VERUKEBA: nebliká... jsem byl s kámošem na pivu a tam všude na stropě blikající modrý světýlka... otrava největší....
... novej rok super, ale přijde mi, že lidi to berou úplně jinak než by se to brát mělo. Závěr roku je podle mě moment kdy by se člověk měl zamyslet sám nad sebou, kam ten jeho život směřuje (a nad lidma kolem sebe ať je to kdokoliv kdo do toho života jakkoliv zasahuje)... zhodnotit třeba co významnýho (ať už pozitivního nebo negativního) se stalo v uplynulym roce a pozastavit se nad negativníma momentama a trochu popřemejšlet co dělat aby se to už nestalo atd. atd. takový to "šťastnej noveeeej" kdy je člověk strašně zlitej na mrdy jenom protože je poslední den v roce je docela hloupý.
to vidim na fb... lidi co znám v čechách řešej kdo kam kde se přifaří a kde se "bude" (jako by bylo šíleně moc důležitý bejt s někym spolu přesně na tu půlnoc a kdo je sám je prostě lůzr a chudák) ... irové nic neřešej, prostě další příležitost vyrazit do hospody a bavit se. spousta lidí jde prostě spát např. :-))) no big deal.