• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    Radkin Honzák: Proč čím dál víc lidí nemá rádo Vánoce | Jak to vidí
    http://www.rozhlas.cz/...ovidi/_zprava/radkin-honzak-proc-cim-dal-vic-lidi-nema-rado-vanoce--1777062
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Podvod jménem Vánoce co to vlastně slavíme výborný dokument
    Podvod jménem Vánoce co to vlastně slavíme výborný dokument
    https://www.youtube.com/watch?v=qw2xKU2VFGw
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Tvrdý darček - Saténové ruky
    https://www.youtube.com/watch?v=sSvCIx2-gqI
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes jsem potrebovala odeslat par mejlu v kavarne, sednu, objednam kafe a z repraku "Vanoce, Vanoce prichazeji"? Tak to jdete do prdele, fakt.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Hrozilo, že tento rok budu muset opet jet s mužem za tchyni na jih Švédska ale dostala jsem nabídku hlídat přes Vánoce psa a barák jedny my zakaznice. Jupiii budu v luxusním baráku se super psem koukat non stop na Viasat History na dokumenty o Hitlerovi a Romanovcich. Heureka!
    LAST_ONE
    LAST_ONE --- ---
    :)))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    v IKEA začínaj s Vánocema 2 měsíce před? :-o

THEODORT
    THEODORT --- ---
    IF_: pro samy predvolebni shon se zapomnelo na vanocni vyzdobu!!
    IF_
    IF_ --- ---
    Je tu nějak mrtvo.

VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Ještě obligátní konverzace zítra v práci na tema jaky byly velikonoce a uz bysme mohli mit zas na nakej cas klid snad.
    IF_
    IF_ --- ---
    To musí být pecka koledovat v tomhle chcanci:)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    ONITSUKATIGER: A když jim zkusíš na oplátku popřát Happy Passover, budou na tebe čumět hovězím způsobem.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ONITSUKATIGER: To bude asi návratem k tradičním křesťanským hodnotám. To je teď moderní. Hlavně mezi slušnými Čechy. Zřejmě to tak funguje i u ostatních národů.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tak tenhle rok se mi zdá, že ty Velikonoce všichni az moc zerou. Do ted na větu "Happy Easter" (ziju ve Švédsku) stačilo jen říct "Thanks, I'm jewish" a byl klid jenže tenhle rok mi všichni na to odveti "That doesn't matter! I can still wish you a Happy Easter". Jakoby tim chtěli říct "Ty mi Hezke Velikonoce prat nemusíš ale já budu ten hodnější, pozitivnější a popreju ti to na důkaz toho, jak moc té lowískuju"....Ugh! Příští rok to zkusím s větou "Thanks, I'm a Satanist" nebo už nevím.
    A to ještě jedna z mých zákaznic přišla s tim, že by bylo, cituji: "....fun to celebrate Ramadan this year but without the fasting".
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    HWLLFFRDD: Ty nožky!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_: Ani zajíčci?

MEANDER
    MEANDER --- ---
    IF_: Zrovna sem s tím jdu. Hnus vyvedený v barvách.
    IF_
    IF_ --- ---
    Zasrany Velikonoce, strcte si tu vyzdobu do prdele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam