• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      IF_: nice! To je nápad! Dekuju:-)
      IF_
      IF_ --- ---
      ONITSUKATIGER: Na památky moc nejsem, ale já bych šla od 13:00 do welness do Čestlic:)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      My fellow Xmas haters, poraďte prosim. Co dělat 25.12. v Praze? Připadá mi, že ten den je naprostej shut down úplne vseho:-( Nevěděli byste o nejakym muzeu nebo nějaký památce, ktera je otevřena? Klidne i v okolí Prahy. Jsme pojízdný takže si klidne někam zajedeme.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      Umely nehty se santou nebo se stromeckem ste videli? A co takle s blikajicim svetylkem? :))))
      777PLAY
      777PLAY --- ---
      29219
      29219 --- ---
      Trošku atmosféry :P

Nejlepší České Vánoční koledy
      https://www.youtube.com/watch?v=ltzIKNSEfQs
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      HWLLFFRDD: That's the spirit!
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      POZITRON: Já kolegům taky nedal ani nic symbolickýho a je mi u prdele co si mysej
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      takze vsechno se nakonec podelalo. dneska jsme sli se sefem na predvanocni obed, pozval nas, tak jsme mu kazda neco prinesly. jenze jako na potvoru jsem dostala darek i od archivarky a od kolegyne, kterou nesnasim a fakt jim nic dat nechci a asi jim ani nic nedam, ale cejtim se ponizene. :/
      IF_
      IF_ --- ---
      POZITRON: U nas taky dobry. I s ditetem se to da zminimalizovat uplne v pohode. Jeden druh cukrovi aby se ditko vyradilo, malej stromecek a darky stejne kupuji prarodice, ja koupila jednu knizku. Jinak v podstate nikomu nic, ja taky vsem rikam, ze nic nechci.

Ale dnes jsem musela pracovne do centra Prahy a teda moje psycha utrpela silenym zpusobem. Vsude hystericky davy, stanky s kokotinama, vyzdoba, koledy o stesti a pohode. Plus mam obalku s pruhem na poste a fakt nevim kdy tam jit. Podle me to ted bude na hodinu uz nonstop.
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      IF_: Ha, tenhle příspěvek je 2,5 tejdne starej, to bylo ještě prd proti tomu co se děje teď.
      Největší zlo všech dob v historii lidstva bylo, když jsem minulou sobotu hrál v Mikuláši na Staromáku, to byl Hongkong vynásobenej Jakartou už od spodní části eskalátorů na Staroměstský. (Jo a snad si tu Rybovku ti Korejci někdy pustěj, když si to všichni nahrávali na ajfouny.)

POZITRON: No momént!
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      tento rok zatim naprosta pohoda, tuk tuk na drevo. :) rodice si rekli zcela konkretne, co chtej, babicce koupim nejaky potraviny za stravenky, manzelovi nedam nic a mezi svatkama budu v praci sama, takze budu delat hovno (=psat diplomku a cumet na filmy). yes! :) a na silvestra budem doma, haleluja, slava, tento rok cely to halo okolo vanoc nejak proslo okolo me. a prekvapive letos nemel nikdo debilni kecy, ze nemame stromecek, kazdymu jako argument stacilo, ze mame kocky a ty by ho shodily. snad uz se to do konce roku neposere.
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      Tento rok jedem na dovcu přes Vánoce az do ledna takže potraviny nemusim vubec resit abeb snídaně v hotelu, oběd ve městě, večeře ve formě pizzy na hotelovým pokoji. YOLO!
      KEJML
      KEJML --- ---
      IF_: Před nějakou dobou jsem se naučil nakupovat potraviny převážně po netu a teď mám klid :)
      IF_
      IF_ --- ---
      A nastal cas, kdy si clovek nenakoupi potraviny, aniz by ho nekdo uslapal nebo musel stat pul hodiny ve fronte. Dnes uz z toho na me sla panicka ataka. Rok od roku se mi to zda horsi.

Totalitu na lidi. Nejdriv totalitu a pak valku!
      OPICCA23
      OPICCA23 --- ---
      nemuzu si pomoct ale tenhle track ackoliv je trapne sprosty vzdycky me tak nejak pres ty vanoce vyklidni :

Sodoma Gomora - Zasraný Vánoce [Video]
      https://www.youtube.com/watch?v=WMZfr7IGD_Y
      29219
      29219 --- ---
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      Mne zas zakaznici posílají v objednávkach vanocni obrázky.... Už aby byl leden
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      IF_: Kamoska mi odrekla kino v nedeli protoze si vzpomela, ze je prvni advent a ze maji rodinou tradici, ze stroji stromek spolu ugh
      IF_
      IF_ --- ---
      Neni nad to kdyz se cloveku vsecko sere a jeste musi cumet na ty zajebany adventni vence, co vsichni pripravujou a chlubi se tim, kde se da. Jdu zvracet.
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      tak pozor Slevomat už prodává od půlky září zájezdy na vánoční trhy (nejvíce frčí Norimberk a Dresden). Prý se jich prodalo už teď o třetinu více než loni!!! Tak pozor aby vám neunikla ta jedinečná vánoční atmosféra!

(větší zlo si lze jen stěží představit)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam