• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DAKRLS: barevne je to zpraseny, to jeste upravim a ten kabel tam ve finale taky nebude :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Tady mam jednu z prvního blbnutí ve Špindlu. 17.11.07 :)

je trosku vetsi, tak radsi link
    http://img145.imageshack.us/img145/1180/vencaspindl1107wy6.jpg
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: focení závodů je naprd :)
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: no vetsinou na to nemam cas, ale ja si je postupne vezmu na fotosession a budou jezdit oni jak piskam ja :-)))
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: uz mas bleck? ses ani nepochlubil, jakej?
    DAKRLS: jojo, bleskal mi tam subrt s hofikam jak vztekli...zaroven byla nahoda se trefit do blesknuti a zaroven pruser kvuli expozici...proto ty vyzrany fleky.. :(
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPO: cece ja ti nevim tohle, ten blesk to vsude uplne vyzral/prepalil, ale to ti do toho asi nekdo blejskal jinej, co? Nejvic se mi libi asi ten Skandera, jedna to celkem vyslo technicky a poskladany je to taky slusne.
    Fesenko na lamacce ma hezky svetlo, ale prijde mi to podexponovany a spatnej moment. Fotil bych to trosku driv, kdyz je v tom zlomu.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: ty mas blesku pozehnane a nepouzivas je? Tak to nechapu. Myslim,ze kdyz se s tim umi udela to dost. Fotky vypadaj lip a jezdec se da hezky vypichnout.
    Zrovna tahle fotka by imho snesla jeste vic podezponovat ambient a osvitit to vic bleskama.

EPE: ja moc fotek s bleskem zatim nemam. Mam ho jen chvilku a nemam radio, takze funguju jenom na 10 kabelu. Zkusim najit nejaky tutorial o foceni s bleskem.

jeste k tem objektivum. Ono fotit DH a brusle je dost neco jinyho. Na ty brusle potrebujes sirokac jako cyp, ale s fish a zakladakem by se melo vystacit imo.
    PEPO
    PEPO --- ---
    nicmene fotky jdou...ta u zastavky me bavi
    PEPO
    PEPO --- ---
    INOX: nesnasim kdyz jezdej po lese...dela to bordel jako svine a vetsina prdolu na tech ctyrkolkach si mysli ze jim ty cesty patri a sou dost neohleduplny...
    INOX
    INOX --- ---
    Další kousky.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
    PEPO
    PEPO --- ---
    a jeste pridam posledni spot vecera...mco prisna lamacka....

a tohle je neostry, ale tak jen pro predstavu...
    PEPO
    PEPO --- ---
    pardon ta posledni je renonc..tuhle ma bejt posledni Fesenko!

PEPO
    PEPO --- ---
    tak ja taky trosku pridam....lonsky Red Bull Drive-By v Brne...

Dmitriy Fesenko

Richard Skandera...ultimate 50/50

a Fesenko do tretice totez...
    EPE
    EPE --- ---
    DARKLS: Stredovka to je, mas pravdu ... u DH musim nafotit vetsinou cely zavody z ruznejch mist a neni moc casu na kompozici, popravde jsem nematkou vybral jen nejakou z letosniho MCR ve Spindlu, az bude vic casu tak snad pohledam neco lepsiho ;-) .... BTW: Hod sem nejaky tvoje blejskany fotky, rad se neco priucim ;-) ... taky bysme mohli rozvinout debatu o technice na tenhle typ foceni ...
    NOIR: Souhlas s Darklsem, neni to jen o sirokejch sklech, ja nejvic fotim prave 70-200 ...
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: ja to tele moc nevyuziju vetsinou fotim zavody a tam to to nema smysl, prvni poresim nejaky rozumny sirokac a pak zkusim tele, blesku mam pozehnane, nez to vsechno rozestavim tak mi vetsinou vsichni ujedou. Zatim fotim jenom na web + obcas neco do xstream, ale to jen hodne okrajove.

bringing ligth to our lifes, stop mistrial, Radosław Kojtych, Kroměříž, 10/07
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: taky trosku zalezi kde chces fotky prezentovat. Pokud to jde hlavně na net, tak bych se vyssiho Isa tolik nebal. Po zmenseni sum tezko zaznamenas, ale pohybova neostrost videt bude. Pokud to je na tisk, tak pri nedostatklu svetla je sance asi jenom s bleskem.
    S objektivem ti nevim, ja osobne malokdy pouziju na siroko neco jinyho nez fish nebo fish s cropem. Skoro bych ti doporucil poridit neco delsiho jako 70-200mm. Ja osobne mam fotky teleobjektivem rad a pouzivam ho casto.
    EPE: to je dobrý, technicky to mas zvladnuty dost dobre. Pokud bych tomu mel neco vytknout, tak mi prijde ze jezdec dost splyva s pozadim a nevynikne na prvni pohled oproti pozadi. Zkusil bych ho dostat vic proti obloze a umistit trosku jinam nez primo do stredu.
    RICHIE
    RICHIE --- ---
    plus este nejakrej asi trosku upravenej vyrez =o)

RICHIE
    RICHIE --- ---

lokalita : paseky nad jizerou

asi dva roky zpatky
    NOIR
    NOIR --- ---
    EPE: pekne
    EPE
    EPE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam