• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    tento rok zatim naprosta pohoda, tuk tuk na drevo. :) rodice si rekli zcela konkretne, co chtej, babicce koupim nejaky potraviny za stravenky, manzelovi nedam nic a mezi svatkama budu v praci sama, takze budu delat hovno (=psat diplomku a cumet na filmy). yes! :) a na silvestra budem doma, haleluja, slava, tento rok cely to halo okolo vanoc nejak proslo okolo me. a prekvapive letos nemel nikdo debilni kecy, ze nemame stromecek, kazdymu jako argument stacilo, ze mame kocky a ty by ho shodily. snad uz se to do konce roku neposere.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tento rok jedem na dovcu přes Vánoce az do ledna takže potraviny nemusim vubec resit abeb snídaně v hotelu, oběd ve městě, večeře ve formě pizzy na hotelovým pokoji. YOLO!
    KEJML
    KEJML --- ---
    IF_: Před nějakou dobou jsem se naučil nakupovat potraviny převážně po netu a teď mám klid :)
    IF_
    IF_ --- ---
    A nastal cas, kdy si clovek nenakoupi potraviny, aniz by ho nekdo uslapal nebo musel stat pul hodiny ve fronte. Dnes uz z toho na me sla panicka ataka. Rok od roku se mi to zda horsi.

Totalitu na lidi. Nejdriv totalitu a pak valku!
    OPICCA23
    OPICCA23 --- ---
    nemuzu si pomoct ale tenhle track ackoliv je trapne sprosty vzdycky me tak nejak pres ty vanoce vyklidni :

Sodoma Gomora - Zasraný Vánoce [Video]
    https://www.youtube.com/watch?v=WMZfr7IGD_Y
    29219
    29219 --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Mne zas zakaznici posílají v objednávkach vanocni obrázky.... Už aby byl leden
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    IF_: Kamoska mi odrekla kino v nedeli protoze si vzpomela, ze je prvni advent a ze maji rodinou tradici, ze stroji stromek spolu ugh
    IF_
    IF_ --- ---
    Neni nad to kdyz se cloveku vsecko sere a jeste musi cumet na ty zajebany adventni vence, co vsichni pripravujou a chlubi se tim, kde se da. Jdu zvracet.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tak pozor Slevomat už prodává od půlky září zájezdy na vánoční trhy (nejvíce frčí Norimberk a Dresden). Prý se jich prodalo už teď o třetinu více než loni!!! Tak pozor aby vám neunikla ta jedinečná vánoční atmosféra!

(větší zlo si lze jen stěží představit)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    Walmart má stromečky se žárovičkama v oddělení zahradnických potřeb. Halloween mi tamtéž letos připadá takovej nedotaženej.
    IF_
    IF_ --- ---
    ONITSUKATIGER: To je taky dobre kretenska zalezitost.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    IF_: Svedsko zatim jeste nic...ikdyz oni si nejdriv chtej uzit Halloween.
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak cau.

ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    IF_: už ted??? :-/
    IF_
    IF_ --- ---
    Do hajzlu:( Kaufland.

ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tady ve Švédsku už jsou všude dekorace s vajecnym tématem a ruzne obarvena pírka v neonových barvickach. Žůžo!
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    A doprdele. U nas v Albertu uz vytahli beranky.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam