• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    IF_: ano, kouzelny tlacitko poslat vsem od lidi o kterych celej rok neslysim, to ignoruju a neodpovidam a je mi to fuk. Komu chci, tomu napisu a abych odpovidala jen proto, ze dotycnej uz mozna ani nevi, ze me ma v seznamu... z toho mit vycitky fakt nejde.
    IF_
    IF_ --- ---
    VERUKEBA: No ja v zasade jakekoliv... Hlavne od takovych tech znych, co normalne nevidam a maji me treba v tel. Seznamu, citim se pak akorat trapne, protoze zas nezvladnu neodpovedet.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    A co versovane vanocni prani? To zas nemuzu ja
    IF_
    IF_ --- ---
    KRISKA: Tak to mas asi selektivni videni, ja to naopak vidim vsude:))
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    je zajimavy, ze letos sem nevidela skoro zadnou vanocni vyzdobu nikde, krome vanocnich trhu, kde se ocekava a koledy sem taky jeste neslysela vubec zadny, a to je zitra stedrej den.

    letos je prichod konce roku tak nejak v klidu:)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    POZITRON: snad ne proboha:)))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TEKKIT: doufam, ze za 10 let si tady neprizname, ze delame presne to stejny, co jsme nesnaseli. ze taky nechame ostatni cekat nad plnejma talirema, protoze ted hned musime jeste honem rychle zbesile otirat skrinku v predsini vlhcenym ubrouskem. :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    POZITRON: držím palce.

    Za sebe (jako člověka co bytostně nesnáší jakýkoli formální, neformální, rodinná a jiná srocení - čili nejen to kolem vánoc) tě můžu utěšit tím, že kolikrát akce na který se mi nejvíc nechtělo, dopadly paradoxně nejvíce v pohodě...(ovšem ty si nemůžeš dát skleničku hned ve dveřích, to uznávám)

    Btw s tím domovem máš stopro pravdu. Jakmile začnete dělat jen s mužem doma (PODLE SEBE) je to úplně o něčem jiným. Moje máma se vždycky strašně snažila aby bylo vše perfektní, že se kolem toho vytvořil takový stres, že to nakonec bylo kontraproduktivní (až mi je mámy v tomto líto). V mé domácnosti to chodí tak že je jedno co máš na sobě, v kolik je jídlo, v kolik je pohádka, kdo zvoní na zvonek, kdo první rozbaluje....a je to neuvěřitelná pohoda a takhle mám vánoce rád!:))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    A vite co, zacinam bejt docela i rada, ze letosni Stedrej den bude v rade poslednich Stedrych dnu dost mozna nejhorsi, pokud si me teda nenechaj zejtra v porodnici, coz by bylo naprosty vysvobozeni, ale takovy stesti mit nebudu.
    Protoze je mi fakt blbe, sotva se valim a tahnout se bez auta s taskama k rodicum s muzem a synem a pak nocnima spojema zase slozote zpatky, abysme travili den v byte, kde se musi atmosfera ne krajet, ale vysekavat sekyrkou, jako kazdy rok, to je pro me ted priserna predstava.
    A od pristiho roku pak zacneme novou eru doma, v klidu, bez hysterie a stresu
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    a ty se bavis s lidma, kteri chodi do prace a poslouchaji koledy? wake up
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ty vole už to začíná, to si ty posraný koledy fakt musíte pouštět i v práci?????????
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    POZITRON: jasne, tohle znam a chapu a clovek se "musi" obetovat a v jistym ohledu by mu to pak taky bylo lito
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KRISKA: u nas je to trochu jinak, co si bude myslet mama, to je mi uplne ukradeny, ta by imho byla nejradsi celej den zavrena ve svym pokoji, lezela v posteli a cumela na televizi, jako to dela kazdy jiny den, coz by vlastne nebylo vubec spatny. :)
    nechci "kazit" vanoce tatovi, tak to vydrzime. vecere bude driv nez jindy, navsteva bude jen tak dlouha, jak bude nutny. nejak se to prezije.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    POZITRON: udelala bych hodinovy nalet a klidne se omluvila a odjela tak, at se vam dobre jede domu i kvuli stresu pred porodem. mamka mozna bude nastvana, ale nekompromisne ale v klidu proste rict, ze uz tam byt nechcete a dopredu treba rict, ze prijdete jen na veceri nebo treba jen na chvili pro darky...

    ona se mama mozna bude chvili cukat a pak bude nastvana ale brzy ji to prejde, vsak jste jeji deti a bude babicka to ji obmekcibdriv nebo pozdeji
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    IF_: pristi rok uz budeme doma, na tom budu trvat. tak snad je to letos naposledy.
    IF_
    IF_ --- ---
    POZITRON: Slavime sami, rodice v tomto smeru odmitame a to vcetne nejakych svatecnich obedu apid. S ditetem delame rozumne minimum, hlavne aby bylo vse v klidu. I kdyz samozrejme jak uz je starsi, tak Vanoce proziva cim dal vice a zatimco dva roky po narozeni jsme jesze stromek nemeli, ted uz to nejde. S rodici celkem rozumna dohoda, i kdyz se na tom muselo par let makat. Vi, ze Vamoce a dalsi svstky nemusime, darky si nedavame a tak se dle toho celkem chovaji:)

    Pokud se to neda rodicum vysvetlit, lituju te, ale ja bych proste rekla, ze chci mit klid a nejel by pres to vlak.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    jak vlastne travite stedry den?
    my musime jezdit s manzelem a synem k mejm rodicum. je to 15 minut mhd, ok, nic strasnyho, ale zpatky uz jedou akorat nocni spoje jinou trasou, takze 3x takova doba. na miste stres, televizni silenstvi, neustaly prepinani kanalu, kdy matka nevi, na co ma cumet driv, pritom si zaroven i nejaky veci nahrava, byt zaskladanej nabytkem a harampadim, ze se tam neda hnout, odporny, temer nepozivatelny jidlo, nervozni atmosfera. matka nejdriv sili, ze nema uklizeno, div nas pred prichodem nenecha stat pul hodiny na chodbe, pred veceri zacne silet, ze nemuze najit nejaky darky. kazdy rok je to stejny.
    letos me to ceka 11 dnu pred terminem porodu, tak jsem doufala, ze budu tentokrat ze stedryho dne omluvena. ne. nebudu. pro rodice je tahle hruza strasne dulezita, chapete. :( tata vanoce miluje. nechapu proc, ale ani v nejmensim to nechapu. aaaaaaaaaaa, ja nechci. :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Do psi prdele uz si clovek zas nemuze ani dojit nakoupit jidlo.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Uz se to zase blizi. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam