• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: dobry :))
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      na konci - I hate my job :-)

There's a problem with Brighton's Christmas lights - YouTube
      https://www.youtube.com/watch?v=gCgV-FnEcGQ
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      za tejden bude po všem.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      TEKKIT: ja ziju v Brazilii a tady to nemaj nastesti. kaslou na sebe a to mi celkem vyhovuje :)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      VERUKEBA: já jen doufám že už pominula móda "vánočních rybiček štěstí", protože na to jsem opravdu alergickej!
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      TEKKIT: jak slechetne :)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      dneska SMS od Vodafone "Krásné vánoce přeje vodafone"...úplně jsem měl chuť rozkrojit jablíčko a lejt olovo:)
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      včera ve 3 ráno jsem se cestou od známejch zastavil v mekáči jenom tak pro něco malýho do ruky na cestu domu a bylo tam tak nějak narváno... stojí tam vedle mě nějakej ožralej mlaďas v košili, celej happy mi začal podávat ruku a prej že happy christmas na mě... já tam zabalenej v bundě tak trochu zmrzlej, nalitej a otrávenej z tý fronty na něj: "fuck christmas" ... týpek stáhnul ruku, úsměv mu ztuhnul a odkutálel se někam do davu.. já jenom flegmaticky otočil hlavu směrem k pultu a pokračoval v čekání :-)) ... asi jsem mu zkazil závěr večera, ale to je mě fakt úplně šuma fuck :-)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      VERUKEBA:nn my jsme placený prostě od hodiny, na svátky se tu nehraje...

pro mě je bonus, že tu nebude nikdo z vedení a už vim z předchozích let, že je to nejpohodovější směna. Zatímco těsně před svátkama když všichni stresujou a těsně po svátcích kdy sem zase celý vedení naběhne plný sil vymejšlet kraviny, tak kdo bude mít volno?:)))
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      TEKKIT: a urcite za to mas nakej bonus navic ne :)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      Opět jsem si letos vzal směny na 23,24,25.12 a 30,31.12,1.1...takže mám klid a navíc vypadám v kolektivu jako ten hrdina z filmů, co se vždycky obětuje a vlastním tělem zastaví zombies, aby ostatní mohli uprchnout...how lovely:))
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: hahahahahahah tak ty sou!!!!!!!
      pevny nervy preju :)
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      no a už to začalo... tejden zpátky mi mladá začla ukazovat dekorace a já znuděnej na gauči jakože hmmm.... okaaaay... chápe můj postoj, ale prej žádný negativní ohlasy nechce slyšet, takže buďto budu pozitivní, nebo mám mlčet :-)))

včera jsem šel na poštu a chtěla po mě abych dokoupil ještě nějaký dekorace... nic jsme nekoupil, všechno bylo nějaký divný.. už tomu asi fakt nerozumim nebo co, tak jsem došel domu s tim, že to byl všechno pofidérní čínskej shit :-) ... 2 hodiny na to jsem jí pomáhal dávat de předsíně světýlka atd. tohle mi někdo říct tak rok zpátky, tak se mi tomu nebude chtít věřit.

navíc si koupila v tesku za 4 eura tyhle náušnice... jsem myslel, že mě vomejou :-)

KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: zhruba vystihuje :) az na to vylejvani teda...
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: kvalitni zabava :)
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      hudebně nic moc, ale hodí se to sem...

Xindl X - Štědrý večer nastal - YouTube
      http://www.youtube.com/watch?v=ZLyX6rEyT18&sns=fb
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      repast z fb, kámoška vyfotila kdesi.. tohle bych zakázal zákonem a brutálně pokutoval

VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: to je dost presny!!!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam