• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      MEANDER: darky od kolegu v praci jsou peklo! kdyby slo jenom narozeniny! ja jsem dostala i k MDZ kytku v kvetinaci (ehm, myslim, ze brzy poleti do kose, protoze se o ni nikdo nestara) a k vanocum prut s navijakem na ryby. lol. :D

a vite, co bylo nejlepsi? kolegyne mela v prosinci 30. narozeniny, pricemz 2 kolegove z kanclu to nejdriv poradne rozmazali, pak v ten den neprisli do prace a ac me pod psychickym natlakem donutili koupit darek, tak mi na nej neprispeli ani korunu? :)
      MEANDER
      MEANDER --- ---
      IF_: Mě čekají kulatiny v květnu a je mi z toho úzko už teď. V práci nastoupí delegace, všichni po jednom mi budou přát, dají mi dárek, který budu muset hned rozbalit a dělat překvapenou.
      Kruci, jako by nestačila tragičnost samotných čtyřicátin.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      IF_: já mám svátek v maďarskym kalendáři a ani nevim kdy to vlastně je, takže pohoda :D
      IF_
      IF_ --- ---
      KINGFISHER: Mne cekaji kulatiny, nevim jak to mate vy, ale nemam rada ani slaveni narozenin a tomuhle asi neujdu. Takove to nucene: musime si pripit a dat ti darky:/ Vetsinou samozrejme kraviny.

Jeste vic nesnasim slaveni svatku (kdo to vymyslel??) Ja ho mam na Stedry den, tak si nikdo nastesti nevsimne, ale lidi co cekaj, ze se jim bude prat ke jmeninam, to je zlo.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      TEKKIT: tohle mi připomnělo poslední zvonění na střední ... když jsem zjistil co to obnáší, tak jsem během milisekundy věděl, že tohohle nechci bejt součástí. Když na to pak přišlo, tak jsem se z taktickejch důvodů vytratil a byl tam jeden moment, kdy na mě málem přistála mouka a vajíčka. A to jsem teda docela vehementně zdůraznil že vole zapomeň na to! ... Všichni udivený že co se mnou je a co se to děje. Na to já opáčil: "nezajimá mě to, dělejte si co chcete, ale mě vynechte". Dmnc.
      MEANDER
      MEANDER --- ---
      TEKKIT: Budu tomu věřit. Lidská blbost je neomezená.
      A kolegyně, které prahnou po tom, aby je nějaké oslizlo "vyšupalo", jsou pobouřeny, že o to já nehodná nestojím.
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      MEANDER: asi tomu nebudeš věřit ale funguje to i naopak. Jsou kolegyně které očekávají že budou "symbolicky" vyšupány, aby "neuschly"...A pokud tuhle hru odmítáš hrát, tak neříkám že by byly přímo naštvaný, ale vzniká poněkud trapná atmosféra, protože ony mají připravenou "koledu" (panáky)...

Tfuj, já úplně nesnášim když sem okolím vmanipulovanej do podobných situací://

Pro mě přijatelná "pomlázka":

varianta A) kluci na základce obejdou spolužačky, zazpívaj, dostanou sladkosti
      varianta B) kluci na střední obejdou spolužačky, potlachají s nima, dají panáka

předpokládám že u obou těchto variant se na to všichni těší a baví je to...Beru to subjektivně podle sebe když sem byl malej. Ale proč s tím otravovat někoho kdo na to není zvědavej?:/

MEANDER
      MEANDER --- ---
      KINGFISHER: Dá, pokud člověk nemá vypatlané kolegy, kteří běhají po firmě s pomlázkou, dožadují se možnosti "vyšupat" a mají vagon blbých keců. Jak já to nesnáším!
      Jak to jde, tak si dny kolem velikonoc beru dovolenou. Tentokrát jsem nemocná. Nikdy bych nevěřila, že budu mít takovou radost ze správně načasovaného zánětu průdušek.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      velikonoce v pohodě, dá se to v klidu ignorovat a nevšímat si toho... přece jenom to neni jak vánoce že s tim otravujou v televizi reklamama apod. Vánoce jsou vždycky nejhorší, zbytek roku je v klidu.

teď nebude nic až do listopadu. nejlepší část roku přichází...
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      taky vam do emailu prikladaj obrazky kralicku a prejou happy easter? :)
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ELIZHANNAH: aspon se ale neocekava, ze budu nekomu davat naky darky :)))
      ELIZHANNAH
      ELIZHANNAH --- ---
      ELIZHANNAH: a do té doby bojkot!
      ELIZHANNAH
      ELIZHANNAH --- ---
      To je hrůza, všude dlouhodobě samej zajíc, beran, slepice, kuře, vejce, proutí, pentle, výzdoba. Těším se na příští úterý, to už bude klid.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      MDZ me taky nedojima, ale zensky maj ocividne potrebu rozesilat prani....
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      SELAVIE: treba ti nekdo i popreje na facebooku :)))
      SELAVIE
      SELAVIE --- ---
      Mám v ten den (14. 2.) narozeniny. Takže kytku dostanu alespoň od babičky :D
      IF_
      IF_ --- ---
      A uz to jede. Dnes Kaufland.

VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: u nas v praci to lidi rikaj do telefonu taky ... hnus!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      dneska jsem byl nakoupit a zaměstnankyně obchodu se na dálku zdravila s nějakou známou a jak k sobě přišli, tak ona řiká: Happy new year ...

mě málem kleplo, jsem už doufal, že je na rok klid a oni ještě otravujou na konci ledna... chápu, že se třeba ještě letos neviděli ale tak snad to nemusí brát až tak do detailu! WTF!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      měsíc napřed... hotovo fakt.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam