• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      SELAVIE: treba ti nekdo i popreje na facebooku :)))
      SELAVIE
      SELAVIE --- ---
      Mám v ten den (14. 2.) narozeniny. Takže kytku dostanu alespoň od babičky :D
      IF_
      IF_ --- ---
      A uz to jede. Dnes Kaufland.

VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: u nas v praci to lidi rikaj do telefonu taky ... hnus!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      dneska jsem byl nakoupit a zaměstnankyně obchodu se na dálku zdravila s nějakou známou a jak k sobě přišli, tak ona řiká: Happy new year ...

mě málem kleplo, jsem už doufal, že je na rok klid a oni ještě otravujou na konci ledna... chápu, že se třeba ještě letos neviděli ale tak snad to nemusí brát až tak do detailu! WTF!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      měsíc napřed... hotovo fakt.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      IF_
      IF_ --- ---
      KINGFISHER: Koukam, ze se samozrejme nerozpakujou otravovat mesic predem.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: no a uz mas ten darek? :)
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      tohle mi přišlo pár dní zpátky od webu na kterej si nahrávám fotky... wtf.

IF_
      IF_ --- ---
      A takhle může dopadnout kancl po silvestrovské řachandě.

VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: ja bych zas brala to irsko :)
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      dementi.

Mladíci hodili do autobusu v Praze dělobuch, výbuch rozrazil dveře – Novinky.cz
      http://www.novinky.cz/...7688-mladici-hodili-do-autobusu-v-praze-delobuch-vybuch-rozrazil-dvere.html
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA: v 2006 to tady bylo zakázaný... s tim, že čím dál víc lidí bylo zraněnejch atd. A taky Irská vláda je známá tím, že dělá lidem chůvu (offlicence - obchody s chlastem a vůbec chlast celkově pouze do 10h večer.) ... s těma petardama a ohňostrojem je to až tak krutý, že pokud najdou cokoliv, tak 10 000e pokuta, zapalování ohňostroje je stejná pokuta plus 5 let vězení max, stejný distribuce atd. Vozí se to sem většinou ze Severního Irska, ale až k nám na jih to nedorazí... nebo ani nevim koho se jako ptát.. jo a pokud policajti zastaví auto a najdou petardy nebo cokoliv, tak zabavujou i to auto. Když někdo chce ohňostroj, tak musí mít licenci, což je spousta papírování a je k tomu milion pravidel a omezení.

ono to má smysl, protože lidi jsou tady prostě blbý... stačí pár idiotů co po sobě bude střílet římský svíce a je hotovo vymalováno...

je to škoda, protože to prostě kazí novej rok všem.. petardy bych zakázal, to je mi buřt.. ale aspoň ty římský svíce, nebo nějaký gejzíry by byly fajn..
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      Tak tento rok jsem stravila ve Stockholmu a musim rict, ze Svedi jsou celkem klidny...
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: to ti fakt zavidim. zajimalo by mne, jak se k tomu Irove propracovali, pac takovej zakon by se hodil vsude...
      IF_
      IF_ --- ---
      KINGFISHER: Rajska hudba. Tady za oficielni rachandu zitra hl.m.Praha jeste vyhodi milion korun.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      no vidítě, v irsku jsou petardy zakázaný zákonem a je tu hrobový ticho... jako každej rok...
      IF_
      IF_ --- ---
      TEKKIT: Me by zajimalo, proc to ty hovada praskaj uz od peti... to jsou tak nedockavi,ze nemuzou s tema kramama od Vietnamcu pockat aspon na pulnoc??
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      kdyby aspoň po tom ohňostroji nezůstával ten bordel:/ úplně vidim jak zejtra v práci zas běhám hodinu s lopatkou a košťátkem jak blbec!
      EKIM
      EKIM --- ---
      ...doporučuji voskové ucpávky do uší...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam