• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    no a už to začalo... tejden zpátky mi mladá začla ukazovat dekorace a já znuděnej na gauči jakože hmmm.... okaaaay... chápe můj postoj, ale prej žádný negativní ohlasy nechce slyšet, takže buďto budu pozitivní, nebo mám mlčet :-)))

včera jsem šel na poštu a chtěla po mě abych dokoupil ještě nějaký dekorace... nic jsme nekoupil, všechno bylo nějaký divný.. už tomu asi fakt nerozumim nebo co, tak jsem došel domu s tim, že to byl všechno pofidérní čínskej shit :-) ... 2 hodiny na to jsem jí pomáhal dávat de předsíně světýlka atd. tohle mi někdo říct tak rok zpátky, tak se mi tomu nebude chtít věřit.

navíc si koupila v tesku za 4 eura tyhle náušnice... jsem myslel, že mě vomejou :-)

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: zhruba vystihuje :) az na to vylejvani teda...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: kvalitni zabava :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    hudebně nic moc, ale hodí se to sem...

Xindl X - Štědrý večer nastal - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ZLyX6rEyT18&sns=fb
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    repast z fb, kámoška vyfotila kdesi.. tohle bych zakázal zákonem a brutálně pokutoval

VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: to je dost presny!!!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: zato v brazilii uz maj vsude vyzdobu. peknej vopruz...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jinak vánoce v Irsku letos zatim v klidu.. řekl bych, že rozdíl mezi cz a irl je v tom, že tady se slaví Halloween, tzn. protože v čechách nic takovýho neni, tak otravujou s vánocema mnohem, mnohem dřív... po Halloweenu se začali tisknout vánoční katalogy a tenhle tejden se pomalu město oblíká do vánočního (v pátek se oficielně rozsvítí vánoční osvětlení po celym centru) ... no a když si to vezmu kolem a kolem, tak 1 měsíc vánočních blbostí se ještě dá přežít... jsem fakt rád za ten Halloween, kterej působí jako taková přepážka/brzda a až po něm se rozjíždí ten cirkus...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BOPA
    BOPA --- ---
    KINGFISHER: nebude - osobní zkušenost :-))))
    Již spoustu let hlásím, že mám vánoce někde, že je nechci nikterak "slavit" a výsledek? Kompromisy na všech frontách...
    Ale držím se jednoho hesla: "Lepší drobné ústupky, nežli velké komplikace." S tímto heslem žiju už spoustu let a myslím, že to funguje na obou stranách :-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: to asi nebude bych rekla :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    no a je na obzoru překážka a potencionální problém... momentální přítelka má ráda vánoce, slaví je a prostě je chce mít se všim všudy.. načež jsem jí teda obeznámil se svym pohledem na věc.. připravil jsem jí na to, že nakonec zůstanu zavřenej ve svý sluji a nebudu vylejzat (jen abych uvedl věci na pravou míru přítelka je zároveň spolubydlící), takže ať počítá s tim, že dost možná budu všechno ignorovat.. sice mi to odkejvala, ale cejtim, že to nebude probíhat hladce...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja se musim priznat, ze uz to taky resim, akorat rychle a jednodusse. vsechno sem objednala na ebay a ted uz mi to pomalu chodi domu. levne a bezbolestne :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Vánoce už jsou v obchodech. Zase o něco dřív – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/finance/281678-vanoce-uz-jsou-v-obchodech-zase-o-neco-driv.html
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: :))))
    ja letos velikonoce uspesne bojkotuju. makala sem na velkej patek coz tchyne moc nerozchodila a este budu makat v pondeli, coz je zase nakej jinej svatej.
    nacpali mi ale nakou minci nakyho svatyho ze to ma prinaset penize, asi jako u nas supina od kapra. tak sem si to poslusne vzala a tim velikonoce skoncily nastesti :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: z toho by byl uzansej meme...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam