• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: ja mam 4 dny volno a uzivam si je. to je asi tak jediny co me zajima :)
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Ja jen diky mbozstvi fizlu na silnicich:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ...jsem jedinej kdo vůbec nevnímá velikonoce? možná protože to tolik netlačej jako vánoce a valentýn, ale jako těžce se mě tohleto netýká.
    YENICK
    YENICK --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    lol

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ja este chvili pockam sam doma, srkajic pivo... A hned jak tenhle hnusnej asexualni den skonci, zacnu si to teprve zbesile rozdavat s jednou kóčou :) Soon!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    začíná to bejt nějaký hustý s tim valentýnem... tlačej to zase všude, letáky, fejsbuk.. různý soutěže a podobný sračky... meh.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    IF_: husty...

ja mam za sebou svatek a zjistila sem, ze sem asi divna, pac me nedojima, kdyz me nekdo oznaci v postu spolu s dalsima osmi Veronikama.... ostatni slecny lajkovaly a komentovaly jako o zivot...
    IF_
    IF_ --- ---
    Tip pro vás!

Vážené novinářky, vážení novináři,

I v letošním roce se na pobočce České pošty v Milostíně razítkuje Valentýnským razítkem. Pokud tedy chcete někoho potěšit originálním dárkem, pošlete mu pohled orazítkovaný srdcem.

Více informací naleznete v přiložené tiskové zprávě

Krásný den Vám přeje
    Marta S.

Mgr. Marta Selicharová
    tisková mluvčí
    odbor komunikace
    --
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: tak ji vem sebou ne a mas valentynskej vecer vyresenej :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    už na začátku tejdne jsou patrný ve společnosti první zmínky o Valetýnu.

jsem tý svojí řekl, že valentýn nic a v pátek 14 je koncík (kámoš hraje takovej black metal něco), takže jdu a valentýn neřešim.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KINGFISHER: Veselý velikonoce! Už sháníš vajíčka?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ještě jednou uslyšim Happy new year tak tu osobu trefim do nosu... v půlce ledna happy new year, kokoti...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Kurva ten link na "párty, kalby" diskuzi v záhlaví, co to má bejt? To je naschvál? Jsem se vyděsil, bylo to dost nečekaný.
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Tak tady v Praze to byl horor.Petardy litaly az do tri,takze kdyz jsem v jednu zabrala,ve tri jsem z postele vylitla s jekotem a leknutim.To asi kdyz zrovna nacali nejake podomacku vyrobene vybusniny,ktere znely jak zacatek treti svetovy.Hromadny rvani vozralejch lidi uz byl jen bonus.Nechci videt ten curbes venku.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    1h a 4 minuty.

Hospoda narvana a nejak to nevypada ze by se neco chystalo.nj, tady se to fakt moc neproziva
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ...z irska hlásim hrobový ticho. ani jedna petarda, prostě absolutní klid.
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    Pražská zoo zavřela do klece Santa Clause  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/vanoce/322611-prazska-zoo-zavrela-do-klece-santa-clause.html
    IF_
    IF_ --- ---
    Už tak nechápu, že někoho baví za stovky korun nakoupit pyrotechniku a dělat s tim kravál na Silvestra - v lepšim případě se popálit nebo si utrhnout nějakou tu končetinu, ale co už je do nebe volající, že to dneska v práci za okny slyšim už od rána! To jsou ty lidi tak nedočkaví, že dělaj bordel už čtyři dny před nebo co? Nejen majitelé psů musejí skákat radostí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam