• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    IF_: už ted??? :-/
    IF_
    IF_ --- ---
    Do hajzlu:( Kaufland.

ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tady ve Švédsku už jsou všude dekorace s vajecnym tématem a ruzne obarvena pírka v neonových barvickach. Žůžo!
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    A doprdele. U nas v Albertu uz vytahli beranky.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Zajímavý jak se v tom článku nepíše o lidech kteří tohle nepodstupujou :-)) jako kdyby všichni do jednoho slavili vánoce :D

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=390188&sId=&mId=
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Byl jsem dneska nakoupit... nezasekl jsem se na semaforech, mohl jsem volně chodit aniž bych se musel vyhýbat lidem na každým kroku. Je to nádhera... ty Vánoce jsou opravdu shit a jsem jenom rád že je konec!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Repast z ústavu

Propaganda
    https://www.youtube.com/watch?v=mOT1VgOS62s
    OPICCA23
    OPICCA23 --- ---
    tohle mi vzdy o vanocich zvedne naladu
    Sodoma Gomora - Zasraný Vánoce OFFICIAL VIDEO
    https://www.youtube.com/watch?v=FyldmwR2-WU
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Lol
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Ja sla vcera brzo spat v nadeji, ze rano na sjezdovce nikdo nebude a bohuzel to moc nevyslo... asi uz Silvestr nebavi vic lidi a bylo docela narvano:))
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: ja bych se tak neradovala. Ted začne valentyn :))))

Btw mam termín porodu 14/2. Kdyz to nekde řeknu, tak se vsem rozzáří očička a rikaj "je te krásný! Na valentyna!!"
    Uprimne doufam, ze to vyjde na jinej den :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    15 minut do půlnoci... asi půjdu už spát :-))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Vtipný jak na to moji známí letos úplně kašlou...Ale stejně se mě někdo zeptal klasicky: "co děláš na silvestra"? Já na to: kdy to je prosim tě? :D ... vůbec nevim letos kdy se to jako "děje". Až dneska večer mi došlo že to je vlastně dneska :-))) ... to bude asi tim, že je venku hrobový ticho.

Fakt se nemůžu dočkat až se všechno vrátí do normálu, obchody otevřený pořád, nikde žádný lidi s hromadou tašek v ruce. Jenom větší počet překážek tam venku poslední 3 tejdny. Dementní lidi co se zastavujou na chodnících, čumí a neví kam vůbec jdou a co chtěj. To samý lidi v autech. Každej je jak debil, nevědí kam to vůbec jedou a jakej maj cíl. Ty povánoční vyprodeje haluz - Dneska jsem seděl v autě 10 minut při výjezdu z nákupáku na světlech protože se zahltila brutálně křižovatka a nebylo kam jet. Kreténi. Tak jsem se musel otočit a jet jinudy. Musim si o víkendu nakoupit spoustu jídla abych po zbytek tejdne nikam nemusel. Fakt už mě to začíná těžce srát ty hromady lidí všude.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Tak nakonec dneska k večeři pizza, ale ne z dovážky... v restauračce Quattro Formaggi na smetaně a italský pivo. Kapr a bramborovej salát? Asi ne.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tady ve Švédsku je docela klid. Včera v Ikey jsme byli jen muž a ja a spousta muslimu. A dneska jsem běžela do Lidlu pro jednu věc a nebyla tam ani noha! U pokladny nikdo nebyl a já musela někoho poprosit aby mě zkasnul.
    IF_
    IF_ --- ---
    Ted vecer to docela jde, zrovna jsem v shopu. Samozrejme kvuli tomu nakoupit si jidlo, pac bude tri dny vsude zas zavreno.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Letos (zatím) jen asi 5 x PF. To je celkem ok. Jsem zvědav, jestli ubude i těch trapných SMS.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam