než kladný, tenhle cirkus zdá se mi býti dosti stupidní)
v čechách pochybuju, že 31. prosince je nějaká kulturní/společenská/sporotovní akce.. všichni se už celej den psychicky připravujou na ten MOMENT jak ta poslední sekunda uběhne a ťukne na půlnoc.. honem do obchodu pro chlast a jedu se někam se zlejt.. no to bude kalbaaaa...
.. btw. dneska jsem viděl na jednom taťkovi červenej svetr se sněhulákama a zelenejma stromečkama.. vypadalo to, že ho měl na sobě dobrovolně.. smrtící kombinace.