• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    IF_: pristi rok uz budeme doma, na tom budu trvat. tak snad je to letos naposledy.
    IF_
    IF_ --- ---
    POZITRON: Slavime sami, rodice v tomto smeru odmitame a to vcetne nejakych svatecnich obedu apid. S ditetem delame rozumne minimum, hlavne aby bylo vse v klidu. I kdyz samozrejme jak uz je starsi, tak Vanoce proziva cim dal vice a zatimco dva roky po narozeni jsme jesze stromek nemeli, ted uz to nejde. S rodici celkem rozumna dohoda, i kdyz se na tom muselo par let makat. Vi, ze Vamoce a dalsi svstky nemusime, darky si nedavame a tak se dle toho celkem chovaji:)

    Pokud se to neda rodicum vysvetlit, lituju te, ale ja bych proste rekla, ze chci mit klid a nejel by pres to vlak.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    jak vlastne travite stedry den?
    my musime jezdit s manzelem a synem k mejm rodicum. je to 15 minut mhd, ok, nic strasnyho, ale zpatky uz jedou akorat nocni spoje jinou trasou, takze 3x takova doba. na miste stres, televizni silenstvi, neustaly prepinani kanalu, kdy matka nevi, na co ma cumet driv, pritom si zaroven i nejaky veci nahrava, byt zaskladanej nabytkem a harampadim, ze se tam neda hnout, odporny, temer nepozivatelny jidlo, nervozni atmosfera. matka nejdriv sili, ze nema uklizeno, div nas pred prichodem nenecha stat pul hodiny na chodbe, pred veceri zacne silet, ze nemuze najit nejaky darky. kazdy rok je to stejny.
    letos me to ceka 11 dnu pred terminem porodu, tak jsem doufala, ze budu tentokrat ze stedryho dne omluvena. ne. nebudu. pro rodice je tahle hruza strasne dulezita, chapete. :( tata vanoce miluje. nechapu proc, ale ani v nejmensim to nechapu. aaaaaaaaaaa, ja nechci. :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Do psi prdele uz si clovek zas nemuze ani dojit nakoupit jidlo.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Uz se to zase blizi. :(
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_: Na jednu stranu jo, na druhou stranu ty velký dýně se nedaj žrát a než se zpracujou, zplesnivěj v lednici nebo zabíraj místo v mrazáku
    IF_
    IF_ --- ---
    Nehledě na to, že je to plýtvání jídlem!
    IF_
    IF_ --- ---
    PRASECI_SOIREE: Tak samozřejmě můžeš dítěti tu dýni nedat, ale jaksi ho vylučuješ z kolektivu:)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_: Navíc s kaprorákosníčkem
    IF_
    IF_ --- ---
    PRASECI_SOIREE: A deti to musi povine nosit do skoly a skolky.

    Ale tak jako vic me trapi, ze v obchodech uz jsou regaly s mikulasema a na mall uz pred mesicem zacal s vanocni kampani.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ADAMIRA: ten fb se da velmi jednoduse resit tim, ze ve svych zakladnich informacich, najedes na svy datum narozeni a vedle nej se objevi ikonka nastaveni, dke jde nastavit abys to videl jen ty. Pak se ty narozeniny uz nikomu ukazovat nebudou
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    IF_: presne! kde to muzu podepsat?
    nejvic ze vseho nechapu cukrovi. dala jsem tomu letos opet sanci, pokusila jsem se pochopit, proc to nekdo zere, ochutnala jsem par kousku od 3 ruznych lidi a bylo to vsechno odporny. mouka s cukrem a maslem/rostlinnym tukem, lepilo se to na zuby a na patro, to fakt nechces. a kdyz reknu, ze si nedam, ze to nejim, hned debilni kecy, jestli drzim dietu. achjo.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    IF_: je potreba to vylepsit a kult obzerstvi drzet celej rok, abys je tam mela.nacpany furt a pak bhdes s laskou vzpominat na nacpanej leden :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Mme leze na nervy to svatecni obzerstvi. Ja samozrejme cukrovi apod. nepestuji, ale ten kult prezirani vladne naprosto vsude a kdyz clovek rekne, ze cukrovi nebo chlebicky neji, je vyhlasen za uchylaka. Proste prejidat se tunama nezdraveho zradla az je vsem blbe je hrozne super pohodicka. A level 2...ted se mi vsichni na mesic narvou do gymu, ze se tam nehnu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A pak je tu ještě firemní level, úžasná věc čistit firmení email od těch tun přání a debilit od stovek dodavatelů.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ADAMIRA: jo ty fb prani sou dalsi levl, prijde mi vtipny, kolik lidi je mi schopno poprat v unoru ackoli dobre vi, ze su na podzim jen proto, ze nq fb neco vyskakuje, vzdycky se tim dobre bavim :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KRISKA: yep naštěstí tahle debilita už odezněla, dostat novoroční SMS od člověka kterej na tebe má číslo protože jsi mu před dvěma lety prodal/a přes aukro objektiv je vyloženě trapné

    Nicméně stále ještě existuje sorta lidí, naštěstí jich není tolik, která to ladí svátečními obrázky, sklenice se sampanskym, v pozadí ohnostroj a přes to nějákej pozitivní nápis - představuju si jak má nějakej úchyl stáhlý kalhoty a znásilňuje krze CD-rom malovaní ve windows 3.11.

    A ted si predstav, že se jmenuješ jako já a ke všem těm vánocům a novejm rokům máš ještě svátek a to že když má svátek v takhle blbou dobu, tak si každej vzpomene :/

    Pak je tu ještě jeden level a to jsou facebookové narozeníny, které má dost lidí 1.1.1900 - sledovat pak ty davy kterejm FB oznámil že "pétovi je 123 let - popřejte mu" a který bezmyšlenkovitě posílaj přání - uplnej sureal. :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    me kupodivu letos NIKDO neposlal novorocni sms. Huraaaa! (su dost alergicka na univerzalni sms poslanou celymu seznamu a zasadne na ne neodpovidam, uz to prineslo sve plody:)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Za me letos vanoce lepsi, taky se mi podařilo vicemene vsemu vyhnout.
    Ale ten silvestr je silenej. Kazdej druhej ma potrebu nakoupit tunu rachejtli a co nejvic se projevit. Jeste, ze uz je to za nama.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak já musím říct, že letos to bylo dost light.

    Poslední 2 měsíce se mi dařilo se skoro úplně vyhybat všem možnym OC - takže přetopené peklo plné mamrdů kupující metráky masa za zvuků mamrdokoled jsem vynechal.

    Co se týče posahané perverzní "tradice" (staré celých 60 let) a to veřejného týrání kaprů v kádích, tak letos jsem narazil snad jenom na jedno stanoviště.

    Roztomilou rodinou vánoční story o tom jak rodiče s potomstvem plnýho úsměvů týraj kapra dva dny v chlorované stojaté vodě na stejnym místě kde si mejou prdel, aby celé křestanské/rodiné divadlo ukončili vhozením do řeky kde vánočně pojde - tak to jsem si taky musel vyslechnout jenom jednou.

    Rodiný štědrý večer proběhl taky až něják moc poklidně.

    Nebylo mi moc dobře, takže ani večer v baru sem se nevyndal.

    Včera jsem usnul ve 21:30 - krása, veškeré městské silvestrovské představení kterýho se může účastnit tak maximálně frotér nebo sociopat se mi vyhlo.

    Jenom cca 3 případy kdy jsem se stal obětí hromadnýho rozesílání zdegenerovanejch vánočních básniček.

    Za mě docela OK. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam