• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: v prvním roce společnýho bydlení prostě řeknu, mami tati, mám novou rodinu, Vánoce slavíme spolu, k vám přijdem x.12. na návštěvu.
    Tos asi projela, tak to zkus mezník svatba nebo dítě. Nebo třeba mezník 2017.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MEANDER: my jezdime kazdej ke svejm rodicum
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    POZITRON: Co by se stalo, kdybyste tam prostě nejeli? Otevřel by se obzor a zemi zaplavili ještírci? Musíš akorát umřít.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    POZITRON: nebo jí řekni mami já ti s tím hledáním pomůžu, to by jí mohlo i zaskočit.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    takze pote, co jsme dojedli veceri, tak uz pul hodiny sedime nad prazdnejma talirema a cumime, protoze matka hysterci a hleda v loznici nejaky darky, ktery nemuze najit a bez nich to nejde. kill it!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Nase stedrovecerni vecere:-D Smörgåstorta aka Shrimp djihad sandwich a Dubbel QP menu. Sousedka nahore ma celou rodinu vcetne mladat a strasne dupou tak muz zapnul domaci kino a jedem Star Wars maraton muehehe
    http://i67.tinypic.com/i5bq6a.jpg
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HWLLFFRDD: o nemocech uz jsem taky slysela vsechno! teda doufam, protoze jinak asi skocim z balkonu. :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    POZITRON: Oni jsou fakt fascinující. Vzhledem k tomu, že jejich největší koníček takhle ke stáru je na něco si stěžovat, tak rozumim, že využijou každou příležitost, když jsou okolo nějaký lidi, který by si to mohli vyslechnout, ale příjde mi, že většinu roku k tomu nepřidávaj ten faktor dramatu. Jenom o Vánocích. Svátcích klidu, míru a křesťanství. Katolíci.

ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    To rikam furt! The family of the 21st century is made of friends and not relatives!
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PETGRIDUS: pres stedrej den u rodicu nejede vlak. zatim.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    POZITRON: a kdyby oni prijeli na chvili k vam nebylo by to schudnejsi?
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    POZITRON: abyste tam nemuseli jezdit i s potomkem:)ne preju hodne sily
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    omg, stedrej den u rodicu peklo jako vzdy. cely to zacalo tim, ze me matka nechala stat s krabicema a taskama v ruce za dverma, ze vytira, pak lhala, ze neslysela zvonek a nakonec to uzavrela tim, ze psala tatovi sms, ze mame pockat venku, protoze nestihla uklidit. ted tady lita, vytira, uklizi, nadava, samozrejme zmatek, bordel. zacinam to brat jako padnej argument pro porizeni potomka, abych to uz nemusela nikdy v zivote absolvovat. a ted mi prisla vynadat, ze sedim u kompu, kdyz se tady vsude mota s hadrem a kostetem. pica, pica, pica. cely detstvi jsem si prala, aby se rodice rozvedli a matka vypadla do prdele.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Jesus Is My Friend by Sonseed
    https://www.youtube.com/watch?v=7-NOZU2iPA8

a doufám, že tenhle song mi zachrání moji NElásku k vánocům. Moc se těším už teď....
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Deprese pod stromeček | A2larm
    http://a2larm.cz/2016/12/deprese-pod-stromecek/
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    takhle bych já viděl vánoce, tímhle gestem:)

ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    IF_: nice! To je nápad! Dekuju:-)
    IF_
    IF_ --- ---
    ONITSUKATIGER: Na památky moc nejsem, ale já bych šla od 13:00 do welness do Čestlic:)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    My fellow Xmas haters, poraďte prosim. Co dělat 25.12. v Praze? Připadá mi, že ten den je naprostej shut down úplne vseho:-( Nevěděli byste o nejakym muzeu nebo nějaký památce, ktera je otevřena? Klidne i v okolí Prahy. Jsme pojízdný takže si klidne někam zajedeme.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Umely nehty se santou nebo se stromeckem ste videli? A co takle s blikajicim svetylkem? :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam