• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    IF_
    IF_ --- ---
    Je tu nějak mrtvo.

VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Ještě obligátní konverzace zítra v práci na tema jaky byly velikonoce a uz bysme mohli mit zas na nakej cas klid snad.
    IF_
    IF_ --- ---
    To musí být pecka koledovat v tomhle chcanci:)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    ONITSUKATIGER: A když jim zkusíš na oplátku popřát Happy Passover, budou na tebe čumět hovězím způsobem.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ONITSUKATIGER: To bude asi návratem k tradičním křesťanským hodnotám. To je teď moderní. Hlavně mezi slušnými Čechy. Zřejmě to tak funguje i u ostatních národů.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tak tenhle rok se mi zdá, že ty Velikonoce všichni az moc zerou. Do ted na větu "Happy Easter" (ziju ve Švédsku) stačilo jen říct "Thanks, I'm jewish" a byl klid jenže tenhle rok mi všichni na to odveti "That doesn't matter! I can still wish you a Happy Easter". Jakoby tim chtěli říct "Ty mi Hezke Velikonoce prat nemusíš ale já budu ten hodnější, pozitivnější a popreju ti to na důkaz toho, jak moc té lowískuju"....Ugh! Příští rok to zkusím s větou "Thanks, I'm a Satanist" nebo už nevím.
    A to ještě jedna z mých zákaznic přišla s tim, že by bylo, cituji: "....fun to celebrate Ramadan this year but without the fasting".
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    HWLLFFRDD: Ty nožky!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_: Ani zajíčci?

MEANDER
    MEANDER --- ---
    IF_: Zrovna sem s tím jdu. Hnus vyvedený v barvách.
    IF_
    IF_ --- ---
    Zasrany Velikonoce, strcte si tu vyzdobu do prdele.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Achjo. Už to začíná. Plnej hotel Rusu a ty chlastaj na pokoji už od odpoledne. Doufám, že půjdou parit do Duplexu na celou noc...Já si chci v klidu čist!
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MEANDER: oba mame rodice v praze, takze vecer jsme zase zpet doma. nechci to rodicum kazit, je to pro ne dulezity a zas takova obet to neni, tak co. sice tady na ne nadavam, ale v porovnani s ruznejma historkama jinejch lidi si myslim, ze jsou jeste dost v pohode.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    zase nejsou jen negativa...třeba já jsem si dnes ráno projížděl Prahou do práce jako pán! Víc takových božích hodů:)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    POZITRON: Tak to mi hlava nebere.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: v prvním roce společnýho bydlení prostě řeknu, mami tati, mám novou rodinu, Vánoce slavíme spolu, k vám přijdem x.12. na návštěvu.
    Tos asi projela, tak to zkus mezník svatba nebo dítě. Nebo třeba mezník 2017.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MEANDER: my jezdime kazdej ke svejm rodicum
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    POZITRON: Co by se stalo, kdybyste tam prostě nejeli? Otevřel by se obzor a zemi zaplavili ještírci? Musíš akorát umřít.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    POZITRON: nebo jí řekni mami já ti s tím hledáním pomůžu, to by jí mohlo i zaskočit.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    takze pote, co jsme dojedli veceri, tak uz pul hodiny sedime nad prazdnejma talirema a cumime, protoze matka hysterci a hleda v loznici nejaky darky, ktery nemuze najit a bez nich to nejde. kill it!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam