• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      ECLECTICA: shit. a uz je to lepsi?
      ECLECTICA
      ECLECTICA --- ---
      ONITSUKATIGER: asi tě trumfnu, já byla na štědrý večer doma, abych se trošku dostala z virózy, a manžel s dítětem v nemocnici na kapačkách. :/
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      no moc se neradujte este nas ceka silvestr. manzel uz se tesi, az pudem ven. loni usnul, takze sme nikam nemuseli, ale takovy stesti dvakrat za sebou asi mit nebudu...
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      tak nakonec jsem stedrej den travila s muzem na pohotovosti protoze ho schvatila brutalni chripka..horecka 40, blouzneni, kasel, ryma...no proste the whole programme...a ted jsem to chytla sama od nej ale teda lehci verzi...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      no, a je konec. pohoda.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      tak, nakoupeno na příští tři dny a nikam nejedu to je jasný... jsem byl v tesku a slyšel jsem snad milionkrát "happy christmas" ...

mám dobrej pocit z toho, že to bude zase brzo pryč. fakt mám upřímnou radost...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: dobry :))
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      loni taky proběhlo, nicméně dáme ještě jednou... :-)

Sodoma Gomora - Zasraný Vánoce [Video] - YouTube
      https://www.youtube.com/watch?v=WMZfr7IGD_Y
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      na konci - I hate my job :-)

There's a problem with Brighton's Christmas lights - YouTube
      https://www.youtube.com/watch?v=gCgV-FnEcGQ
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      za tejden bude po všem.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      TEKKIT: ja ziju v Brazilii a tady to nemaj nastesti. kaslou na sebe a to mi celkem vyhovuje :)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      VERUKEBA: já jen doufám že už pominula móda "vánočních rybiček štěstí", protože na to jsem opravdu alergickej!
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      TEKKIT: jak slechetne :)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      dneska SMS od Vodafone "Krásné vánoce přeje vodafone"...úplně jsem měl chuť rozkrojit jablíčko a lejt olovo:)
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      včera ve 3 ráno jsem se cestou od známejch zastavil v mekáči jenom tak pro něco malýho do ruky na cestu domu a bylo tam tak nějak narváno... stojí tam vedle mě nějakej ožralej mlaďas v košili, celej happy mi začal podávat ruku a prej že happy christmas na mě... já tam zabalenej v bundě tak trochu zmrzlej, nalitej a otrávenej z tý fronty na něj: "fuck christmas" ... týpek stáhnul ruku, úsměv mu ztuhnul a odkutálel se někam do davu.. já jenom flegmaticky otočil hlavu směrem k pultu a pokračoval v čekání :-)) ... asi jsem mu zkazil závěr večera, ale to je mě fakt úplně šuma fuck :-)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      VERUKEBA:nn my jsme placený prostě od hodiny, na svátky se tu nehraje...

pro mě je bonus, že tu nebude nikdo z vedení a už vim z předchozích let, že je to nejpohodovější směna. Zatímco těsně před svátkama když všichni stresujou a těsně po svátcích kdy sem zase celý vedení naběhne plný sil vymejšlet kraviny, tak kdo bude mít volno?:)))
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      TEKKIT: a urcite za to mas nakej bonus navic ne :)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      Opět jsem si letos vzal směny na 23,24,25.12 a 30,31.12,1.1...takže mám klid a navíc vypadám v kolektivu jako ten hrdina z filmů, co se vždycky obětuje a vlastním tělem zastaví zombies, aby ostatní mohli uprchnout...how lovely:))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam