• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_: Na jednu stranu jo, na druhou stranu ty velký dýně se nedaj žrát a než se zpracujou, zplesnivěj v lednici nebo zabíraj místo v mrazáku
    IF_
    IF_ --- ---
    Nehledě na to, že je to plýtvání jídlem!
    IF_
    IF_ --- ---
    PRASECI_SOIREE: Tak samozřejmě můžeš dítěti tu dýni nedat, ale jaksi ho vylučuješ z kolektivu:)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_: Navíc s kaprorákosníčkem
    IF_
    IF_ --- ---
    PRASECI_SOIREE: A deti to musi povine nosit do skoly a skolky.

    Ale tak jako vic me trapi, ze v obchodech uz jsou regaly s mikulasema a na mall uz pred mesicem zacal s vanocni kampani.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ADAMIRA: ten fb se da velmi jednoduse resit tim, ze ve svych zakladnich informacich, najedes na svy datum narozeni a vedle nej se objevi ikonka nastaveni, dke jde nastavit abys to videl jen ty. Pak se ty narozeniny uz nikomu ukazovat nebudou
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    IF_: presne! kde to muzu podepsat?
    nejvic ze vseho nechapu cukrovi. dala jsem tomu letos opet sanci, pokusila jsem se pochopit, proc to nekdo zere, ochutnala jsem par kousku od 3 ruznych lidi a bylo to vsechno odporny. mouka s cukrem a maslem/rostlinnym tukem, lepilo se to na zuby a na patro, to fakt nechces. a kdyz reknu, ze si nedam, ze to nejim, hned debilni kecy, jestli drzim dietu. achjo.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    IF_: je potreba to vylepsit a kult obzerstvi drzet celej rok, abys je tam mela.nacpany furt a pak bhdes s laskou vzpominat na nacpanej leden :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Mme leze na nervy to svatecni obzerstvi. Ja samozrejme cukrovi apod. nepestuji, ale ten kult prezirani vladne naprosto vsude a kdyz clovek rekne, ze cukrovi nebo chlebicky neji, je vyhlasen za uchylaka. Proste prejidat se tunama nezdraveho zradla az je vsem blbe je hrozne super pohodicka. A level 2...ted se mi vsichni na mesic narvou do gymu, ze se tam nehnu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A pak je tu ještě firemní level, úžasná věc čistit firmení email od těch tun přání a debilit od stovek dodavatelů.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ADAMIRA: jo ty fb prani sou dalsi levl, prijde mi vtipny, kolik lidi je mi schopno poprat v unoru ackoli dobre vi, ze su na podzim jen proto, ze nq fb neco vyskakuje, vzdycky se tim dobre bavim :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KRISKA: yep naštěstí tahle debilita už odezněla, dostat novoroční SMS od člověka kterej na tebe má číslo protože jsi mu před dvěma lety prodal/a přes aukro objektiv je vyloženě trapné

    Nicméně stále ještě existuje sorta lidí, naštěstí jich není tolik, která to ladí svátečními obrázky, sklenice se sampanskym, v pozadí ohnostroj a přes to nějákej pozitivní nápis - představuju si jak má nějakej úchyl stáhlý kalhoty a znásilňuje krze CD-rom malovaní ve windows 3.11.

    A ted si predstav, že se jmenuješ jako já a ke všem těm vánocům a novejm rokům máš ještě svátek a to že když má svátek v takhle blbou dobu, tak si každej vzpomene :/

    Pak je tu ještě jeden level a to jsou facebookové narozeníny, které má dost lidí 1.1.1900 - sledovat pak ty davy kterejm FB oznámil že "pétovi je 123 let - popřejte mu" a který bezmyšlenkovitě posílaj přání - uplnej sureal. :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    me kupodivu letos NIKDO neposlal novorocni sms. Huraaaa! (su dost alergicka na univerzalni sms poslanou celymu seznamu a zasadne na ne neodpovidam, uz to prineslo sve plody:)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Za me letos vanoce lepsi, taky se mi podařilo vicemene vsemu vyhnout.
    Ale ten silvestr je silenej. Kazdej druhej ma potrebu nakoupit tunu rachejtli a co nejvic se projevit. Jeste, ze uz je to za nama.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak já musím říct, že letos to bylo dost light.

    Poslední 2 měsíce se mi dařilo se skoro úplně vyhybat všem možnym OC - takže přetopené peklo plné mamrdů kupující metráky masa za zvuků mamrdokoled jsem vynechal.

    Co se týče posahané perverzní "tradice" (staré celých 60 let) a to veřejného týrání kaprů v kádích, tak letos jsem narazil snad jenom na jedno stanoviště.

    Roztomilou rodinou vánoční story o tom jak rodiče s potomstvem plnýho úsměvů týraj kapra dva dny v chlorované stojaté vodě na stejnym místě kde si mejou prdel, aby celé křestanské/rodiné divadlo ukončili vhozením do řeky kde vánočně pojde - tak to jsem si taky musel vyslechnout jenom jednou.

    Rodiný štědrý večer proběhl taky až něják moc poklidně.

    Nebylo mi moc dobře, takže ani večer v baru sem se nevyndal.

    Včera jsem usnul ve 21:30 - krása, veškeré městské silvestrovské představení kterýho se může účastnit tak maximálně frotér nebo sociopat se mi vyhlo.

    Jenom cca 3 případy kdy jsem se stal obětí hromadnýho rozesílání zdegenerovanejch vánočních básniček.

    Za mě docela OK. :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HWLLFFRDD: ja to petardovy silenstvi musel prehlusit akcnim filmem
    IF_
    IF_ --- ---
    HWLLFFRDD: Dávala jsem ukázku do BN, to bylo moje maximum:)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_: Přemejšlim že bysme dneska dali nějakou z celovečerních estrád. TV Barrandov je zatím horký kandidát.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    IF_: me se za ty leta podarilo trpelivym odmitanim snizit pocet nevyzadanych prani tak, ze letos mi uz prislo nula sms a jen asi tri ks na facebooku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam