• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ugh, vcera prvni den v praci po 2 tydnech doma...vsichni prinesli resty tvrdyho cukrovi, co uz doma nechtej mit aby tim dali najevo jak jsou strasne mily...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    úplně v klidu bych se obešel bez Happy new year... kdyby mi to nikdo neřekl, tak to nic nemění na ničem. Vlastně bych byl rád, kdyby mi to neřekl nikdo a nikdy.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    uz je to za mnou nastesti. ani to nakonec nebylo tak hrozny. ted mam aspon mesic klid nez zacne bordel kolem karnevalu...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Oslavy silvestra v Praze začaly. Policie v pohotovosti, plná záchytka - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/oslava-silvestra-na-staromestkem-namesti-fg7-/praha-zpravy.aspx?c=A121231_172926_praha-zpravy_brd
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: nebliká... jsem byl s kámošem na pivu a tam všude na stropě blikající modrý světýlka... otrava největší....

... novej rok super, ale přijde mi, že lidi to berou úplně jinak než by se to brát mělo. Závěr roku je podle mě moment kdy by se člověk měl zamyslet sám nad sebou, kam ten jeho život směřuje (a nad lidma kolem sebe ať je to kdokoliv kdo do toho života jakkoliv zasahuje)... zhodnotit třeba co významnýho (ať už pozitivního nebo negativního) se stalo v uplynulym roce a pozastavit se nad negativníma momentama a trochu popřemejšlet co dělat aby se to už nestalo atd. atd. takový to "šťastnej noveeeej" kdy je člověk strašně zlitej na mrdy jenom protože je poslední den v roce je docela hloupý.

to vidim na fb... lidi co znám v čechách řešej kdo kam kde se přifaří a kde se "bude" (jako by bylo šíleně moc důležitý bejt s někym spolu přesně na tu půlnoc a kdo je sám je prostě lůzr a chudák) ... irové nic neřešej, prostě další příležitost vyrazit do hospody a bavit se. spousta lidí jde prostě spát např. :-))) no big deal.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    jinak vyzdoba mi ani tak nevadi, pokud to neblika nebo nehraje, tak je mi to fuk :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: zato muj manzel dostal v praci tejden volna takze je na silvestra strasne natesenej. ja mu to nechci kazit, ale uz ted mi z toho hrabe, a jestli mi budou zase tak strasne vehementne prat stastnej novej rok jako predloni, tak se asi neudrzim a poslu nekoho do velky p.....
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: moje slečna (teda bejvalá, máme pauzu.. vůbec nevim vo co de tomu nerozumim :D) dneska pracuje 12h směnu a zejtra taky, takže přijde domu něco po osmý a hodinu na to bude spát... prej teda pokusí se řikala...

no mě spíš irituje ta vánoční výzdoba.. prej se to sundavá 12 dní po vánocích což je nadcházející víkend... a vzhledem k tomu, že mám ve čtvrtek narozky mě docela sere že na ten stromek budu muset s kámošema čumět... snad mi nerupne v bedně až budu ožralej a nezapálim ho nebo něco takovýho :D
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    jezis at uz je prvniho prosim! potrebovala bych naky prasky na spani ktery me odrovnaj min na 15 hodin!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    teď sekundu zpátky první petarda :D ... následuje hrobové ticho :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    a já hlásim opět z irska hrobový ticho. ani petarda... jako je to dmnc... ohňostroj pěkný, ale petardy jsou trapný - když jsem byl malej a teenager, tak mě to samo bavilo, ale po 15ti už to neni ono.. někdo kdo hází petardy každej den 4 dny před koncem roku a je to dospělej člověk tak to je u mě debil.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ONITSUKATIGER: jojo, akorát má chuderka trauma z toho, jak ji bolela pusa (měla aftózní stomatitidu), tak nechce moc jíst a pít.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TEKKIT: presne tak. tenhle vynalez asi v zivote nepochopim
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VERUKEBA: "kolik petard hodíš, tolikrát jsi dementem":)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TEKKIT: presne IQ test!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ONITSUKATIGER: rachejtle a petardy je pro mě vlastně takovej IQ test!

Abych nebyl za starýho mrzouta...tak jako od 0:00 do 0:15 na silvestra prosím (když to musí bejt), ale mimo to jen v opuštěnejch kamenolomech (v přestávce v práci)!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    tak uz to zacina...venku na poli poustej rachejtle a pes, co tu hlida stavbu se muze ustekat....boze, proc??? Asi emigruju do Israele, kde se slavi novy rok bez rachejtli a v zari:-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ECLECTICA: shit. a uz je to lepsi?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ONITSUKATIGER: asi tě trumfnu, já byla na štědrý večer doma, abych se trošku dostala z virózy, a manžel s dítětem v nemocnici na kapačkách. :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam