• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    IF_
    IF_ --- ---
    VERUKEBA: Ted jsme v materske diskuzi cetla zduvodneni, ze to kupuji ted, protoze rodicak je nizky, tak nakupuji postupne po troskach, na Mikulase i Vanoce uz od zari treba.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    IF_: kdo to ted proboha kupuje?
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes.

IF_
    IF_ --- ---
    VERUKEBA: Jj, slysela jsem tohle.

Předvánoční slevy | Allegria-Firma na zážitky
    http://www.firmanazazitky.cz/predvanocni-slevy/#filter
    OPICCA23
    OPICCA23 --- ---
    sodoma gomora - zasrany vanoce ....myslim ze v tomhle tracku nevynechali co se tyka vanoc zhola nic
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: to je hnus velebnosti ... 3 měsíce předem, to je fakt už přehnaný ...

to bude zase opruz než budou ty vánoce...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    U nas na chalupě se posloucha Blanik. Kazdej den tam frcej reklamy na vánoční dárky. Hnus. ..
    IF_
    IF_ --- ---

Alert!
    Vcera v Albertu videna u regalu s vinama vanocni vyzdoba... Stromek na kartonu s vanocnima girlandama.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Já bych zakázal zákonem říkat to slovo na V před listopadem. Listopad, prosinec a leden by byly jediný měsíce v roce kdy je povoleno říkat slovo Vánoce. A to ještě v omezenym množství, včetně reklam.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Tak to je hotovo... ten jeden koment pod tim říká: v půlce září???

IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Tak dik za pripomenuti, uz jsem na to skoro zapomnela:/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Myslim že by si toho každej, kdo nemá rád vánoce, měl cenit... jak je všechno v normě, nikdo o vánocích nemluví, nejsou toho plný noviny a letáky ... provoz aut v normálu, nikdo neotravuje a nemluví o tom. Je to fajn... bral bych to tak 12 měsíců v roce :-)))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Furt nejsou vánoce a je to pohoda... :-)

Nicméně, bohužel... mám takovej blbej pocit, že v říjnu už začnou trapčit...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Karl Pilkington on Christmas
    https://www.youtube.com/watch?v=Ih360TF60Vc
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    To je taková pohoda když nejsou ty vánoce co? ;-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TEKKIT: já už jsem si i říkala, že by slaviči měli mít nějaké poznávací znamení, třeba nosit placku, že očekávají pomlázku/rádi by někoho sešvihali, tím pádem by se navzájem poznali a neslaviče by nějakými tradicemi neotravovali. Pak by byli všichni spokojení, ti, co Velikonoce oblibují, by se navzájem sešvihali a obdarovali alkoholem, cukrem, tukem a vejci a my bychom měli klid...
    MEANDER: taky jsem asi pobouřila tradicionalistické okolí, když jsem se letos na Velikonoce konečně zcela vykašlala a dokonce nahlas rezolutně odmítla jakékoli trapné zájmy o moje pozadí
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MEANDER: darky od kolegu v praci jsou peklo! kdyby slo jenom narozeniny! ja jsem dostala i k MDZ kytku v kvetinaci (ehm, myslim, ze brzy poleti do kose, protoze se o ni nikdo nestara) a k vanocum prut s navijakem na ryby. lol. :D

a vite, co bylo nejlepsi? kolegyne mela v prosinci 30. narozeniny, pricemz 2 kolegove z kanclu to nejdriv poradne rozmazali, pak v ten den neprisli do prace a ac me pod psychickym natlakem donutili koupit darek, tak mi na nej neprispeli ani korunu? :)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    IF_: Mě čekají kulatiny v květnu a je mi z toho úzko už teď. V práci nastoupí delegace, všichni po jednom mi budou přát, dají mi dárek, který budu muset hned rozbalit a dělat překvapenou.
    Kruci, jako by nestačila tragičnost samotných čtyřicátin.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IF_: já mám svátek v maďarskym kalendáři a ani nevim kdy to vlastně je, takže pohoda :D
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Mne cekaji kulatiny, nevim jak to mate vy, ale nemam rada ani slaveni narozenin a tomuhle asi neujdu. Takove to nucene: musime si pripit a dat ti darky:/ Vetsinou samozrejme kraviny.

Jeste vic nesnasim slaveni svatku (kdo to vymyslel??) Ja ho mam na Stedry den, tak si nikdo nastesti nevsimne, ale lidi co cekaj, ze se jim bude prat ke jmeninam, to je zlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam